jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

mayagaramond

Cytat: ziuta w 28 Sty 2016, 12:13:58maya, śliczny, mój wygląda tak samo
:beer: czyli tez masz 6s?

Ciesze sie jak dziecko :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: mayagaramond w 28 Sty 2016, 12:29:35
:beer: czyli tez masz 6s?
tak, i ten sam kolor :) :beer:
wcale się nie dziwię, że się cieszyć, a będzie tylko lepiej :D

mayagaramond

ziuta sistro :)

hahahaha. R. sie smial, ze zaraz kupie iPada, Apple Watch i bog wie, co jeszcze.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: mayagaramond w 28 Sty 2016, 12:38:09
ziuta sistro :)

hahahaha. R. sie smial, ze zaraz kupie iPada, Apple Watch i bog wie, co jeszcze.

maya, O. już kupił wszystko co wymieniłaś plus MacBooka :rotfl:
ja poprzestałam na iPhonie i ipadzie, apple watch mnie wizualnie nie zadowala :D choć przyznaję, że funcje ma świetne! a macbooka na pewno kiedyś kupię, może jak obecny laptop wyzionie ducha ;)

szelma

Ja tez tylko iPhony juz :D Mam tez iPada i MacBooka ;) Kocham ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

dragonfly

Ja mam jak Szelma lol Teraz tylko moja 5 sponiewierana musze na 6s wymienic (taki kolor jak Maya ma) i bedzie git :)

zwierzatko_mojej_mamy

ja chętnie przytulę jakąś 5 ;D tylko niekoniecznie sponiewieraną ;P nikt nie chce się pozbyć? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Sty 2016, 14:02:15
ja chętnie przytulę jakąś 5 ;D tylko niekoniecznie sponiewieraną ;P nikt nie chce się pozbyć? :>
ja niestety swoją 5 musiałam przymusowo oddać :/ a taka ładna była i w ogóle niesponiewierana... ;)

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

dragonfly

Moja sponiewierana, nawet dzisiaj woda mi sie na nia wylala lol ale nie chce sie zepsuc lol

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

dziwi Was to? bo mnie zupełnie nie - wymienią czytnik linii papilarnych u pana ziutka i potem pójdą się procesować z applem, że ktoś im zajebał kasę z konta ;)

dpbry komentarz jest tutaj:
Co byście powiedzieli o kierowcy, który kupił AUTO, które po Wymianie Oleju POZA ASO przestaje jeździć i ulega samospaleniu? lub nadaje sie do złomowania tylko?
Co byście powiedzieli o producencie auta tego, który przed tym nie Ostrzegł...?
Ukryj odpowiedzi (1) Odpowiedz
ligand178 godzin temu0 
@lord_viadro
Olej to akurat kiepskie porównanie. Bardziej odpowiednie to np. stacyjka, bo również ma za zadanie chronić przed nieautoryzowanym uruchomieniem samochodu. I tutaj zdziwko, bo już od kilkunastu lat nie możesz wymienić samemu stacyjki bez przeprogramowania komputera w samochodzie. Tak samo jest w przypadku iPhone'a - możesz wymienić czytnik, ale musisz zaprogramować telefon na nowy czytnik. Tak samo jest też w głupich PC'tach: jak masz dysk zaszyfrowany np. BitLockerem albo Chekpointem i wymienisz moduł TPM to dysk będzie nie do odszyfrowania.

www.annawilk.pl

inkageo

Ej ale co innego naprawa w trakcie trwania gwarancji, a co innego później.. I pytanie o jakie naprawy chodzi. Bo jak wywalenie sim locka (moja siostra ma w swoim kupionym w Anglii Iphonie i nie może używać polskiej karty sim), no to bez jaj..
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, chodzi tylko o wymianę czytnika linii papilarnych, jak w artykule - w dobie płacenia telefonem za wszystko to jednak ma sens ;) na niekorzyść mają tylko tyle, że nie uprzedzili zawczasu, ale z pewnością to jakoś obejdą lol

www.annawilk.pl

inkageo

Ej no czytałam to, o wymianie ekranów też było. Może za dużo wina :D
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 08 Lut 2016, 22:22:31
Ej no czytałam to, o wymianie ekranów też było. Może za dużo wina :D
niemożliwe, wypiłam już więcej niż Ty ;P

www.annawilk.pl

ziuta

zwierzatko_mojej_mamy, niezmiennie się z Tobą zgadzam i też nie widzę w tym nic zdrożnego, zresztą sama płacę za wszystko autoryzując transakcje właśnie czytnikiem i nie wyobrażam sobie wymienić akurat tego elementu w budce pod dworcem ;)
ale wypiłam dwa desperadosy, więc mogę się mylić :rotfl:

mayagaramond

Ja jeszcze nie place, ale sie zgadzam. I nic nie pilam lol

I uwazam, ze powinni byl uprzedzic, bo ludzie kupuja tez uzywane iPhony.

wrobelek0403

dzwoniła baba z Orange i proponowała mi samsung J5, wiecie co to za pis of szit? :D

ja sie skłaniam ku abonamentowi bez telefonu, a telefon to chyba sobie sama kupie za jakiś czas jak mi ten padnie :knuje:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lut 2016, 09:17:31ja sie skłaniam ku abonamentowi bez telefonu
robię to już od 3 umów ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, no wlasnie tak se mysle, bo obecny telefon, odpukać, smiga, to po co mi nowy :) a abonament na obecnych warunkach bez telefonu kosztuje 29,99!!!

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lut 2016, 09:55:44a abonament na obecnych warunkach bez telefonu kosztuje 29,99!!!
mo na lepszych kosztował 28,60 czy jakoś tak ;) i taki teraz mam :D moje szczęście nie zna granic lol

www.annawilk.pl

wrobelek0403

nie bede sie kłocic o złotówke :D

za 29,99 mam wszystko nielimitowane, a internetu 1 G. Nigdy w zyciu nie zuzyłam nawet polowy.

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lut 2016, 10:26:23Nigdy w zyciu nie zuzyłam nawet polowy.
ja mam 2GB w telefonie i 3GB w tablecie plus w całym domu wifi i... zdarza mi się przekroczyć te 2GB w telefonie :rotfl: