wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: "mary_popins"mam nawet fotkę w tel. ale ciągle nie wiem jak ją na kompa przerzucić
a nie masz opcji - wyślij MMS i dalej - e-mail. Bo ja niektóre MMS-y mogę sobie na maila wysłac.
Poza tym powinnaś mieć kabelek do telefonu, ale to różnie  bywa (mi najczęściej ginie w tajemniczych okolicznościach przyrody).

mary

Mam kabelek, ale się nim nie posługuję ;) Jak P. przyjdzie to może mi wrzuci.

[ Dodano: 28-01-2008, 07:50 ]
A może jednak biżuetria z cyrkoniami, srebrna? Długie wiszące kolczyki i jakaś bransoletka? Np takie, jak już wcześniej proponowała maroonbug

mika

mary_popins, srebrna biżu będzie pasować jeśli będziesz miała buty ze srebrnymi wstawkami lub buty ivory, najpierw znajdz buty bo z nimi jest bardzo duży problem a potem dobierzemy bizu, te drugie kolczyki boskie... ostatnio widziałam w nine west boskie szpilki z peep toe, białe ze srebrną obwolutką i srebrną szpilą

[ Dodano: 28-01-2008, 08:03 ]
mary_popins, to były takie buty w nine west, tylko na żywo są jaśniejsze
http://www.ninewest.com.au/www/166/1245879/displayproduct/1336813_1333675_.html

mary

mika9983, koniecznie fotkę załącz, jak na nią wpadniesz ;)
Pelne przody też mnie interesują, może być tył na pasku.
Już nie bardzo wiem, gdzie mam szukać tych butów :( Dlatego Wasze podpowiedzi, będą na wagę złota, choć z domieszką srebra ;)

[ Dodano: 28-01-2008, 08:05 ]
mika9983, kochana, chciałabym, aby ewentualne wycięcie na palec było malutnie. W tych, pięknych bucikach, za dużo by wystawało na widok publiczny ;)
No i jak pisałam wcześniej, całe srebrne nie bardzo pasują. Może takie perłowo-srebrne?

mika

mary_popins, u nas w Wawie te buty były przecenione i kosztowały 199 zł

[ Dodano: 28-01-2008, 08:07 ]
Cytat: "mary_popins"Może takie perłowo-srebrne?

no właśnie one nie są takie srebrne jak na tej fotce, one są raczej perłowe a tylko ta lamówka jest srebrna

mary

Cena świetna! No niestety, do sukienki jednolity srebrny kolor nie pasuje. Musi być z domieszką innego. Okazja przechodzi mi koło nosa...  ;-)

mika

a może takie aldo
http://www.aldoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/style/productDetails.cfm&itemID=67207006&&var=d&ckey=UK&colorid=82
tylko ciekawe jakie to jest złoto na żywo, bo tu wydaje się że raczej takie stare złoto, niż złoto złoto

magdarynka

Cytat: "mika9983"może takie aldo
Polowa tego obcasa i bylyby idealne dla mnie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

mika9983, moja droga, jak buty złote to przepadną dodatki srebrne. Więc odpadają te butki. Piękne są ale ten obcas powoduje, że już mi się nogi trzęsą ;) Liczę na stabilniejszą podstawę.

mobka

mary przejdź się po "normalnych" sklepach z putami. W Bacie, w Intershoe a nawet w Deichmanie ( ;) ) widziałam masę srebrnych butów.

mary

Kiedy ja Wam ciągle powtarzam, że to nie mogą być srebrne buty. Całe srebrne nie pasuję. Myślę więc o jakiś perłowych, może być z dodatkami srebrnymi, albo całkiem gładkie.

mobka, Deichman ? :-/  Jak mawia moja kol. z pracy, oni tam mają buty z węża- ogrodowego ;)

Kasia

Cytat: "mary_popins"oni tam mają buty z węża- ogrodowego

e tam na jeden raz to mogą być ;)

ja nigdy nie kupowałam w Daichmanie ale mam kilka koleżanek, które lubią tam chadzać na zakupy butowe i nie narzekają

mój N też sobie tam jakieś buty kupił - aole on akurat wybrał z naturalnej skóry jakąś serię limitowaną i zapłacił za nie krocie więc liczę że były lepszej jakości niż pozostałe :)

mobka

No mary to puszczające oczko odnosiło się właśnie do Deichmana :D W sensie, że nawet tam w ostateczności ;)
Ja kupiłam tam dwa lata temu kozaczki. Całkiem niezłe były, i raz trampki.

