wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

Monika

w pierwszej jest Ci ładnie, natomiast druga mi się nie podoba - ta falbanka przy dekolcie to nie wygląda zbyt dobrze...

foszek

Cytujw pierwszej jest Ci ładnie, natomiast druga mi się nie podoba - ta falbanka przy dekolcie to nie wygląda zbyt dobrze...
ja sie rowniez pod tym podpisuje :-D

ze_nitka

Faktycznie, falbanka jest średniej urody, ale za to wszystko po za falbanka jest bardzo ładne. Ta suknia bardzo ładnie podkreśla Ci talie.

Kata

Mnie się bardziej podobasz w pierwszej sukience, zdecydowanie lepiej Ci w prostym dekolcie - serduszku mówię nie :-)
Pozdrawiam

Kata

rubin04

Także stawiam na pierwszą, ta falbanka wyglada jakos "tandetnie".
poza tym ok. No to chyba już wiesz jaki bedzie generalny kierunek poszukiwań :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

w pierwszej ładnie wygladasz
za to druga ma IMO ładniejszy dół, bardziej mi sie podobasz w tej drugiej z wyłączeniem tego serduszka i tiulu na górze

a na zdjeciu z welonem masz zabójczą minę :)
tak wygląda wkurzona PM  :mrgreen:

mika

Falbonkom przy dekolcie mówimy stanowcze nie nie nie!!!! choć reszta tej sukni wygląda interesująco, ale zdecydowanie lepiej Ci w pierwszej... to już wiesz czego szukać :mrgreen:

gdziezby

Wróbelek w obu wygladasz ok :-)! Kochana i co to za ściemy z tą figurą i nieidealnymi wymiarami???! Teraz sie tłumacz, haha!
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

tachogti

mnie sie ta bez fakbanki tez bardziej podoba, ta falbanka mi sie nie wiem czemu z mala syrenka kojarzy ;D zdjecie z welonem jest zabojcze :D zachowaj je koniecznie!
Probowalas cos nie marszczonego w pasie? Tzn to moje prywatne zboczenie jakos do mnie ne przemawiaja te ukosne marszczenia ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

aniak1211

W pierwszej sukni wygladasz pieknie,ta falbanka mi nie pasuje.

ze_nitka

tachogti, ukośne marszczenie bardzo wyszczuplają talię i dlatego większość sukienek je posiada. Ale rozumiem że może się nie podobać :)

tachogti

No ja wlasie dlatego z nimi mam problem ze wiekszosc sukienek je ma  ;-)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mobka

wróbelek a co powiesz na to?
http://www.allegro.pl/item283433192_suknia_slubna_38.html

Mnie się tam podoba. A z dwóch mierzonych pierwsza ładniejsza :)

wrobelek0403

dzieki dziewczyny :)

zapomniałam wczoraj dopisac, ze gdyby nawet przyjac wersje druga, to falbanka out. Chodzilo mi o porownanie - serduszko czy na prosto.

Mierzyłam jeszcze te ze zdjecia, ona nie ma marszczen i tez bylo niezle, ale fakt ukosne marszczenia ukrywaja ewentualny brzuszek i podkreslaja talie/biust.

Cytat: "gdziezby"Wróbelek w obu wygladasz ok :-)! Kochana i co to za ściemy z tą figurą i nieidealnymi wymiarami???! Teraz sie tłumacz, haha!

Gdziezby, To efekt fiszbin, dluuugiej sukni wydluzajacej optycznie. Nie jestem jakims szczegolnym grubasem, ale mam o pare oponek za duzo na brzuchu i w sukienkach bez usztywnien widac je jak siadam ;) Ale pozbęde sie do slubu niechybnie  :-D

[ Dodano: 18-12-2007, 17:39 ]
Cytat: "mobka"wróbelek a co powiesz na to?
http://www.allegro.pl/item283433192_suknia_slubna_38.html

Mnie się tam podoba. A z dwóch mierzonych pierwsza ładniejsza :)

mobka
, znam te suknie - tez mi sie b. podoba, ale fason musialabym przymierzyc, bo jakos nie wierze, ze mozna sie w niej cala noc bawic i bedzie wygodnie.

