jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Kasia spoko, dzieki :) nie ma sprawy, nie spieszy sie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

callja

Cytat: Kasia w 18 Mar 2013, 08:34:07To moze tańszy abo bez telefonu?
Ja w tym roku przedluzylam umowę bez telefonu. Przeliczylam wszystko i branie tel mi sie tym razem nie opłacało.
P. jest na umowie bezabonamentowej i telefon mu się rozpada ;)
Wcześniej parę razy przedłużałam bez aparatu, ale w koncu moja ukochana Nokia z klapką rozpadła się na amen, no i musiałam...
Teraz mojego slide'a bardzo kocham i nie myślę go zmieniac, ale ile on wytrzyma, to nie wiem :/
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Kasia

A bo jak mus to mus :)

Wrobelek, napisz mi na pw jaki to tel.

wrobelek0403

Kasia dobra, zaraz do P napisze, bo nie pamietam wiecej niz ze to Nokia :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Nosy Samsung 32GB ma kosztować 729€, na pewno nie wydam tyle na telefon.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

taaaaak, super jest, kocham moją lumię :D

golinda

Cytat: doda w 28 Mar 2013, 19:03:43
czy tel nokia lumnia moze byc?
czy to w miare dobry tel?

a masz wybór?

bozena.dp

nie chce mi się czytać całego wątku, więc jeżeli ten telefon był już omawiany, to wybaczcie ;)

czy któraś ma/zna/wie coś na temat tel. Samsung Galaxy Mini 2?

bozena.dp

hallo :bra:
nikt nie ma/nie zna Samsunga Mini 2?

justynaaaa2

ja mam :D i cumber chyba
no telefon jak telefon :) dzwoni, net da się sprawdzić choć ekran ciut przy mały do dłuższego używania, zawiesza się czasem jak wszystkie samsungi, aparat ma mocno do dupy ale ogólnie jestem zadowolona :)
co chcesz wiedzieć konkretnego?

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 20 Kwi 2013, 10:30:34zawiesza się czasem jak wszystkie samsungi

żaden galaxy nam się jeszcze nie zawiesił
za to moja stara nokia jak najbardziej ;)

ishka82

mój wave 533 też się nie zawiesza ;D

vobi

mi sie tez zaden samsung nie zawieszal :hmm:

Dodany tekst: 20 Kwi 2013, 17:02:37

bozena, nie lepiej mini 3 wziac? Ta 2 to juz chyba pare dobrych lat ma?

abkasia

A moj i mezowy wieszaja sie dosc mocno ;)

golinda

Cytat: abkasia w 20 Kwi 2013, 17:39:53
A moj i mezowy wieszaja sie dosc mocno ;)

może macie jakieś dziwne aplikacje

zwierzatko_mojej_mamy

moj tez ciagle sie wiesza, z dupy nagle sie okazuje, ze "siec danych niedostepna" - nie mam dziwnych aplikacji zadnych ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

fasolka1980

Moj samsung się wiesza i niecierpie go za to.

feeling.good

mój też i sam się wyłącza ;D

inkageo

Bo trzeba co jakiś czas wyłączyć, mój się wiesza jak pracuje dwa tygodnie bez wyłączenia. On musi jak komputer czasem się zrestartować, bo cały czas ściąga jakieś aktualizacje itd. No ale też mnie to wkurza ;D
Imagine there is no hate

suegro

Mój też się wiesza a wyłączam i włączam nawet częściej. ;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

konwalia

Moja linia się nie wiesza

justynaaaa2

ja na swoim nie mam w sumie żadnych aplikacji, bo ja z niczego poza funkcją dzwonienia i internetu nie korzystam a potrafi mi się sam wyłączyć albo błąd sieci albo np. zaczyna dzwonić a nie da się go odebrać ani nic innego zrobić, czasem się blokuje np. na godzinę i nie mogę nigdzie zadzwonić, wysłać sms, nikt do mnie nie może się dodzwonić i nie pomaga włączanie i wyłączanie, niby działa a jakby nie działał ;)
mój M. na naściąganych kupę różnych aplikacji, więc może i jakoś go tam "obciąża" za bardzo, ale też bez przesady

a sIII mini mojego M. z którego pisałam, że jest tak bardzo zadowolony zepsuł się i jak na razie więcej go nie ma niż miał ;) jakoś po 2 tyg. użytkowania przestał działać, oddał do reklamacji, po 2 tyg. oddali mówiąc, że coś tam z płytą główną i jeszcze tego samego dnia przestał działać znowu, teraz leci 3 tydzień naprawy i jak na razie cisza  :crazy: być może jakiś wadliwy egzemplarz

magdalinska

Cytat: rudasekawf w 20 Kwi 2013, 20:10:12
Mam samsunga galaxy s advance nic mi się nie zawiesza.
mam go od 3tyg i na razie sie nie zawiesil