jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

inkageo

Oooo ja mam wifi w biurze, w domu, a 10 GB wydaje mi się optymalną ilością :D
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lut 2016, 09:17:31ja sie skłaniam ku abonamentowi bez telefonu, a telefon to chyba sobie sama kupie za jakiś czas jak mi ten padnie 
robie tak od dawna, tzn robiła bo od lutego osiagnełam kolejny poziom, powrót do korzeni
przeszłam na kartę lol
no ale za 29zł mam rozmowy bez limitu na komórkowe i NA STACJONARNE, nielimitowane smsy, mmsy, 5GB internetu i jeszcze fb, tweetery i inne nie żrą mi z limitu ;)
żaden operator nie miał lepszej ani nawet podobnej oferty w abonamencie :)
jestem w Virgin mobile :D

wrobelek0403

ziuta, to co Ty robisz??? lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Ja miałam chyba 4gb i też mi często brakowało
zaczynałam od 1gb które mi na początku wystarczały, potem zaczynało brakować, więc potem znowu 2gb i super, starczało ale po jakimś czasie znowu zonk :)
ale mając większy limit człowiek nie "boi" się ogladac filmików, teledysków czy zdjęć :)

justynaaaa2

Mi 1nie wystarczał nigdy, 2 już zawsze
W domu mam wifi, w pracy nie a wiele rzeczy w pracy sprawdzam na telefonie, choćby strefę ;)

Kasia

ja jeżdże komunikacją, cały ten czas, o ile nie rozmawiam, to siedzę w necie ;)
w domu też nie zawsze mi na wifi tel chodzi, nieraz na 3g się przełączy i ja już sobie tym głowy nie zawracam ;)
1gb mi starczał jak jeździłam do pracy 10 minut, pilnowałam się z oglądaniem filmów a w domu na Bemowie wszędzie mi wifi łapało :)

szelma

Mnie tylko dwa razy chyba wyczerpał się limit 1 GB - kiedy przez przypadek miałam włączony streaming na podcasty. Tak normalnie to schodzi mi 600-800 MB miesięcznie.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

calla

To ja lepiej nie będę pisać ile mam internetu na miesiąc :D
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

Kasia

Cytat: calla w 11 Lut 2016, 13:07:06
To ja lepiej nie będę pisać ile mam internetu na miesiąc :D
pisz pisz :)

wrobelek0403

przyznam szczerze, ze z netu w telefonie korzystam z rzadka, na wakacjach troche, ale głownie przez wifi, bo zwykle jest w pensjonatach. w mieście awaryjnie, jak wiem ze bede czekac np. u lekrza lub jechac wole ksiazke/gazete, bo notorycznie nie mam na nie czasu.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

calla

wrobelek0403

Cytat: calla w 11 Lut 2016, 13:20:37
200 MB :D

trzy razy przeczytałam, zanim zrozumiałam lol

Kasia

calla

No mówiłam,  że będzie lepiej jak nie napisze lol

niewiemjaka

Calla :D :D
ja tez mam malutko ;) przełączam sie na wifi

calla

Ja tez glownie na wifi jestem. B. ma 500MB i nie wiem czy 50MB wykorzystuje miesiecznie.

malutenka

Cytat: Kasia w 11 Lut 2016, 12:10:52
robie tak od dawna, tzn robiła bo od lutego osiagnełam kolejny poziom, powrót do korzeni
przeszłam na kartę lol
no ale za 29zł mam rozmowy bez limitu na komórkowe i NA STACJONARNE, nielimitowane smsy, mmsy, 5GB internetu i jeszcze fb, tweetery i inne nie żrą mi z limitu ;)
żaden operator nie miał lepszej ani nawet podobnej oferty w abonamencie :)
jestem w Virgin mobile :D

ja już to dawno mówiłam. Wydaję miesięcznie 12zł-20 na kartę i to w większości idzie na neta+zdarza mi się 1-2 mmsy wysłać, 2GB miesięcznie, ale ja w robocie tylko z komórkowego korzystam, żeby nikt nie szpiegował co robię :)
Jakbym chciała swój najwspanialszy telefon na świecie wziąć w abonamencie to w okolicach 100 bym płaciła :)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

amelia90

telefon, ja polecam prosto z CHIN marka One Plus One, jestem posiadaczką modelu chyba 3 - oneplusone X sprawdza się świetnie, a jakie zdjęcia robi! Iphone się chowa. NO i nie zacina się tak jak mój poprzedni model htc desire 620.
cena tego modelu 1300 zł chyba

konwalia

Macie jakieś doświadczenia z Samsung j7? Myślałam o Sony m5, ale teraz mamy sony i oba się popsuły a nie mają nawet 2 lat( w jednym gubi internet i GPS, drugi ma popsuty aparat)
P bierze samsunga s7, ja chcę coś tańszego, byle dość duży bp korzystam z netu, robię zakupy, oglądam coś na kom

mobka

Konwalia, weź A5 (2016). Mam od miesiąca i nie mogę mu nic w sumie zarzucić. J5 będzie mulil i mało pamięci bodajże ma.

mobka

A sorry o j7 pisałaś, popatrzylam na parametry o powinien być ok.

konwalia

Sprzedawca też mi polecał a5 zamiast j7, nie jest za mały?