Tylko załamał mnie opis na allegro "Suknia zostala wykonana na zamowienie i przyleciala prosto z Chin. Wykonana jest bardzo profesjonalnie (czesc sukni zostala wykonana recznie).". Dodam: przez 10-letnie dziewczynki za garsc ryzu dziennie :(

[ Dodano: 18-12-2007, 17:40 ]
Cytat: "Kasia"
a na zdjeciu z welonem masz zabójczą minę :)
tak wygląda wkurzona PM  :mrgreen:

a bo juz mi stopy zmarzly, byłam pierwsza klientka w poniedzialek rano i mieli jeszcze nie napalone, brrrr
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Monika

wrobelek stanowczo prosty dekolt wygląda lepiej niż serducho :D

wrobelek0403

po wizycie w madonnie podsyłam kilka fotek z przymiarek. Niestety jakość nienajlepsza, bo zdjecia z komórki (tylko takie wolno robic). Zmierzyłam kiecek chyba ze 20, zdjecia zrobiłam tym, których od razu nie kazałam z siebie sciagac  ;-)

Moje odczucia: wszystkie suknie piekne, tylko chyba ze mna cos nie tak, bo w zadnej sie sobie nie podobałam, no może w GAUDI od biedy. Moze to dlatego, ze suknie niedopasowane i albo biodra mi odstawały albo biust, ech... Poza tym czułam, ze jest mi niewygodnie, ze za duzo tych usztywnien (poza white one).

W kazdym razie juz w innym salonie znalazłam kiecke-marzenie, zreszta zupełnie przez przypadek, bo nawet sie tak nie wybierałam :) Leciutka, podkreślała biust, a nie moje dupsko. Model na zdjeciu  miss kelly - spirit. To drugie zdjecie wkleiłam, zeby pokazac, jaka mniej wiecej jest spódnica. Oczywiscie siebie nie mogłam sfotografowac  :-/

Jedyny mankament sukni - cena, przerazajce 4800 !!!!!!!

Nic, ide szukac dalej za tydzien.

pozdrawiam
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403,  te sukienki byly na tobie tak ulozone, ze kazda wygladala na wielka krowe nasadzona na zgrabna dziewczyne... no panie sprzedajace sie postaraly, nie ma co......nawet szpilkami nie spiely...
pomimo tego wydaje mi sie ze malasia lezala ok, tylko strasznie zabudowana wyglada na Tobie - moze to problem tego, ze nie lubie takich ramiaczek ;) najbardziej mi sie podoba white one - wlasnie ze wzgledu na cienkie ramiaczka, ktore ladnie wyeksponowaly biust ;)

co to Twojej sukni - marzenie to zaraz zostanie okrzyknieta wulgarna :D hihi - ale moze to dobrze, bo mi dziewczyny wybily z glowy moja fiszbinowa i wyszlo na lepsze
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

No ja stawiam na Gaudi!

[ Dodano: 09-01-2008, 12:05 ]
A co do tej "marzenie: to jestem na zdecydowane NIE!
Ona jakaś taka mało ślubna, no i na swój sposób - jak pisze Zwierzątko - wulgarna. Zdecydowane NIE dla tej kiecki, nie ma co  o niej marzyć - zwyczajnie nie ma o czym :-)!

inkageo

Imagine there is no hate

mika

Twoja suknia marzenie mi się podoba szkoda że nie masz w niej fotki bo w rzeczywistości pewnie wygląda inaczej, jest nieco wulgarna ale nie sądzę żeby była taka w rzeczywistości. Moim zdaniem najgorzej leży ta martina a najlepiej malaisa i gaudi... choć ta diosa też może być ciekawa choć nei widać dokładnie

didi_loczek

wrobelek0403, mi najbardziej podobasz sie w sukni Gaudi, te inne jakos mi "nie leza", pewnie dlatego ze niedopasowane

