wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

oooo ja też przymierzałam beret

hmmmmmmmm i nie pamiętam co i jak

cumberland

BERET był ok - ładnie się układał, ładnie podkreślał talię, pamiętam tylko że denerwowały mnie trochę "kliny" wszyte na dole...i trochę ciężka ta suknia była

asia407

Moim zdaniem w Malasii wygladasz super. No i wiadomo,ze jakby sukienka byla porzadnie dopasowana, to wszystko tworzyloby jeszcze lepsza calosc.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

DZIEWCZYNY! Chyba dziś zobaczyłam się w mojej sukni ślubnej!!! Aż zdejmować się jej nie chciało, nie mówiąc już o wyjściu z salonu. :-D  :-D  :-D  :lol:

inkageo, witaj w PL :) Dobrze, że wróciłaś, bo wątki sukienkowe na planowaniu są w ciągłym ruchu i Twój ekspercki nos jest tam niezbędny. Zaraz pooglądam Twoje egipskie fotki ;)

[ Dodano: 09-01-2008, 17:16 ]
ups, myślałam, że wpisuje się na plotach  ;-)

cumberland

mary_popins,

no to skoro i tu się wpisałaś to koniecznie pisz co to za sukienka ;)

mary

na mój wątek zapraszam, nie będę Wróbelkowi zaśmiecać ;)

wrobelek0403

hej dziewczyny, udało mi sie znaleźć zdjecie "mojej" sukni, okrzykniętej jako "wulgarna"  ;-)
suknia jest na zdjeciu podszyta materiałem i widac ja w calosci :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

panikarola

wrobelek0403, a czemu jest wulgarna? to Twoja jest? masz w niej zdjecia?
nie bedziesz miala jednak czerwonej?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

wrobelek0403

Cytat: "panikarola"wrobelek0403, a czemu jest wulgarna? to Twoja jest? masz w niej zdjecia?
nie bedziesz miala jednak czerwonej?

panikarola, jak zajrzysz na 3 strone to jest tam link do picasy, gdzie suknia jest bez podszycia - wyglada troszke jak gorset "na francuskiej kurtyzanie"  ;-) ktos rzucił tekst, ze odrobine wulgarna. Ja tam sie nie obrazam, mierzyłam suknie z podszyciem i bez i bez podszycia rzeczywiscie czułam sie nie dokonca ubrana :)

nie mam zdjec, mozna je robic dopiero po zamowieniu. Ale byłam z kolezanka i uznała ze wygladam ekstra :D

nie czerwona, bo nigdzie zadnej nie mozna przymierzyc, ponoc nie ma na nie popytu. Tylko jak ma byc, skoro przymierzyc nie mozna... Nie ma to jak znajomosc praw rybku  :-D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

panikarola

juz ogladam... a w salonie cymbeline w Poznaniu nie maja tej czerwonej co zwierzatko mierzyla? piekna byla ta suknia.

[ Dodano: 13-01-2008, 22:59 ]
no dobra, juz wiem ktora. wydaje mi sie ze widzialam taka u kogos jeszcze na gazecie i ze tez na te dziewczyne straszne gromy lecialy, ale na zdjeciach bardzo fajnie wygladala. moze ktoras z bardziej oblatanych dziewczyn znajdzie ci te galerie.

wrobelek0403

Cytat: "panikarola"juz ogladam... a w salonie cymbeline w Poznaniu nie maja tej czerwonej co zwierzatko mierzyla? piekna byla ta suknia.

piekna była, ale ja szukałam czegos w ciemnej czerwieni, najlepiej bordo. No nic, temat nieaktualny, zaszaleje z kwiatami :)

panikarola

a co sie bedziesz!! zaszalej!!

(a gioseppe i mam6lat zacieraja rece, bedzie mozna sie wyzyc  :mrgreen: )

wrobelek0403

czesc dziewczyny,

ja po kolejnych przymiarkach:

ewentualnie, ponieważ zdjęcia nie sa najlepszej jakosci:
http://www.julia.ig.pl/

wszystkie suknie piękne i w bardzo przyzwoitych cenach. Jeden minus wszystkie były za małe w biuście i nie układają się na mnie tak, jak powinny. Poza tym, można wprowadzać swoje poprawki, bo to pracownia autorska.

Na razie stawiam na model 84, ale zmieniłabym dekolt na "V" jak w wcześniej wstawionej sukni sukni spirit. Lub model 815. Do tego jest przepiękny welon, ale juz nie mam w nim zdjecia. Za tydzien znów sie wybieram i wtedy zrobię zdjęcia w welonie.

