Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

no wiem, ze o kasę chodzi :(
ja "bulinki" mam za 45zł z wyprzedaży :D drugie kupiłam za 109, a rozmiar większe na potem za 129zł, więc myślę, że wydatek akceptowalny(dla mnie)

Kasia

ja zimowych na pewno nie bede kupowała dwóch par, Michał mało w zime po dworze łazi - jedne kozaki mu wystarczą
a do samochodu, na zakupy to i tak adidasy, nic zimowego!

latem Michał ma wiecej par butów ale .... i tak czesto jest tak ze cały tydzień biega w jednych butach :D

natka

O temat butyw na tapecie :) też się przymierzam do butów J, wezme tylko sniegowce.

Feeling, zmierzysz wkladke w twoich sniegowcach?? J nosi akurat zaczal nosic rozmiar 23 i sie zastanawiam, moze beda dobre :) czekam na wiadomosć, także info o cenie :)

marcheewka

W kwestii butów Ola ma śniegowce goretexowe ecco.
Teraz dokupiłam jej takie botki do pół łydki do rajstop oraz drugie, fioletowe do sukienek :-) - oba CCC.
No i moje pytanie, czy buty to tylko skórzane???  Bo te z CCC nie są skórzane, skóra ekologiczna a w środku ocieplina.

marax

Cytat: marcheewka w 12 Paź 2012, 22:30:52
W kwestii butów Ola ma śniegowce goretexowe ecco.
Teraz dokupiłam jej takie botki do pół łydki do rajstop oraz drugie, fioletowe do sukienek :-) - oba CCC.
No i moje pytanie, czy buty to tylko skórzane???  Bo te z CCC nie są skórzane, skóra ekologiczna a w środku ocieplina.

ktore z ccc nie sa skorzane . Maja w ccc skorzane z tej firmy na W nie pamietam nazwy

Kasia

marax w ccc to połowa butów jest nieskórzana

o wally Ci chodzi?

aniak1211

Cytat: marcheewka w 12 Paź 2012, 23:30:52czy buty to tylko skórzane???
Ja nie kupuje tylko skórzane buty;D
Do szkoly tak,skora i wygodne-kilka godzin w nich chodzi wiec musza byc wygodne;)
Buty "na droge" do szkoly kupie tanie ale zeby mialy cos cieplego w srodku,
tu niestety ciezko znalesc ocieplane.

marcheewka

Cytat: maraxela w 12 Paź 2012, 22:31:58
ktore z ccc nie sa skorzane . Maja w ccc skorzane z tej firmy na W nie pamietam nazwy

kupiłam nely blue jakos tak.
http://ccc.eu/pl/#/kids/catalog/all/301491

i takie z zeszłego sezonu chyba, bo były przecenione na 39,90.

fasolka1980

Ja w ccc kupilam skorzane, lasockiego

Ale one nie kosztuja 39zl....

marax

Cytat: fasolka1980 w 13 Paź 2012, 08:05:01
Ja w ccc kupilam skorzane, lasockiego

Ale one nie kosztuja 39zl....

a wlasnie Laskocki to byl super na jasien mi sie sprawdzily

ishka82

kupiłam dziś śniegowce w Daichmanie :)

ishka82

Cytat: maraxela w 14 Paź 2012, 09:49:23
JAKIE
takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001014258/kozaki%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=212@27&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-kozaki

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

w zeszłym roku miała trochę podobne elefanteny i sprawdziły się świetnie :) patrzyłam na Lasockiego w CCC, ale już strasznie przebrane były, no i obawiam sie, ze mogłyby nie wytrzymać zabaw w śniegu ;) zastanawiam się nad jakimiś botkami na wyjścia typu auto-sklep, tylko jakieś tańsze bym chciała, nie koniecznie skórzane, w CCC cos tam nawet było

foszek

a widzial ktos w sklepie te buty?
http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/304322
czy one sa z boku rozpinane?

ziuta

mam do sprzedania buty zimowe ze smyka, marka cool club
rozmiar 22, nowe, mierzone tylko po domu
kupiliśmy w zeszłym roku, ale zanim przyszły śniegi młody z nich wyrósł, mam oryginalne pudełko, nie mam tylko wieczka, bo młody porwał do zabawy i zniszczył
;D

foszek

Kocham kupowac przez internet:
Ktore buty sie Wam podobaja:

zuzia

mobka

Ja nie wiem, co ja dziecku na zime kupie. W rozmiarze 26 nic nie ma...

olgaaa1

foszek, my mierzyliśmy te ostatnie, one praktycznie nie są ocieplane, więc na zimę odpadają, ale fajne są

marax

Foszek mam takie jak te 1 tylko do kostki . Ono przemakaja - te moja to sama skora bez korzuszka .Musze kupic takie sniegowca jak ecco ma z gore texu . Nie wiem czy dobrze zrobilam kupujac te geoxy one zapewna tez beda przemakać .

abkasia

marax kup columbie! :)

Dodany tekst: 17 Paź 2012, 09:31:08

one sa zajebiste!
http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/18851/t-bc1472-030.html
lepsze niz ecco, geoxy..