Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Tez do mnie przyszlu . Dla mnie troche sa niepraktyczne - takie bardziej do sukienki ( ja nie mam drogi utwardzonej i nie wiem jak to doczyszcze jak mloda błotem ubrudzi?) . Zdenerwowałam sie ze nie dodali paragonu do tych butow . WY tez nie dostałyscie paragonu ? to wazne dla mnie bo gwarancja jakas jest wtedy .

konwalia

marax na tej kartce masz, że paragon możesz sobie pobrać i wydrukować
tak naprwdę do gwarancji nie trzeba paragonu tylko potwierdzenia transakcji

marax

Cytat: konwalia w 23 Paź 2012, 22:13:35
marax na tej kartce masz, że paragon możesz sobie pobrać i wydrukować
tak naprwdę do gwarancji nie trzeba paragonu tylko potwierdzenia transakcji
serio czytalam i jakos sie nie doczytałam . Dziwne paragon powinien byc dołaczony a nie do pobrania ............ Pewnie ksiegują sobie tylko te paragony ktore ktos sobie pobierze ...........

foszek

ÁAA teraz sobie przypomnialam ktore

siog

Angie swietne te kozaki!

w Tchibo byly swietne buciory nieprzemakajace na rzepy. jakosc niesamowita i cena tez. sa wygodne i latwe do zalozenia, mala juz w nich smigala po kaluzach
http://www.tchibo.de/Thermostiefel-p400025843.html?cs=1

Dodany tekst: 23 Paź 2012, 23:27:48

na polskiej stronie tez sa
http://www.tchibo.pl/Cieplochronne-buty-zimowe-p400025843.html?dim1=Bp40

mada1981

podpowiedzcie jakie kozaki kupić na zimę dziecku, które zaczyna chodzić?
na co zwrócić szczególną uwagę? wysokość, materiał, na rzepy czy wiązane?

zuzia

Cytat: mada1981 w 25 Paź 2012, 11:05:23
podpowiedzcie jakie kozaki kupić na zimę dziecku, które zaczyna chodzić?
na co zwrócić szczególną uwagę? wysokość, materiał, na rzepy czy wiązane?
miękka podeszwa, ja bym wzięła raczej rzepy (ale to dla swojej wygody)

Kasia

konwalia

mada moim zdaniem jak najbardziej miękka podeszwa, bo uczyć się chodzić w kozakach zapewnie jest trudno
rzepy są wygodne, ale ja np wolę zamek lub sznurówki, bo rzepy raz raz i buty za wozkiem

Dodany tekst: 25 Paź 2012, 19:01:04

mada moim zdaniem jak najbardziej miękka podeszwa, bo uczyć się chodzić w kozakach zapewnie jest trudno
rzepy są wygodne, ale ja np wolę zamek lub sznurówki, bo rzepy raz raz i buty za wozkiem

magdalinska

mada moj KUbus zaczal chodzic w zimie, chodzil tylko w domu, na boso. w butach zimowych ani kroku nei zrobil. Dopiero na wiosne, w niskich zaczal chodzic na zewnatrz

mada1981

dzięki dziewczyny  :beer: :beer: :beer: :beer:
Piotruś od dwóch tygodni pomyka na nogach i coraz lepiej sobie radzi :) w domu na boso a na placu zabaw w półbutach
wiec myślę ze do zimy się rozkręci :)
przymierzałam mu kilka par w deichmannie ale strasznie trudno mu but założyć :( ma wysokie podbicie wiec z wyższym kozakiem stoczyłam niezłą walkę :(
a polecacie jakieś firmy?

konwalia

mada Daga ma wysokie podbicie i póki co sprawdzają nam się dwie marki-geox i ecco niestety, więc kupuję naprzód na wyprzedażach i promocjach

mada1981

konwalia  :beer: to mam już trop :)

a jak z numerem? brać bieżący, większy? żeby mu nie utrudniały chodzenia

konwalia

cm zapasu/1 rozmiar bym wzięła, bo trochę noga urośnie i dojdzie rajstopa?, ale nie za dużo, żeby się nie potykał

foszek

mada1981 na zime polecam geoxa, moj syn ma wlasnie wysokie podbicie i te mu sie sprawdzaja. Z tanszych to jeszcze tchibo.

Rozmiar polecam o jeden wiekszy, but ponoc nie moze miec dla dziecka mniej niz 0,7 cm zapasu i nie wiecej jak 1,5 cm

zosia2007

mada moj P mial wysokie podbicie i niektore bartki byly na niego dobre, takie, ktore mialy dugie rzepy
teraz na szczescie "schudly" mu stopy i moze nosic wiekszosc butow

Dodany tekst: pią, 26 paź 2012, 07:24:58

w dniach 25.10-6.11 wszystkie dziecięce buty w reserved -30%

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.361018677322805.85514.294018820689458&type=1

niewiemjaka

Cytat: zosia2007 w 25 Paź 2012, 23:21:27https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.361018677322805.85514.294018820689458&type=1
buuu
a jako ze spadl snieg to kupilismy szybko buty zimowe w smyku, bardzo podobne do re za 120 zeta, juz ochrzczone na sankach

Justynna

Cytat: niewiemjaka w 28 Paź 2012, 15:12:50
a jako ze spadl snieg to kupilismy szybko buty zimowe w smyku, bardzo podobne do re za 120 zeta, juz ochrzczone na sankach
My też wczoraj szybko kupowaliśmy buty. Wybraliśmy RenButa.
A już takie pustki w sklepach, że szok!

aja

Cytat: Justynna w 29 Paź 2012, 10:12:46już takie pustki w sklepach, że szok!

faktycznie poprzebierane ostro
ecco troszche przesadzają z ceną za buty dla dzieci - 339 zł przeciez to chore !!!

Kasia

ja wczoraj Michałowi z CCC kupiłam buty, w sklepach wszystko przebrane, rozmiarów nie ma itd
buty takie sobie ale do przedszkola i na śnieg mogą być a ze brzydaki to jakoś przecierpię ;)

Justynna

Kasia, w "naszym" CCC nie było nic, dosłownie nic w rozmiarze Michała.

Kasia

Ja byłam w blue city to coś tam było ale niestety lasocki wymieciony, fajniejsze modele wymiecione
tylko takie brzydaki zostały ;) wzięłam, bo już nie miałam ochoty biegać i szukać a musiałam mieć na dzisiaj do przedszkola ;)

jednak wole mój system kupowania na zaś ;) wyciągam z pudła i mam i nie trzeba biegać a to co się nie trafi w rozmiar to na allegro ;) i najczęściej jeszcze zarobek jest ;)

Justynna

Kasia, nas zima mocno zaskoczyła :D
M. jeszcze tydzień temu biegał w trampkach, a teraz kozaki ;D

feeling.good

my w tym roku na szczęście byliśmy przygotowani. Stas emu uwielbia, a i kurtka się super sprawuje. Ciepła i długa

marcheewka

ja kupiłam Oli kozaki na początku października, wiec mogła pójść na sanki.
Śniegowce Ecco leżą od wiosny, raczej powinny być dobre na środek zimy.

No i zazwyczaj kupuję z wyprzedzeniem, jak nie wceluje z rozmiarem, albo znajdę inne, lepsze :-) to sprzedaje.
Ostatnio mam dość dobrą passę na allegro, bardzo dużo rzeczy sie sprzedało ;)