Acha, mierzyłam też sincerity (na zdjęciu), ale w kolorze ivory i tez lezała swietnie :)

pozdrawiam

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403,  to mi najbardziej pasuje 815 ;) a ta ze zdjecia piekna!! ZMIERZ LIPORIO!!! :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

gioseppe

mi sie 815 wogolenie podoba
ma beznadziejny tyl
za duzo tego
krzyzyk
sznurek od wiazania
widoczny zamek...
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

salsa

wrobelek0403, no powiem Ci ze biuścik to masz pierwsza klasa, wsciekle zazdroszcze!
nie wiem czy to bolerko do 84 to dobry pomysł-mysle ze powinno byc cos innego, np cos a'la rękawki z plecami-poza tym sukienka ładnie sie prezentuje, tyle ze za obcisła w biuście ale to akurat wiesz:)
tym krzyżowanym ramiączkom w którymś z modeli mowimy kategoryczne NIE :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

gioseppe

mi sie chyba najbardziej podoba 819 ale wysmuklilabym troche dekolt - zwezila ramiaczka po zewnetrznej stronie
mozwe odrobine ale doslownie odrobine poglebila dekolt (ale to dopiero po zwezeniu ramaiczek byloby widac)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

salsa

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"ZMIERZ LIPORIO!!! :D
widzę, że działasz:)

zwierzatko_mojej_mamy

salsa,  a co! wrobelek0403 ewidentnie szuka rybki, nie ma problemow z kolorem ivory to jak w pysk strzelil :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

zwierzatko_mojej_mamy, co racja to racja, a suknia piekna:)

Monika

mnie się osobiście najbardziej w 810 podobasz... i to koniecznie z tym bolerkiem :D Śliczna jest ta suknie i Ty w niej ślicznie wyglądasz - a i podkreśla biust nie będąc przy tym wulgarna, a przy dużych biustach to duża zaleta - wiem co mówię ;)
815 absolutnie nie - ten tył jest fatalny
84 jest ładna, ale chyba za mało Twoją figurę podkreśla, a jest co podkreślać :D, wyglądasz w niej hmm... kołkowato
819 też ładna jest, 76 ma ładną górę, dół taki sobie
866 - nie podoba mi się ta koronka, jakby za dużo jej było

mobka

Mnie się żadna jakoś szczególnie nie spodobała. A już tył od 815 jest totalnie przekombnowany.

Również uważam, że powinnaś przymierzyć LIPORIO :D Kasia w niej wyglądała świetnie, a macie dość podobne figury. I suknia jest przepiękna :)

wrobelek0403

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"wrobelek0403,  to mi najbardziej pasuje 815 ;) a ta ze zdjecia piekna!! ZMIERZ LIPORIO!!! :D

a jaka to firma?

[ Dodano: 19-01-2008, 20:15 ]
Cytat: "gioseppe"mi sie 815 wogolenie podoba
ma beznadziejny tyl
za duzo tego
krzyzyk
sznurek od wiazania
widoczny zamek...

w 815 podoba mi sie przod i ogolnie sylwetka, tył byłby inny - zwykły i lekko w litere V, bo to wydłuza sylwetke :)

[ Dodano: 19-01-2008, 20:17 ]
Cytat: "salsa"wrobelek0403, no powiem Ci ze biuścik to masz pierwsza klasa, wsciekle zazdroszcze!
nie wiem czy to bolerko do 84 to dobry pomysł-mysle ze powinno byc cos innego, np cos a'la rękawki z plecami-poza tym sukienka ładnie sie prezentuje, tyle ze za obcisła w biuście ale to akurat wiesz:)
tym krzyżowanym ramiączkom w którymś z modeli mowimy kategoryczne NIE :)

Salsa, dzięki  :oops:

W 84 byłoby bez bolerka, za to szersze ramiączka i głębszy dekolt. Bardzo podoba mi sie ta koronka :)

mobka

Herms Liporio :)
Dobra idę się uczyć. Grrr...

wrobelek0403

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"salsa,  a co! wrobelek0403 ewidentnie szuka rybki, nie ma problemow z kolorem ivory to jak w pysk strzelil :D

zwierzątko, nie szukam klasycznej rybki, owszem sukni "przy ciele", bez halek, ale nie zwęzanej w kolanach. :)

[ Dodano: 19-01-2008, 20:35 ]
Cytat: "gioseppe"mi sie chyba najbardziej podoba 819 ale wysmuklilabym troche dekolt - zwezila ramiaczka po zewnetrznej stronie
mozwe odrobine ale doslownie odrobine poglebila dekolt (ale to dopiero po zwezeniu ramaiczek byloby widac)

w 819 niesamowicie podoba mi sie spódnica, ale z góra jest cos nie tak i nie wiedziałam co, dzieki :)

[ Dodano: 19-01-2008, 20:40 ]
Cytat: "mobka"Herms Liporio :)
Dobra idę się uczyć. Grrr...

ech, w poznaniu niedostępne.  :-/