jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

szelma

A to ja wszystko robię przez kabel, bo kompy mam bez bluetootha, a poza tym zawsze telefon się trochę podładuje na kablu.

Dodany tekst: 22 Paź 2013, 09:56:15

A pojedyncze zdjęcia to internetem.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

zdjecia netem sle, wszedzie mam net przeciez ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

No ja też najczęściej na picasę posyłam, ale ona ma często awarię i mieli..mieli..błąd..błąd.. To się irytuję i pyk bluetoothem ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

ja chyba jakaś ciemna jestem, bo nawet nie miałabym pojęcia jak to przesłać bluetoothem  :blush:
używam jedynie w samochodzie do gadania przez telefon

Chermelle

Cytat: mayagaramond w 20 Paź 2013, 22:31:34
A ja mam od wczoraj nowy telefon - padło na xperię z1 :)
Jest wielka lol lol ale ją kocham :D

ja troche testowałam soniacza i tez polubiłam :)
ale jeszcze sie waham bo teraz uzywam takie antyki ;) że trudno sie rozstać

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Paź 2013, 10:43:51przesylacie sobie zdjecia miedzy komorkami znajdujacymi sie obok siebie?
Czasem trzeba. Neta mam głównie po wifi, jak nie mam wifi, to bluetooth, bo pakiet internetowy kupuję raz na ruski rok i większość mi i tak przepada, bo zapominam, że go mam.

suegro

Cytat: rudasekawf w 22 Paź 2013, 09:34:51W takim razie dobrze dla Ciebie, że ofertę zmienili  ajfon to badziewie. Rok użytkowania i nie wytrzymaliśmy

Ja żałuję.
Kocham jabłuszka. :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: mobka w 22 Paź 2013, 09:07:51Maya zazdroszczę bardzo.

Na chwilę obecną jestem zachwycona :)
Szczególnie wyświetlaczem, jest niewiele mniejszy od tabletu lol. Mam też LTE, internet działa błyskawicznie
Bawiłaś się nią?

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

calla

mayagaramond jaka byla reakcja ludzi w pracy? Mowili cos? ;)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

calla faceci się oczywiście pytali, co ten telefon robi ;) Powiedziałam, że można nim dzwonić lol

Szkoda, że nie było fioletowego ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

calla

Cytat: mayagaramond w 22 Paź 2013, 13:45:11
calla faceci się oczywiście pytali, co ten telefon robi ;) Powiedziałam, że można nim dzwonić lol

Szkoda, że nie było fioletowego ;)

hahaha

a nie mozna wymienic obudowy na inny kolor?
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

calla nie wiem, Telekom ma tylko czarne. 

inkageo

No i jak z jakością obrazu przy patrzeniu pod kątem? Bez zarzutu, co? :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

inkageo pod kątem widać gorzej, ale to oto chodzi ;) Np. osoba siedząca obok nie widzi, co oglądasz ;)

inkageo

Aaaaaaa no czyli i tak git :D

Dodany tekst: 22 Paź 2013, 14:24:35

No no....ja już wiem dla kogo te xperie powstają :D
Imagine there is no hate

rudasekawf

Cytat: szelma w 22 Paź 2013, 09:51:25asne, są minusy, ale zupełnie inne niż te, które wymieniłaś Cheesy
myślę, że spokojnie mogę wymieniać dalej :D

szelma

No to z chęcią się dowiem :D Mnie wkurza: cena, polityka wypuszczania nowych modeli, iTunes, durny ekran szybkiego dostępu w nowym iOSie. Ale następny będzie znowu iPhone, bo nie widzę nic innego na ryku, co by mi odpowiadało.

mayagaramond

szelma - a czego nie maja inne telefony?

Ja tylko wiedzialam, ze nie chce ajfona, ale musi ladnie wygladac i wybor zawezyl sie u mnie do nowego HTC one albo xperii z1.

szelma

maya, nie chodzi o to, czego nie mają, ale czym się różnią. Odpadają telefony z Androidem, bo bardzo mi ten system nie pasuje. Odpadają telefony z Windowsem i innymi wynalazkami. Więc zostaję iPhone ;) Do tego najbardziej podoba mi się estetycznie (choć jak dla mnie to kierunek coraz większego ekranu - jak w piątce i wyżej - jest zły, bo nie chcę czegoś wielkości tabletu - telefon muszę być w stanie obsłużyć jedną ręką). W każdym razie Android odpada, inne wynalazki systemowe odpadają, zostaje iPhone ;)

mayagaramond

szelma będę drążyć dalej ;) Czemu androiday odpadają? Pytam z ciekawości, bo sama nie zastanawialam się nad systemem.

szelma

Bawiłam sie troche Samsungami - S3 mojego Taty i Acem przyjaciółki. Obydwa konfigurowalam i nie odpowiada mi ten system po prostu. Jest nieintuicyjny - raczej nie mam problemu z takimi rzeczami, a tu nagle jakies dziwne rozwiązania (np. instalowanie aplikacji). Pewnie bym sie przyzwyczaiła, gdybym musiała, ale wole nie musieć ;)

mobka

Maya, nie miałam w ręku. Jak większości modeli. To że pracuje w telco nie oznacza, że mam dostęp do telefonów. Jak ktoś mnie pyta o pomoc w wyborze odpalam stronę, porównuje parametry i doradzam.
Sama mam dwa lg, starego p970 bodajże i l7, który jest tak badziewny, że mogę tylko odradzić (pierwsza wersje, dwójki nie miałam w ręku, ale powinna być ok).

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 22 Paź 2013, 20:13:05To że pracuje w telco nie oznacza, że mam dostęp do telefonów.
to tak, jak ja mam prosby o porady w zakupie laptopa :D no jakby mam jednego, starego i wiem, czy go polecic, czy nie ;) tyle :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

mobka jasne, ja nie mam też dostępu do aut ;)
szelma rozumiem, dla mnie macbook był nieintuicyjny ;)

inkageo

Szelma a gg na iphonie działa? Bo wiem, że na ipadzie jest problem..
Z ikea plannerem też moja przyjaciółka miała problem. Na początku to miała same problemy i psioczyła, że android daje duże możliwości personalizacji, dopasowania ustawień, a ipad ma jedyne słuszne i koniec. A nawet kalkulatora nie miał i płatne pobranie aplikacji.
Imagine there is no hate