jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

konwalia

Te super oferty to zwykle czyszczenie magazynu ;) ale co tam, ja bede przedłużać w kwietniu, to też bede polować, na pewno nie wezmę umowy dłuższej niż 2 lata, bo aktualnie jakość telefonów jest straszna. Chciałabym z1 najbardziej

mobka

konwalia

Mobka mi nie o parametry chodzi tylko moje szanowanie telefonu

wis

Tydzień temu dostałam S4 i jestem zachwycona  :jejeje: po LG L7 I generacji to po prostu przepaść :)

wrobelek0403

na razie musze odwiezc auto do mechanika, shit :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

ja mam S3 mini. wtedy S3 to w ogóle kosztowały.... a ja nie miałam kasy na telefon i zadowoliłam się tym co dostałam za kilkadziesiąt złotych.
generalnie szału nie ma, jest ok. ale ja tez nie mam niewiadomo jakich wymagań od telefonu.
a i najważniesze - dla mnie S3 był ogromny :D

mobka

Cytat: wis w 03 Lut 2014, 19:33:27
Tydzień temu dostałam S4 i jestem zachwycona  :jejeje: po LG L7 I generacji to po prostu przepaść :)
Się nie dziwię. L7 to jest porażka.

wis

mobka żałuję, że o nim (LG L7) nie poczytaliśmy zanim mi go Michał wybrał. On się nadaje do celów obronnych jedynie. Teraz chciał się chyba zrehabilitować za to, że mi zafundował rok walki z L7 i dostałam S4 na urodziny :D

mayagaramond

Cytat: mobka w 03 Lut 2014, 11:04:01Wolalabym s4 od Z1

dla mnie s4 jest zbyt plastikowy... Wahalam sie miedzy z1 a HTC one.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aniak1211

Ja mam S3 mini i nie narzekam;D
Ale ja uzywam telefon do dzwonienia i to rzadko;D
Nie potrzebuje telefon/komputer w jednym;)

mobka

Wis, ja dostałam służbowy L7 i szybko wróciłam du starszego LG, który działał o niebo lepiej. L7 dałam mężowi i podziwiam, że on z niego korzysta. Ale jeszcze 3 tygodnie i czeka mnie wymiana służbowego, du wyboru s3 mini albo xperia L, szaleństwo ;)
Prywatnie sobie s3 kupiłam i w zupełności mi starcza. Na s4 szkoda mi było kasy.
Maya, dla mnie HTC odpadł ze względu na słaby aparat. Choć ten w s3 tez dupy nie urywa.  A z czy z1 odpadly ze względu na słabszy wyświetlacz i wbudowaną baterię.

emcia

Co z tego byście wybrały?
Sony Xperia M
LG Optimus L9
Samsung Galaxy S III mini
Alcatel One Touch Idol

o dziwo, ten alcatel ma podobno fajne parametry
w sumie i tak wszystko będzie lepsze od tego co mam teraz

zuzia

wrobelek0403

macalam dzisiaj iPhona 5 - tego metalowego :D :D sliczny jest i kosztuje majątek ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wis

mobka Mój L7 leży w szufladzie, M dostał S4 służbowy i mi go dał bo jemu jakiś stary HTC na służbową kartę SIM wystarcza :)
M ma S3 i też jest bardzo zadowolony.

konwalia

Ma ktoras s4 mini? Warto?

wrobelek0403

wyswietliła mi sie oferta z SIII - abonament 90 zł, wszystko nielimitowane, telefon 19 zł.

teraz płace ok 80-85 zł za rachunki, wiec to chyba dobra oferta. co myslicie???

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 14 Maj 2014, 21:48:16
wyswietliła mi sie oferta z SIII - abonament 90 zł, wszystko nielimitowane, telefon 19 zł.

teraz płace ok 80-85 zł za rachunki, wiec to chyba dobra oferta. co myslicie???
no zalezy ile bys placila bez telefonu ;D ja ze 150 mam 40 zl :D z telefonem mialabym 100, czyli 60 zl miesiecznie roznicy przez 2 lata,czyli 1440, przy samsungu 4 za 999, liczac na 2 lata wychodzi telefon za 2500 ;) na allegro sam telefon to 1300 ;) policz sobie przy swojej taryfie bez i z telefonem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Maj 2014, 21:53:19
no zalezy ile bys placila bez telefonu ;D ja ze 150 mam 40 zl :D z telefonem mialabym 100, czyli 60 zl miesiecznie roznicy przez 2 lata,czyli 1440, przy samsungu 4 za 999, liczac na 2 lata wychodzi telefon za 2500 ;) na allegro sam telefon to 1300 ;) policz sobie przy swojej taryfie bez i z telefonem ;)

A kto Ci doradził, no kto? :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: suegro w 14 Maj 2014, 21:54:50
A kto Ci doradził, no kto? :D
oj jeju jeju, bedzie mi wypominac, ze zadzwonilam kontrolnie potwierdzic swoje obliczenia lol lol

www.annawilk.pl

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Maj 2014, 21:56:03
oj jeju jeju, bedzie mi wypominac, ze zadzwonilam kontrolnie potwierdzic swoje obliczenia lol lol

Inaczej to pamiętam, ale tak czy tak to był żart. ;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Kasia

Ja tez stosuje matematykę zwierza. Nie wzięłam abonamentu z telefonem bo nadpłata przez okres umowy była wyższa niz wartość telefonu.

wrobelek0403

no wlasnie wyswietla mi sie, ze sama taryfa bez telefonu 70 zł. a dokładniej 69,98 :D

czyli ze by sie opłacało. bo telefony SIII na all chodzą po 900 zł.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: suegro w 14 Maj 2014, 21:57:32
Inaczej to pamiętam, ale tak czy tak to był żart. ;)
no ej no, nie wmowisz mi, ze chcialam kupic i mnie odwiodlas sila ;) ale na pewno wyglosilas oredzie rozsadku, ktore przewazylo szale ;D

www.annawilk.pl

Kasia

A no to git :)

A zauwazylyscie ze oferty abonamentowe lekko sie pogorszyły?
Ja teraz powinnam ofertę sobie odświeżyć bo mi okres umowy sie skończył ale obecne oferty sa gorsze niz moja z przed roku :zly: