jest mieszkanie, jest remont

Zaczęty przez bozena.dp, 07 Mar 2012, 12:54:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

no istotnie gniazdko z dupy - ja mam w rogu blatu - u Ciebie mialabym pod tym samym oknem, ale tuz obok lodowki ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

bozena.dp świetna robota, bardzo mi się twoje mieszkanie podoba :D gratulacje! bo lekko nie miałaś ;)

elve

i nie miałam okazji wcześniej napisać, ale ja bym ścianę z kominem też pomalowała na szaro, no ale to drobiazg ;)

bozena.dp

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Sie 2012, 21:49:29tuz obok lodowki

ale tuż obok lodówki zmywarka i tam by się nie dało raczej
wkurza mnie to gniazdo strasznie, gdyby było pod samym oknem to też już by lepiej wyglądało... ehh... sama sobie jestem trochę winna, ale już po fakcie ;)
tak jak pisałam zawsze moge tam kanjalnice postawić i gniazdka widać nie będzie ;)

mobka

No szkoda, ze to gniazdko nie jest przy samej lodowce. Ale bron boze nie stawiaj krajalnicy na tym najdluzszym blacie. Szkoda miejsca roboczego.

Ja musze teraz mikro mikrofale znalezc, bo stara mi polowe blatu zajmje, a nie mam jakk jej umiescic gdzie indziej. No z dupy mam kuchnie ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: bozena.dp w 07 Sie 2012, 21:53:26ale tuż obok lodówki zmywarka i tam by się nie dało raczej
ja mam za pralka ;) czemu mialo sie nie dac - na pewno sie dalo ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

bozena.dp

elvelve  bighug za projekt łazienki

no i cieszę się, że wam się podoba :)
mi też się podoba i nawet nie jest tak źle, myślałam, że będzie dużo ciaśniej/mniej miejsca, zarówno w korytarzu jak i w kuchni

jusia

bozenka super wyszlo  :thumbup: :thumbup: tez zrobilabym srodkowe skrzydlo cale lustrzane, ale nic to i tak jest pieknie  :thumbup: :thumbup:
faktycznie, to gniazdko w blacie to troche z dupy jest w tym miejscu, ale wymienisz na mniej wypukle i bedzie Ok...
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

bozena.dp

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Sie 2012, 20:54:41
ja mam za pralka ;) czemu mialo sie nie dac - na pewno sie dalo ;)

no nie pomyślałam :zly:
już mnie nie dobijaj

magdalinska

Angie

bozena.dp ale ładnie wyszło ;D

bozena.dp

dziękuje wam dziewczyny za wszystkie rady bighug

ishka82

no i jest pięknie :) aż zazdroszczę ;)

salsa

Bozena, swietnie wam to wychodzi, zazdroszcze remontu bo my sie zabrac nie mozemy :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

bozena.dp

dzieki dziewczyny, ale wy wiecie przecież, że gdyby nie wy to
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Sie 2012, 21:35:25miala byc kupa zolto-waniliowego gowna z drzwiami wenge
albo jeszcze gorzej, bo kolorowo mogło być i z dekorami w łazience :P

wrobelek0403

bozenka, jest przepieknie :dreaming: ja tez chce taką kuchnie :crying:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

abkasia

vobi

bozena.dp pieknie! Pan Gucio od kuchni zasluguje na  :bravo:

inkageo

Super! Brawo! I nie psuj sobie humoru głupim gniazdkiem ;) To drobiazg!
Imagine there is no hate

Chermelle

fasolka1980

bozena.dp

nie macie pojecia jak bardzo mnie cieszą takie wasze komentarze
no, ale nie czarujmy sie, gdyby nie wy, gdyby nie sierpniowa julka to tej kuchni by nie było ;D

natka

ale fajnie :D i bardzo żałuje że sie nie odwazyłam zrobic u siebie bialej kuchni...
co do lustra w szafie to fakt, szkoda ze nie jest na cale skrzydlo ale to nie ważne...super wam wyszlo to mieszkanko :) zrobiło się takie przestronne, pamietam zdjecia kuchni przed remontem...zupełnie jakby inne pomieszcznie :)

ziuta

bozena.dp, pięknie jest! kawał dobrej roboty, gratulacje!