Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Kurcze nie man tam konta a z tel ciezko sie zarejestrowac chce te butki . Jak jest z platnoscia ?

konwalia

rejestracja prosta, płacisz kartą albo przelewem, daj maila to wyślę ci polecenie, jeszcze bonus zgarnę jak kupisz ;)

marax

myslicie ze te buty NASZE nadaja sie na zime ?

golinda

na spacer po mieście, jak nie jest -20C pewnie się nadają
ale na zimną zimę ja jej zamierzam kupić te:

http://www.emel.com.pl/prod.php?idg=13&id=607&idp=607&s=&type=&kword=

i jakieś śniegowce

mobka

Kasia

Ja tez  jakieś sniegowce muszę kupić.

golinda

Cytat: mobka w 10 Paź 2012, 19:00:31O widze, ze jednak emele Cheesy

jak jednak? dawno już o nich pisałam

mobka

Cytat: golinda w 10 Paź 2012, 18:04:10
jak jednak? dawno już o nich pisałam

A bo pare postwo wyzej proponowalam ci emele :D I myslalam, ze przejrzlaas i ci sie spodobaly ;)

Ja tylko sniegowce bede kupowac. Nie widze potrzeby innych butow. I chyba wezme elefanteny, tylko z epotrzebuje 26 a one strasznie wysokie cholewki maja... wolalabym cos nizszego, ale nic miekkiego i w tym rozmiarze nie znalazlam jak na razie.

Kasia

MOBKA ja Michałowi tez tylko sniegowce kupię. Aby na dwór i do przedszkola miał. Bo w gości, na zakupy czy inne wypady samochodowe to mu jesienne adidasy wystarcza. Kurtkę na zimę ma sportowa wiec inne nam niepotrzebne.

Angie

te emele są śliczne, ale dlaczego takie małe rozmiary  :zly:

mobka

Angie, patrz w stacjonarnych sklepach, na allegro, bo oni na stronie wsyzstkiego nie maja.

martullek

abkasia, gdzie kupowałaś te buty columbia??? przejrzałam net i wszędzie są od rozmiaru 30 w górę.

abkasia

W bartku sa ja kupowalam chyba 27.. Moglabym je chyba sprzedac...one zdeformowane nie sa, bo to sniegowce

konwalia

ja śniegowce "ala bulinka" mam fioletowe elefanteny
ale jakieś ładne na spacer też chcę ;)

a od jutra są primigi na limango

marax

no właśnie ciekawe co to primigi przygoruje . Jak zwykle nie mam kasy na koncie jakby bylo coś fajnego bo akurat golindzie oddalam buuuu musze tez sniegowce kupic .

konwalia

marax jest szansa, że będą droższe i nic cię nie skusi ;)
a na pierwsze zamówienie jest teraz wysyłka free

Dodany tekst: 10 Paź 2012, 22:31:22

marax jest szansa, że będą droższe i nic cię nie skusi ;)
a na pierwsze zamówienie jest teraz wysyłka free

feeling.good

Mam do sprzedania półbuty i śniegowce Superfit:

półbuty, rozmiar 22: http://www.mivokids.pl/product-pol-3021-Softino-2.html

Śniegowce, rozmiar 23: http://minibuty.pl/superfit-70004480-90004480-p-221.html

Może komuś by się przydały ??? :)

zuzia

Cytat: Kasia w 10 Paź 2012, 19:21:29Kurtkę na zimę ma sportowa wiec inne nam niepotrzebne.
jaką mu kupiliście?

konwalia

ja poza tym uważam, ze dziecko powinno mieć dwie pary butów, bo nóżka się poci i tak samo jak dorośli nie powinno chodzić więcej niż 2 dni pod rząd

Kasia

Cytat: konwalia w 11 Paź 2012, 11:05:55tak samo jak dorośli nie powinno chodzić więcej niż 2 dni pod rząd
a to nie wiedziałam, ja chodze w tych samych butach non stop
w nocy się wietrzą, odświeżają itd :D

kozaki sama mam jedne, cała zimę w nich chodze :knuje:

Dodany tekst: 11 Paź 2012, 10:18:23

Cytat: zuzia w 11 Paź 2012, 11:01:33jaką mu kupiliście?
w zeszłym roku w Smyku mu kupilismy za szalone 40zł lol lol
i okazało sie że zarowa zeszłoroczna jest jeszcze dobra :D

konwalia

Kasia wg dermatologów tak powinno być, max 2 dni noszenia, 2 dni przerwy, stąd zalecane choć 2 pary butów

zosia2007

no tak, tylko ze ty masz buty praktycznie caly dzien na nogach (w pracy) a dziecko co najwyzej na spacer je zaklad wiec na jakies 2-3 godz dziennie max ;)

konwalia

zosia ja wiem, zresztą ja akurat w pracy zmieniam na "sexi laczki" ;)
ale jak ktoś miał choć raz do czynienia z grzybicą w bliskim otoczeniu chociaż, to woli dmuchać na zimne

zosia2007

rozumiem
chociaz jakbym mlodemu miala kupowac po dwie pary butow (kazdych) to bym finansowo nie wyrobila :crazy: