jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

iPhone na full darmowych aplikacji, kalkulator na standardowym wyposażeniu, gg skype fb działają bez problemu.

Wkurzajaca jest konieczność korzystania z itunesa i to amerykańskie kopiowanie przez plik zamiast kopiuj wklej.
Teraz po aktualizacji mam problem z klawiatura i trzymaniem hasła.
No i polityka powtarzania sprzętów tez jest denerwująca ale to wiele firm tak działa.

Imo tel jak telefon, szajsungi chyba są bardziej funkcjonalne i odbajerzone. Lubię iPhone ale obawiam sie ze jabłka staną w miejscu.

Dodany tekst: 22 Paź 2013, 22:42:24

Postarzania nie powtarzania

abkasia

Ja bym chciala teraz sony xperia z..

Dla mnie iphon jest za maaaaly...
Ja do serfowania uzywam glownie telefonu. Laptopa nie odpalam.. iphonnjest zdecydowanie za maly..

szelma

Cytat: Kasia w 22 Paź 2013, 23:41:52szajsungi chyba są bardziej funkcjonalne i odbajerzone

No właśnie zupełnie tego nie widzę. Byłam bardzo rozczarowana S3. I za duży jest dla mnie, dużo za duży.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

abkasia

Bo to jest szajsung i srajfon :D

wrobelek0403

bosz, co ja bym dała za normalny dobry telefon, taką nokie, ale zeby miała choc najgorszy aparat i wifi.

a tu juz nawet ery nie ma lol lol

szukam i szukam i dupa. wiekszosc nokii dotykowych ma zle wbudowany głosnik, co powoduje, ze jak sie za mocno docisnie telefon, rozmówcy nie słyszą dzwoniącego. paranoja. i ten bład jest powielany w kolejnych modelach :crazy: 
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tiliam

Cytat: inkageo w 22 Paź 2013, 22:13:29
Szelma a gg na iphonie działa? Bo wiem, że na ipadzie jest problem..
Z ikea plannerem też moja przyjaciółka miała problem. Na początku to miała same problemy i psioczyła, że android daje duże możliwości personalizacji, dopasowania ustawień, a ipad ma jedyne słuszne i koniec. A nawet kalkulatora nie miał i płatne pobranie aplikacji.

Na moim iPhonie i ipadzie gg śmiga, wiec nie wiem jaki problem miała koleżanka ;)

Co do telefonów, ja kocham swojego miłością niezmienna od ponad 2 lat i nie wyobrażam sobie miec innego.
Samsung jest dla mnie za duzy i za plastikowy ;)

foszek

Boze, musze wybrac jaki nowy telefon chce miec.
No i korci mnie zeby zwiasc sobie jabluszko, tylko ja w tej kwestii dziewica i nawet nie wiem na co patrzec.
Jak wytrzymala jest bateria w apple? Bo z ladowaniem telefonu mam najwieksze problemy.

Kasia

Cytat: foszek w 29 Lis 2013, 10:36:00Jak wytrzymala jest bateria w apple? Bo z ladowaniem telefonu mam najwieksze problemy.
jak korzystasz z telefonu to codziennie trzeba ladować :D
przyzwyczaisz się ;)

inkageo

Imagine there is no hate

mobka

Cytat: inkageo w 29 Lis 2013, 11:02:15
Ja chyba skorzystam z tej opcji:
http://weznaprobe.pl/produkt/sony-xperia-z1/

O fajne :)

Ja jak sie ostatnio rozgladalam, to pogadalam ze sprzedawca i w sumie mial kilka ciekawych sposptrzezen. Z1 ma lita bateria, nie da sie zresetowac telefonu jak sie zawiesi (ani jej wymienic). Ma slabszy wyswietlacz w porownaniu do S4 (to sama zauwazylam), S4 ma wiecej bajeranckich funkcji (na tym mi srednio zalezy).
Samsung IMo ma tez ladniejszego Androida. Sony maja swoje brandowanie i ono takie kanciaste jest troche. Jak i sam telefon. Dla siebie bralabym s4 ;D Poczytalam tez i az dziwne, bo aparat ponoc w Z1 tez nie powala, choc powinien.

Kasia

Cytat: mobka w 29 Lis 2013, 11:11:49Z1 ma lita bateria, nie da sie zresetowac telefonu jak sie zawiesi
i nie ma jakiejś kombinacji przycisków na reset?

mayagaramond

Moze sie nie zawiesi lol

Mam xperie od paru tygodni i jestem bardzo zadowolona. Czasem nawet udaje mi sie napisac cos jedna reka lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

Cytat: Kasia w 29 Lis 2013, 11:17:04
i nie ma jakiejś kombinacji przycisków na reset?

Nie wiem, ale ja w taki reset i tak nie wierze. Pradowy jest skuteczny zawsze :D

Kasia

Cytat: mobka w 29 Lis 2013, 11:35:20
Nie wiem, ale ja w taki reset i tak nie wierze. Pradowy jest skuteczny zawsze :D
ja w tablecie i telefonie tylko tak resetuję, naciskam odpowiednie guziki i idzie :)

Angie

Ja wczoraj zamówiłam z1 ;D  mąż mnie namawiał na note III, ale jednak za duży.
S4 też brałam pod uwagę, ale z1 ma chyba lepsze opinie użytkowników.

I do z1 dostanę tablet za 1 zł :D

damka

podbijam

Potrzebuje super wypaśnego telefonu bo moje s3 popełniło samobójstwo :)

mobka

Wez s4, najnowszego nexusa, albo z1. Bralabym w tej kolejnosci. Chyba, ze palasz miloscia do appla, to wez iphona ;D

damka

ja teraz myśle o Blackberry q10 :)

mayagaramond

z1 :)

Ale trzeba lubić bo jest duża, ale można na niej filmy oglądać :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

BlackBerry pada ;)  ogólnie nie brałabym.

wrobelek0403

czy Samsung S III  mini duzo się różni od zwykłego S III?

ten pierwszy mam za 1 zł, drugi za 530 zł (ew. plus 80 zł za dodatkowy rok gwarancji). Pytanie czy warto tyle wydac na normalny?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

fasolka1980

wrobelek0403 ja bym powiedziała, ze tym, czym skoda od Volkswagena ;)

wrobelek0403

czyli?? w sumie to sama fabryka :D

fasolka1980

Czyli nie ma co porownywac. S3 mini to zupelnie inna liga ( nizsza;)

wrobelek0403

niektórzy bardzo cenią sobie skody :D