inkageo

Mary z tego co pamiętam moje buty były też ze srebrnym, ale dosyć dawno już ich nie widziałam..
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: "inkageo"były też ze srebrnym
ha a ja zapamiętałam Twoje butyjako złote :)

ot pamieć ludzka płata figle

inkageo

Cytat: "Kasia"
Cytat: "inkageo"były też ze srebrnym
ha a ja zapamiętałam Twoje butyjako złote :)

ot pamieć ludzka płata figle
Moje były kremowe ze złotym, ale w sklepach była też wersja cała w kremie i krem ze srebrnym, nawet srebro ze złotym było (te wyglądały raczej dziwnie). Mam też całe czerwone, więc kombinacji kolorystycznych było dużo ;)
Imagine there is no hate

mary

Cytat: "inkageo"Mary z tego co pamiętam moje buty były też ze srebrnym, ale dosyć dawno już ich nie widziałam..

inkageo, jak to możliwe? Nawet pół roku od ślubu nie minęło, a Ty już zapomniałaś o ślubnym image? Nie ładnie :-P
Myślisz, że jest szansa by w tegorocznej kolekcji Rima Mody powtórzył się ten sam model? Taki krem ze srebrem byłby chyba idealny ;)

spragnienie

mary_popins na której stronie są zdjęcia Twojej sukni?

inkageo

Cytat: "mary_popins"inkageo napisał/a:
Mary z tego co pamiętam moje buty były też ze srebrnym, ale dosyć dawno już ich nie widziałam..

inkageo, jak to możliwe? Nawet pół roku od ślubu nie minęło, a Ty już zapomniałaś o ślubnym image? Nie ładnie  
To nieporozumienie :) Moje buty pamiętam świetnie bo siedzę koło zdjęcia ;) Chodziło mi o ten model widziany w sklepach w innych kombinacjach kolorystycznych :) A były nie tylko w Prima Modzie, jeszcze w Quazi i Venezii.
Imagine there is no hate

mary

Cytat: "inkageo"
Cytat: "mary_popins"inkageo napisał/a:

inkageo, jak to możliwe? Nawet pół roku od ślubu nie minęło, a Ty już zapomniałaś o ślubnym image? Nie ładnie  
To nieporozumienie :) Moje buty pamiętam świetnie bo siedzę koło zdjęcia ;) Chodziło mi o ten model widziany w sklepach w innych kombinacjach kolorystycznych :) A były nie tylko w Prima Modzie, jeszcze w Quazi i Venezii.

Uf, uf, a już się bałam, że coś nie tak z Tobą się podziało i zaprzestałaś tych wszystkich okołoślubnych czynności ;) (oczami wyobraźni widzę Cię w tych albumach, zwłaszcza teraz, gdy doszły nowe zdjęcia  :-D )

[ Dodano: 28-01-2008, 14:36 ]
spragnienie, to jest moja suknia. To najlepsze zdjęcie, bowiem ja w egzemplarzu salonowym wyglądałam jak w worze na ziemniaki (nie mój rozmiar). Swoje fotki w maju zrobię.

spragnienie

dzięki za wklejenie, ładna sukienka  :mrgreen:   czy będziesz miała welon?
wydaje mi się że te 1 kolczyki pasują, ale te 2 nie za bardzo
kiedyś widzialam takie podobne w Aparcie

gioseppe

Cytat: "mary_popins"
A może jednak biżuetria z cyrkoniami, srebrna? Długie wiszące kolczyki i jakaś bransoletka? Np takie, jak już wcześniej proponowała maroonbug
no te wyglądają fajnie

szukałam bransolety z kryształków górskich "łezek" ale nie ma.
tak sobie myśl, że o prostu trudno byłoby ją wykonać, łezka musiałaby być jedynie dodatkiem do bransolety - chyba, że łezki byłyby bardzo drobne to wtedy mozna by z takich zrobić :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mary

gioseppe, a co myślisz o takich srebrnych kolczykach? I do tego bransoletka, tylko pojęcia nie mam czy powinna być delikatna?

gioseppe

ładne
a z jakiej strony są te kolczyki?
do nich pasuje mi tak samo wykończona bransoletka - oczka w kształcie rombów :P
a tak naprawdę jaką wybierzesz, będzie dobra ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Kasia

ja też mysle o takich żyrandolach :)

Cytat: "gioseppe"a z jakiej strony są te kolczyki?

no własnie z jakiej??