jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Ja znalazłam ofertę heya bez limitów umowa na czas nieoznaczony 29 zł + 9 zł za pakiet internetowy 500 MB. TO jest moim zdaniem dobra oferta tylko nie wiem czy oni mają zasięg internetu identyczny z T-mobile ?

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Maj 2014, 21:59:37
no ej no, nie wmowisz mi, ze chcialam kupic i mnie odwiodlas sila ;) ale na pewno wyglosilas oredzie rozsadku, ktore przewazylo szale ;D

Siłą wyrwałam Ci długopis przed podpisaniem umowy. :D

Ja zrobiłam tak samo zresztą wcześniej, telefon kupiłam sama.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Maj 2014, 21:53:19
no zalezy ile bys placila bez telefonu ;D ja ze 150 mam 40 zl :D z telefonem mialabym 100, czyli 60 zl miesiecznie roznicy przez 2 lata,czyli 1440, przy samsungu 4 za 999, liczac na 2 lata wychodzi telefon za 2500 ;) na allegro sam telefon to 1300 ;) policz sobie przy swojej taryfie bez i z telefonem ;)
ja miałam iphona 4s w abonamencie. NIe narzekam wzięłam ubezpieczenie i mam już 3 nowy Iphon. Teraz mi się konczy umowa i mam tel który ma miesiąc - w poprzednim ciszej słyszałam rozmówcę. Oni tego nie naprawiają tylko dają odrazu nowy tel. Teraz biorę to heya a jak mi się iphon zepsuje to wezmę w abonamencie z ubezpieczeniem i mam w poważaniu co się z nim dzieje.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 14 Maj 2014, 23:00:59A zauwazylyscie ze oferty abonamentowe lekko sie pogorszyły?
Ja teraz powinnam ofertę sobie odświeżyć bo mi okres umowy sie skończył ale obecne oferty sa gorsze niz moja z przed roku
true - moja mac chciala obnizyc se neta za 35 zl, juz jej sie skonczyla umowa i sie okazalo, ze najatanszy w t-mobile to 59 zl, neostrada tez 59, ogolnie lipa straszna, zostala przy starym
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

MARAX a smsy?

Ja mam teraz abonament za 9 zł + 200 minut do wszystkich za 5zl + 250 smsow za 10 zł + 500 mb za 10zl + nielimitowane do playa za 0zl.

Razem 34 zł, te pakiety mi starczają. Nieraz internetu zabraknie ostatniego dnia (w tym miesiącu wyjatkowo zabrakło mi prawie na początku lol ale byliśmy poza wiifii i telefon ciągnął net 24 h na dobę)

wrobelek0403

liczyłam na to, ze do mnie zadzownią z jakąś obłedną ofertą ;) konczy mi sie umowa za tydzien i co, i nic ;)

tzn. dzownili dwa razy ale raz prowadziłam auto, a raz byłam w pracy,poprosiłam o telefon pozniej i juz nikt nie oddzwonił ;D

nie chce mi sie juz szukac i porównywac innych ofert.

albo wezme oferte bez telefonu, 45 zł, 450 minut plus 1G internetu.

albo nielimitowane rozmowy z tym telefonem, na który i tak sie czaje od dawna.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

29 zł rozmowy nielimitowane , 9 zł internet 500 MB,9 zł nielimitowane SMS ( ja nie korzystam z SMS/bardzo sporadycznie a poza pakietem 9 gr)

suegro

Cytat: marax w 14 Maj 2014, 23:01:18TO jest moim zdaniem dobra oferta tylko nie wiem czy oni mają zasięg internetu identyczny z T-mobile ?

Operatorem Heyah jest T-Mobile, więc tak.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

no nic, przespie sie z kwestią. :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

wróblos a nie możesz zapłacić części telefony paybackami? ja też czekam na ofertę i dupa

szelma

Ale brać Samsunga, który już jest 2 modele do tyłu? Hmmm, ja bym nie brała. Zaraz się okaże, że go juz nie uaktualniają i tak dalej. Ja bym brała góra jeden model gorzej niż najświeższa wersja, ale to moja osobista zasada ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mika

Wrobel w jakiej sieci? Jesli orange to moge pomoc obnizyc abonament ;)

