Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

zwierzatko_mojej_mamy

bylam w bartku, czy tym ludziom sie wydaje, ze jak buty dla dziecka maja byc na zime to trzeba zaprojektowac sniegowce do polowy gumowe jak dla kosmonauty w kolorze granatowego gowna sztywne i w ogole wyglad jest zupelnie bez znaczenia i za to wolac 250 zl???
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marcheewka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Paź 2012, 13:46:13
bylam w bartku, czy tym ludziom sie wydaje, ze jak buty dla dziecka maja byc na zime to trzeba zaprojektowac sniegowce do polowy gumowe jak dla kosmonauty w kolorze granatowego gowna sztywne i w ogole wyglad jest zupelnie bez znaczenia i za to wolac 250 zl???

;) ja bartka juz dawno spisałam na straty.
Po sandalach - nigdy więcej!!

Justynna

zwierzatko_mojej_mamy, ja wydałam 2 stówy i żeby to był jakiś piękny but to nie. Ale są ciepłe, lekkie i chyba wygodne, bo M. pognał w nich od razu a do pudełka pani nam zapakowała stare :D
Mało kiedy widzę ładne buty dla dzieci ;D

zosia2007

P mial bartki w poprzednim roku w zimie, bylam z nich zadowolona, ale dalam za nie cos kolo 140-160 zl

olgaaa1

Ja Bryśce miesiąc temu w Ecco w faktory kupiłam te buciki za 200zł, przecenione 400zł, były różne kolory. Są fajne bo chodzi w nich normalnie, a nie jakby nogę miała usztywnioną.
A teraz biega jeszcze w kozakach z ccc za 69zł i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona ich urodą, wygodą, ciepłem i wykonaniem, a naprawdę sądziłam, że tanie buty+to kiepskie buty i zmienbiłam zdanie (mimo, że to nie skóra)

golinda

ooo, muszę skoczyć do factory po buty dla N.!
dobry pomysł!

martullek

my kupiliśmy geoxy w bartku. w sobotę o 10 była jeszcze pełna rozmiarówka :D

magdalinska

ja kupiłam dzisiaj elefanteny. te z tamtego roku załozył moze 5x na sanki. Moze w tych wiecej pochodzi

Kata

Nam się udało w sobotę w ccc upolować Lasockiego w rozmiarze 25 :D, więc jedną parę zimowych butów już mamy. Na przecenach planuję dokupić coś tańszego jako awaryjną drugą pare.
Pozdrawiam

Kata

iksa_nl

Cytat: magdalinska w 29 Paź 2012, 21:23:17ja kupiłam dzisiaj elefanteny
Tez w sobote kupilismy Mlodemu elefanteny.
mam nadzieje, ze do marca mu wystarcza ;)

marcheewka

a Ola teraz ma kozaki rozmiar 26, no i trudno kupić. Czesto rozmiarówka kończy sie na 25, np w smyku ladne były, ale tylko do 25.
Na szczęście kupilam w ccc 2 pary na codzienne bieganie, no i ma śniegowce. Więcej kozaków nie planuję, chyba że stopa jej nagle urośnie :-)

rubin04

Pomóżcie mi znaleźć bvuty - kozaki dla Mileny bo będzie boso chodziła..
Znalazłam ładne w CCC ( http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/301491 ) ale zaczynają sie od rozm. 21 a Mila ciągle w rozm. 20 :crazy:

W Smyku wszytskie buty takie kwiatkowo-futerkowo-błyszczące a i tak rozmiarówka raczej od rozm. 21.

Pomóżcie mi coś znaleźć i by nie kosztowały 200 zł bo mój budżet jest napiety.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

rubin04

Konwalia serio? Ja tam byłam kiedys, no w sumie ze 2 razy moze i nigdy nic nie mogę znaleźć, albo jakies drogie..
A jakie Ty masz dla Dagi?

zuzia

Cytat: rubin04 w 04 Lis 2012, 20:30:47Znalazłam ładne w CCC ( http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/301491 ) ale zaczynają sie od rozm. 21 a Mila ciągle w rozm. 20
a mierzyłaś jej?
bo moze to takie 21...

Kasia

Ja tez mało kiedy cokolwiek w tkmaxie widzę :(
Tam trzeba chyba zaraz po otwarciu sie pojawić i to w dniu dostawy.

rubin04

Zuzia, no właśnie dziś Milę do sklepu zatargałam i zmierzyłam.
21 to jak kajak,
nawet nie wiem czy 20 bedzie dobre...

W Smyku przymierzyłam rozm. 20 i był ok, tylko kozaków nie było w tym rozmiarze.

Mila jest serio mała, ona ma w tej chwili 72 cm wzrostu...

Dodany tekst: 04 Lis 2012, 21:08:57

Golinda, dzięki.
Fioletowe fajne, do kurtki by jej pasowały.
Jeszcze te zobaczę: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-kozaki/00006001098868/kozaki%20dziecięce.prod

Moze jutro z nią podjadę przymierzyć czy rozmiarówka Deichmana jest raczej standardowa.

Kasia

U nas na kruczej pewnie małe by sie znalazły :knuje: i pewnie za grosze. Tam zawsze pełno tych malutkich bucikow.

marcheewka

Cytat: rubin04 w 04 Lis 2012, 20:46:59
Konwalia serio? Ja tam byłam kiedys, no w sumie ze 2 razy moze i nigdy nic nie mogę znaleźć, albo jakies drogie..
A jakie Ty masz dla Dagi?

we Wrocławiu to trudno w Tk Max jakieś fajne buty znaleźć, mnie sie udało w sierpniu kupic fajne trzewiki naturino, ale to czysty przypadek był. Teraz zaglądam, szukam kozaków i w Oli rozmiarówce nic nie ma, a ina na maluchach mały wybór.

Ale elefanteny fajne są, szkoda, ze Ola ma za dużą nogę

kotabma

Cytat: rubin04 w 04 Lis 2012, 21:06:21Moze jutro z nią podjadę przymierzyć czy rozmiarówka Deichmana jest raczej standardowa.
po co mala targac - masz 3 miesiace na oddanie jakby co :D
mozesz wziac nawet 3 pary i pozniej na spokojnie w domu zmierzyc i oddac te co nie pasuja  ;)

konwalia

rubin akurat ja sliczne 20 widziałam w naszym tkmaxx, a my potrzebujemy większe
Daga ma kozaki geoxa 22 beżowe i elefanteny fioletowe też 22, choć półbuty ecco ma 21, bo mają wyższe podbicie

rubin04

Kota, a to nie wiedziałam, to chyba tak zrobie bo Magnolie mam blisko :)

Dodany tekst: 04 Lis 2012, 21:22:21

Kota, bo Twoja Zozia chyba tez raczej mała - masz gdzies jej siatke centylową - ile miała cm na półtora roku?

konwalia

rubin, ja ;) powiem Ci, że Zosia jest teraz wzrostowo z Dagą podobnie, za to dużo drobniejsza, tak delikatniej wygląda