wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

Nie mam pojęcia z jakiej strony te kolczyki. A Ty Kasia, nie byłaś na zwiadach w aparcie?

Kasia

Cytat: "mary_popins"A Ty Kasia, nie byłaś na zwiadach w aparcie?

niestety jeszcze nie dotarłam  :-/

maroonbug

Cytat: "mary_popins"Nie mam pojęcia z jakiej strony te kolczyki.

A prosze bardzo: http://www.emitations.com/pemachea.html
:-D

mary

Cytat: "Kasia"niestety jeszcze nie dotarłam :-/

Ja byłam w aparcie wczoraj. Muszę przyznać, że trochę się rozczarowałam. Kolczyki, które na stronie www wyglądały obiecująco, w rzeczywistości okazały się zbyt mało efektowne. I koncepcja mi padła. :(

maroonbug, dzięki  :)

gioseppe

Cytat: "mary_popins"
Ja byłam w aparcie wczoraj. Muszę przyznać, że trochę się rozczarowałam. Kolczyki, które na stronie www wyglądały obiecująco, w rzeczywistości okazały się zbyt mało efektowne. I koncepcja mi padła. :(
niech żyje photoshop.. ;)

najlepiej zrob rundkę po jubilerach.
Na pewno cos znajdziesz. Szkoda czasu na ekscytowanie się biżuterią, która później itak wygląda nijako ;)

a jesli chodzi o zakupoy internetowe - ja jak kupuję przez allegro z reguły proszę o dodatkowe zdjęcia bez obróbki.
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mary

Cytat: "gioseppe"niech żyje photoshop..  

No, niestety :(

[ Dodano: 22-02-2008, 19:06 ]
Zobaczcie co za fryzurę dziś znalazłam, a właściwie moja koleżanka z pracy.
Kobieta ze zdjęcia jest posiadaczką równie ciemnych oczu, włosy też podobne mamy. Jedynie usta ona ma większe ;) Czyż nie wygląda pięknie i zachwycająco?

zuzia

mary_popins,
jak dla mnie za dużo tego wszystkiego przy twojej sukience :)

mary

zuzia, tu chodzi wyłącznie o fryzurę - w zasadzie tylko jej przód jest widoczny - bez perełek we włosach, ale może z kwiatem? No i makijaż. Żadna woalka czy koronkowy golfik nie wchodzą w grę. ;)

zuzia

Cytat: "mary_popins"Żadna woalka czy koronkowy golfik nie wchodzą w grę.
bo już się przestraszylam.
Ostatnio widzialam moją koleżankę z liceum na fotkach ślubnych. Miala na sobie jedną z prawie bez, co przy jej figurze wyglądalo jak beza, rękawiczki, kwiatek na szyi i chyba 4-warstwowy welon.
I moze taki obraz utkwil mi w pamięci i jestem przewrażliwiona.

Kasia

zuzia, a czy ty widziałaś zdjecie laskiw bolerku, etoli i rekawiczkach na jeden palec, które kiedyś tu pokazywałam??

mary

Dziewczyny, aby łatwiej było coś doradzić w kwestii fryzury zamieszczam swoją fotkę - od tyłu. Zdjęcie zrobione w lipcu, więc dysponuję trochę dłuższymi włosami. Chcę je mieć koniecznie spięte.
Któraś ma jakąś propozycję?

sierpniowajulka

Mary, a ten niski kok z drugiego zdjęcia sukni Majeczki w jej wątku: http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=1363&sid=60748625bfb4e2e740693aa0a3c72d64 ?
Chyba, że szukasz czegoś bardziej szalonego?  ;-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Louve

mary_popins, ale masz piękne włosy :!:
Jak bardzo chcesz mieć spięte? Planujesz grzywkę na ślub?
Na razie na chybił-trafił wrzucam Tobie takie propzycje:

martos82

Mary masz przepiekne wlosy :mrgreen: , az szkoda spinac.

mary

sierpniowajulka, obawiam się, że nerwowo nie dałabym rady w takim koku ;) (wkurzałoby mnie to, że jest tak nisko). Szukam czegoś bardziej szalonego, jak to świetnie ujęłaś  :-D