Kasia

moim zdaniem w malasi masz kwadratowe ramiona tak jak ja w sarah

w martinie podobnie
ale u niej jest jeszcze ten dekolt w serduszko, którego nienawidzę

w gaudi bardzo ładnie i dziewczeco :)
tylko dla mnie tak skromniutko
przypominaja mi sie zdjecia zwierzaka w santanderze
ładnie ale tak skromniutko

no a w1 175 :)
wygladasz w niej super
ale ja mam zboczenie bo to moja kandydatka na tą chwile :)
masz w niej talię
ramiona i biodra wygladaja symetrycznie :)
pięknie :)
szkoda że ja takiej talii nie mam , oj szkoda :)

dla mnie na pierwszym miejscu w1 175 a na drugim gaudi

reszta tak sobie

zreszta trzeba jeszcze brać poprawke na jakość fotek
bo na nich wyglada się częstoi duzo niekorzystniej niż w rzeczywistości - wiem to po sobie

no i patrząc na ciebie w w1 175 coraz bardziej sie do tej kiecki przekonuję :)

[ Dodano: 09-01-2008, 12:29 ]
a ta w1 to była biała czy ta śmietankowa???

cumberland

Cytat: "wrobelek0403"Moje odczucia: wszystkie suknie piekne, tylko chyba ze mna cos nie tak, bo w zadnej sie sobie nie podobałam

mogłybyśmy sobie ręce podać :) ja też mierzyłam w MADONNACH ( krakowskich i katowickiej) całe multum sukienek
W każdym z salonów została wybrana najlepiej leżąca z tych mierzonych; okazały się być nimi BERET i RONDALLA (i jeszcze MENTA La Sposy, ale koszmarnie się w niej czułam więc od razu odpadła...)
No i co? I BERET i RONDALLA piękne, w moim koronkowo rybkowatym stylu ale żadna nie krzyczała do mnie "TO JA" ... A ja do żadnej w sumie nie poczułam "TO TY"  ;-)

Myślę, że  trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać...nie tylko w MADONNIE

Co do zdjęć..
W1 175 - jak dla mnie najlepiej
La Sposa Martina .... zdecydowanie nieeeeeeee

wrobelek0403

Cytat: "rubin04"

[ Dodano: 09-01-2008, 12:05 ]
A co do tej "marzenie: to jestem na zdecydowane NIE!
Ona jakaś taka mało ślubna, no i na swój sposób - jak pisze Zwierzątko - wulgarna. Zdecydowane NIE dla tej kiecki, nie ma co  o niej marzyć - zwyczajnie nie ma o czym :-)!

jak tak sobie mysle, ze moj zachwyt wynikał z tego, ze po przymierzeniu 20 srednio lezących nagle zobaczyłam sie w kiecce lezacej na mnie wrecz doskonale. Dekolt w łezkę jest dla mnie najlepszy, bo wydłuza sylwetke i nie powoduje wrazenia "ciezkosci" biustu (a mam miske E, grrr) Ale fakt, miałam poczucie nie do konca ubranej  :-D jest jeden myk, pod gorset tej sukienki mozna zamowić normalny material i wtedy nie jest taka "kabaretowa"   ;-)

[ Dodano: 09-01-2008, 13:14 ]
Cytat: "cumberland"
W każdym z salonów została wybrana najlepiej leżąca z tych mierzonych; okazały się być nimi BERET i RONDALLA

mierzyłam jeszcze birmanie st patrick. Lezała b. ładnie (nie mam zdjecia), ale ona ma na biodrach "pas" z koralików i pierwsze co sie rzucało w oczy to własnie moja dupa, wiec odpadła w przedbiegach