jest mieszkanie, jest remont

Zaczęty przez bozena.dp, 07 Mar 2012, 12:54:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

No jeszcze nie słyszałam, żeby komuś kuchnia robiona na wymiar pasowała za pierwszym razem :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 06 Sie 2012, 23:02:20
No jeszcze nie słyszałam, żeby komuś kuchnia robiona na wymiar pasowała za pierwszym razem :D

no wiem, wiem, :D ale co bedziemy Bozene stresowac, ;) choc powiem Ci, ze co prawda nie kuchnia, ale meble w salonie były zrobione idealnie, wszystko pasowało ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

abkasia

moja mama sie bedzie sadzic  z gosciem ktory jej kuchnie teraz robil.. wszystko jest zle.. cala kuchnia zmarnowana..blaty sie powyginaly, w szafkach setki niepotrzebnych dziur..

zuzia

mi! serio!
poza moim dodatkowymi pomysłami, które oczywiscie wyszły jak juz była zamontowana ;D

bozena.dp

no wiecie co, tak mnie dobijać jak wiecie, że się stresuje :P

a tak poważnie, to ja wiem, że mamy krzywą kuchni i oni będą się musieli troche nagimnastykować, żeby to jakoś wyszło, a jaki będzie efekt końcowy - sie okaże ;D
ta krótka ściana ma 1,88 a 2m dalej, przy wejściu, szerokości kuchni to już tylko jakieś 1,80! :crazy:

Dodany tekst: 06 Sie 2012, 23:33:46

mam nadzieje, że będę zadowolona i wszystko będzie jak ma być
a stresuje się dodatkowo, bo na montażu nie będzie pana, z którym wszystko załatwiałam (urlopuje się), tylko jego wspólnik, którego nie znma, z którym tylko kilka razy przez tel, rozmawiałam ;D

vobi

nam pasowala! I obecna, i do poprzedniego mieszkania tez byla od razu ok :)

magdalinska

moja :) jest wszystko jak miało byc :) (na tydzien zawieruszył sie tylko front od zmywarki, ale jak zrobiłam awanture to sie znalazł ;) )

ziuta

moja pasowała
i to ikea ;D
no, oprócz tego, że panowie jednego blatu zapomnieli na magazynie :D ale koledzy im szybko dowieźli ;D

wrobelek0403

no u mnie były drobne problemy :D za to u P facet pomylił sie o 10 cm :crazy: efekt jest taki, ze rura od okapu wyłazi kawałek górą, a pierwotnie wszystko było wyliczone idealnie, zeby dziura była schowana za kominem okapu... ja bym za cos takiego zajebała i kazała robic od nowa :crazy:

natka

z moją kuchnią nie było problemów, choć przez chwile myślalam że mi źle zmierzyli miejsce na zmywarke :)

inkageo

Ikea się nie liczy! :D Tu chodzi o zamawiane u panów ziutków :D
Imagine there is no hate

vobi

Cytat: inkageo w 07 Sie 2012, 12:33:08Tu chodzi o zamawiane u panów ziutków
Ja u Pana Gucia zamawialam, moze dlatego wszystko bylo ok ;)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

bozena.dp

moi panowie to też Gucie, bo kuchnia pasuje, z niczym nie było problemu :P
no ale chyba wam jej jeszcze nie pokaże, bo jeszcze niegotowa - w miejscu szafki z okapem jest dziura, bo zamówiłam biały okap, który w rzeczywistości teleskop ma srebrny, a to mi do niczego nie pasuje i go oddaje, jutro ma być cały biały okap ;) no i piekarnik jeszcze nie zamontowany (choć to kwestia 2 śrubek tylko), bo pan od gazu musi mi płyte podłączyć i tak ma lepszy dostęp ;)
no ale panowie jeszcze będą w czwartek albo sobote to dokończą kuchnie i lustra w łazience dopiero wtedy będą, bo pan sobie musiał jeszcze raz to wszystko pomierzyć ;)
ale szafę wam mogę pokazać, tylko zdjęcia zrzucę ;)

Angie

bozena.dp pokazuj !  I kuchnię też :D

bozena.dp

w kuchni jedna rzecz mi sie nie podoba i kłuje mnie w oczy - gniazdko w blacie! bo miało być bliżej okna (ale się nie dało), bo za bardzo odstaje ;/ ale... poszukam jakiegoś innego, cieńszego, może coś znajde, a jak nie to się tam krajalnice postawi i nie będzie widać :P

zdjęcia zrzucam, spokojnie ;)

abkasia

bozenka daj zdj kuchni! :)

moja mama dzisiaj do mne zadzwonila, ze jutro ten jej stolarzyna przyjdzie z mamy prawnikiem i odda kase i zabiera ten zlom... straszniesie ciesze :)

bozena.dp

na razie szafa ;)
zdjęcia robione na szybko, dlatego takie byle jakie trochę, ale spieszyło mi się ;D
https://picasaweb.google.com/BozenaDP/Meble03?authkey=Gv1sRgCOSp4K-53uuGGQ#5773999881704689010

zwierzatko_mojej_mamy

zaczynasz mnie wkurwiac :D miala byc kupa zolto-waniliowego gowna z drzwiami wenge, a tu tak pieknie.... fak ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

bozena.dp

poczekaj, aż zobaczysz gniazdko w kuchni na środku blatu, które wygląda tam jak z dupy :P
już nie będzie ci się tak podobało :P
momencik, zaraz kuchnia będzie ;)

Dodany tekst: 07 Sie 2012, 20:40:15

brakuje lodówki, piekarnika i szafki z okapem
a płytki na niektórych zdjęciach wyglądają jak zgnite, a wcale takie nie są :P
od tego w prawo ;)
https://picasaweb.google.com/BozenaDP/Meble03?authkey=Gv1sRgCOSp4K-53uuGGQ#5774002369613563810

mobka

No i bosko jest. Gniazdko trzeba tylko wymienic. A tak bomba. Zazdroszcze jeszcze bardziej :P

Dodany tekst: 07 Sie 2012, 20:46:36

Choc jakbym miala sie czepić, to lustro mogoby być na cala szafę, w sensie cale skrzydlo.

bozena.dp

dziękuje :blush:
już szukam innego gniazdka ;)