Louve i martos82, dzięki za pochwałę moich włosów  :) nie wiem czy do końca zasłużoną ;) Nie mam grzywki i mieć nie chcę - mam raczej sztywne włosy (choć nie mam ich za dużo) i grzywka była dla mnie sporym utrapieniem, gdy ją miałam. Myślę o fryzurze, która zepnie mi jakoś fantazyjnie wszystkie włosy, tak by nic nie dotykało mi szyi czy pleców.
Ucieszą mnie wszystkie propozycje  :)

sierpniowajulka

Cytat: "mary_popins"Szukam czegoś bardziej szalonego, jak to świetnie ujęłaś :-D
To zaczynam badania gruntu pt. "coś bardziej szalonego"(napisz, czy którakolwiek idzie w kierunku tego, czego szukasz):

mary

sierpniowajulka, druga? Tyle, że nie bardzo widać co jest pod welonem. I nie wiem czy nie jest zbyt gładka.
Przykładem tego, czego szukam niech będzie fryzura mojej koleżanki.  No, chyba, że się okaże, że coś zupełnie innego powali mnie na kolana ;)

sierpniowajulka

mary

to ja jeszcze może doprecyzuję, że mam zamiar mieć welon wpięty wysoko- niekoniecznie na czubku głowy, ale gdzieś w okolicy ;) Z tego względu fryzury typu 004_primary.jpg odpadają.

sierpniowajulka

Cytat: "mary_popins"to ja jeszcze może doprecyzuję, że mam zamiar mieć welon wpięty wysoko- niekoniecznie na czubku głowy, ale gdzieś w okolicy ;) Z tego względu fryzury typu 004_primary.jpg odpadają.
:-/ szkoda, bo - zakładając, że to Ty w awatarku - świetnie byś w takiej wyglądała (i pasuje do Twojej sukni)....

Louve

Już wiem o co Tobie chodzi - wrzucę jeszcze kilka, a jak dotrę do domu, to wrzucę Tobie moją własną fryzurę (coś zbliżonego do Twojej koleżanki, ale bardziej szalone/luźniejsze  ;-) )

mary

Julka, a taka, jak powyżej nie pasowałaby do mojej sukni? Ja w ogóle nie mam wyczucia co pasuje, a co nie  :-( Aż się sama boję efektu końcowego ;)

sierpniowajulka

CytujJulka, a taka, jak powyżej nie pasowałaby do mojej sukni?
Pytasz o fryzurę Twojej koleżanki? Kurcze, takiego dokładnie koka miałam na swojej studniówce 9 (!!!) lat temu. A sztuka fryzjerska przez ten czas w naszym kraju poszła mocno do przodu... więc fajnie poszukać nowocześniejszych rozwiązań. To, co zaprezentowała Louve, jest właśnie bardziej nowoczesne i stylowe....
Cytat: "mary_popins"Ja w ogóle nie mam wyczucia co pasuje, a co nie :-( Aż się sama boję efektu końcowego ;)
od tego właśnie jest próba, by sprawdzić...  :mrgreen:

[ Dodano: 24-02-2008, 14:01 ]
Wkleję Ci jeszcze jeden gładki kok (z uporem maniaka  :-P ) - dlatego, że dziewczyna ramiączka od sukni ma w stylu Twojej sukni; dlatego, że we włosy wpięta jest piwonia (a Ty chyba coś o piwoniach wspominałaś?); i dlatego, żeby pokazać, jak fajnie mogą wyglądać kolczyki z kolorowym akcentem.

mary

to nie ja pisałam o piwoniach - póki co storczyki mi w głowie ;)
Kok jest piękny! Nie wiem tylko czy mam tyle włosów. No i czy by to dobrze pod welonem wyglądało.
A co myślisz o tej HAIR-updo7762.jpg ?

lilth

spokojnie - włosów Ci nie braknie, a jak będzie mało, to fryzjer wepnie Ci w środek koka taki "wypełniacz" ;)