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 14 Maj 2014, 22:15:51
wróblos a nie możesz zapłacić części telefony paybackami? ja też czekam na ofertę i dupa

co Ty, ja tych paybacków to mam tyle, ze na dwie gazety w empiku starczy :D

Dodany tekst: czw, 15 maj 2014, 07:46:57

Cytat: mika w 15 Maj 2014, 08:24:07
Wrobel w jakiej sieci? Jesli orange to moge pomoc obnizyc abonament ;)

mika, no w orange :D :D a jak to mozesz zrobic czarodziejko??? :D

bo teraz jest jakas promocja, ze przy Smart Plan Multi za 89 zł Samsung SIII jest za 19 zł. Dałoby tak zrobić, zeby ten abonament był za 70-80 zł?? :knuje:

leje morze piwa :beer: :beer: tylko, ze mi umowa konczy sie 23 maja, a ta promocja trwa do 20. maja da rade tak szybko to załatwic?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: szelma w 15 Maj 2014, 09:22:44Zaraz się okaże, że go juz nie uaktualniają i tak dalej.
ale ze co? ze firmwarow nie robia? :> watpie, zeby wrobel se zmieniala androida w srodku na nowszego :D

www.annawilk.pl

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Maj 2014, 09:47:07ale ze co? ze firmwarow nie robia? :> watpie, zeby wrobel se zmieniala androida w srodku na nowszego

No ogólnie mi chodzi. Ja mam telefon, na którym nie mogę mieć 4G, co mnie wkurza, bo bym mogła, a nie mogę, bo za stary. Nowy firmware też za ciężki się zrobił. Aplikacje też coraz częściej tylko na nowsze modele. I tak dalej. Ja bym nie brała po prostu modelu sprzed dwóch modeli - ale, jak mówiłam, to moje zdanie.

wrobelek0403

szelma, no rozumiem. ale ja nie korzystam z wielu aplikacji. potrzebuje tylko telefonu, aparatu i internetu. :)

mika

Wrobel daj mi na priv nr tel, wysle sms co masz zrobic, tylko to co moge zaoferowac jest dla klientow indywidualnych, taki numer masz czy na jakas firme? Bedziesz mogla to zalatwic nawet zaraz ;)

zwierzatko_mojej_mamy

szelma mi szajsung sprzed ponad 3 lat dziala i aktualizuje se wszystko dobrze, wiadomo, ze ciezej sie robi z czasem, ale z brakow pojemnosciowych glownie jak sadze, najbardziej mnie wkrwia zywotnosc baterii, ktorej nie chce kupowac od nowa, bo sie boje, ze kupie, a on wysiadzie calkiem lol lol i sie bujam z ladowaniem codziennie lol zadnych firmwarow, ani nowszych androidow mu nie aktualizowalam przewidujac efekt w postaci statusu na fejsie "wlasnie zaktualizowalam sobie komorke, w zwiazku z czym nie mam zadnych kontaktow, smsow, historii, nic" lol lol

www.annawilk.pl

szelma

Mój iPhone też działa, a ma 3 lata, ale gdybym miała teraz coś kupować, to nie kupiłabym tak starego modelu i tyle. To, że działa, mnie nie satysfakcjonuje :D Ma działać super, bo teraz to se działa tak coraz bardziej mnie wkurzając ;)

marax

Ja mam Iphon 4s i w sumie to nie wiem co by mi dał 5 ?
Brak tej wiadomości sprawia że nie czuje się nieszczęśliwa. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z Iphona.
Ja go używałam często w pracy mam tam wiele książek np cała interne,chirurgie, algorytmy postępowania w stanach nagłych, indeks leków. Jakieś aplikacje do wyliczania różnych wartości potrzebnych mi do pracy.

wrobelek0403

no to kupiłam :D co prawda przez net cos sie wieszało, ale przez telefon dałam rade i czekam na kuriera :D

mika, jeszcze jedno piweczko dla Was :beer:

wrobelek0403

MAM PYTANIE.

czy któras kopiowała SMSy z Nokii na Samsunga S???

Kontakty skopiowałam, z smsami sobie nie radze.

inkageo

A na kartę pamięci się nie da?
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, nie wiem jak :blush:

tzn, skopiowałam do jakiego pliku scv. i przegrałam na karte pamieci, ale  nadal nie wiem, jak to "rozpakowac" na samsungu.

inkageo

Nie pomogę, bo ja smsów nie przenosiłam, uznałam, że nie są mi potrzebne i wywaliłam w końcu..
Imagine there is no hate