Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

golinda

czemu wydajecie taką kasę na ecco czy inne takie śniegowce? ja N. kupiłam w zeszłym roku w CCC śniegowce i były super, ani razu nie przemokły, nigdy zimnych stóp nie miała, porządnie zrobione, nie miałam zastrzeżeń
bo urodą żadne śniegowce nie grzeszą, więc... ;)

może czegoś nie wiem, nie wnikam tak bardzo w obuw ochronny :)

konwalia

golinda ja sniegowce kupiłam taniochy akurat z deichmanna

co do emu, wg mnie zla slawa tego typu butów wynika z masy podrób, w których krzywi sie pięta, mnie kuszą, ale nie za 300zł
i na pewno sa dla dziecka wygodniesze niz niejedne sniegowce, bo wiele z nich jest sztywnych w kostce i te dzieci chodzą jak w butach narciarskich

mobka

Golinda, bo dla nas to są jedyne buty na zimę? bo nawet tanich nie widziałam, takich żeby miały miękka podeszwe? bo mam zamiar młodego z mężem na sanki wysyłać?

golinda

mobka, to nie było złośliwe, nie odbieraj tak tego.
ja się zastanawiam, czy może nie wiem o czymś szczególnym co mają śniegowce za 300zł, a czego nie mają te za 120zł...
tylko tyle

Kasia

Golinda pewnie zasada taka sama ze ty kupujesz za 120 a ktoś inny puka sie w głowę i kupuje za 40zl :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 19 Paź 2012, 20:39:42
mobka, to nie było złośliwe, nie odbieraj tak tego.
ja się zastanawiam, czy może nie wiem o czymś szczególnym co mają śniegowce za 300zł, a czego nie mają te za 120zł...
tylko tyle

ja tez nie wiem, ma geoxy mlody jedne, ale z przeceny i wyszly chyba za 89, ale przyznam, ze w zyciu warszawy nie wydam na buty dla mlodego 300 zl ;) i nawet na te kombinezony z kappahla - uwazam, ze chyba ich pojebalo z cena, ceny maja jakby spodnie i kurtke produkowala firma zapewniajace ochrone przed zimnem, woda i wiatrem przy zdobywaniu himalajow ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Paź 2012, 21:43:48uwazam, ze chyba ich pojebalo z cena, ceny maja jakby spodnie i kurtke produkowala firma zapewniajace ochrone przed zimnem, woda i wiatrem przy zdobywaniu himalajow wink

:D

mobka

E nie odebrałem złośliwie. tylko naprawdę nic nie ma. W były jedne miękkie elefanteny ale za 199zl i do tego rozmiaru nie było. no i brzydkie były, ale akceptowalne. były też jakieś del-texy, za 139 bodajże, ale nie miały futerka w środku, a za to miały twarda podeszwe.

konwalia

ee ja kombinezon z kappahla mam dla młodej ;)
2 pary spodni-czarne i różowe po 60zł/szt i kurtka za 100zł, czyli obiektywnie kombinezon za 160zł, w porównanii z cocodrillo to super jakość

zwierzatko_mojej_mamy

konwalia ja mowie o spodniach narciarskich dla mlodego za 179 zl, jasne..

Dodany tekst: 19 Paź 2012, 20:49:42

+ kurtka 219, zeby nie bylo

ja dobrze, ze mam ten moj ciuchland, ale jakbym nie miala to bym se znalazla ;)

www.annawilk.pl

mobka

zwierzątko, ja mam takie kupione na przecenie za 60 właśnie. a za buty 239 dałam.

konwalia

właśnie te mam upolowane za 60zł, tylko leżą od marca

zwierzatko_mojej_mamy

przy polowaniach to ja schodze <100 z butami i ponizej 50, 30 za sztuke z reszta :D

www.annawilk.pl

Kasia

Ale te kurtki z kappahla to jednak fajne są :)

magdalinska

golinda ja wprawdzie nie kupuje butów za 300zł dla dziecka, ale zwracam uwage zeby miały elastyczna podeszwe i i miekką góre. w jesiennych i sandałach chce, zeby oprocz podeszwy były skórzane. nie widziałam jeszcze w zadnych butach za 50zl elastycznej podeszwy.
upodobałam sobie elefanteny i nie moge przebolec, ze nie maja rozmiarów powyzej 25 ;)

aja

podobne do emu ma next i to za jakies 150 zł (mniej wiecej) ale watpię zeby one były elastyczne

ishka82

Cytat: magdalinska w 19 Paź 2012, 20:53:29
golinda ja wprawdzie nie kupuje butów za 300zł dla dziecka, ale zwracam uwage zeby miały elastyczna podeszwe i i miekką góre. w jesiennych i sandałach chce, zeby oprocz podeszwy były skórzane. nie widziałam jeszcze w zadnych butach za 50zl elastycznej podeszwy.
upodobałam sobie elefanteny i nie moge przebolec, ze nie maja rozmiarów powyzej 25 ;)
mają, mają, ale mało ;) Dominika miała sandałki z elefantena w rozmiarze 26 :)

mobka

No sniegowce tera zjakies tez byly. Na stronie ich nei ma, ale w sklepach sa. Ale bardzo malo.

ishka82

Cytat: mobka w 19 Paź 2012, 21:34:58
No sniegowce tera zjakies tez byly. Na stronie ich nei ma, ale w sklepach sa. Ale bardzo malo.
ja kupiłam bodaj del texy, elefantenów u nas nie było ;D

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Paź 2012, 20:43:48
ja tez nie wiem, ma geoxy mlody jedne, ale z przeceny i wyszly chyba za 89, ale przyznam, ze w zyciu warszawy nie wydam na buty dla mlodego 300 zl ;) i nawet na te kombinezony z kappahla - uwazam, ze chyba ich pojebalo z cena, ceny maja jakby spodnie i kurtke produkowala firma zapewniajace ochrone przed zimnem, woda i wiatrem przy zdobywaniu himalajow ;)
ja kupilam na wyprzedazy te spodnie za 179 w cenie 60 zl wiec trzeba polowac na wyprzedaze i kupowac rok na przod

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 15:07:53

DOSTAŁYSCIE TE BUTY  LIMANGO GEOXA ?

konwalia

marax ja jeszcze nie wysyłki miały być 16-23.10

konwalia

przysżły geoxy z limango, śliczne :)

Angie

foszek

Cytat: konwalia w 23 Paź 2012, 20:15:29
przysżły geoxy z limango, śliczne :)
a ktore kupilas? Ja jakos nie moge sie doczekac paczki z limango, wysylaja dpd i podobnie jak z h&m idzie do mnie zawsze ponad 5 dni roboczych

konwalia

szare z wełną i beżowe z futerkiem śliczne są