Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

Przeczytałam ten jeden artykuł co Doda wkleiła .jpg i normalnie rzygac mi się chce mysląc o tej suczy..

A jak czytam teksty i komentarze, że ktoś zasługuje na drugą szansę to mam ochotę zapytac czy Hitler też na nią by zasługiwał?

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Cytat: niewiemjaka w 28 Cze 2013, 11:36:30
zwierzu a Ciebie to nie oburzyło, że Pani pracuje nadal z dziećmi właśnie ?

niewiemjaka, mnie nie oburzyło. ale wiesz, ja juz mam znieczulice zawodową ;)

a na powaznie, jej czyn mnie przeraził, to, ze 30 lat pozniej pracuje w szkole juz nie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Cze 2013, 11:31:34
mozecie odetchnac ;) znaczy osoby oburzone

tvn24 podaje, ze kobita wlasnie zlozyla wypwiedzenie z natychmiastowym zakonczeniem i zostalo to wypowiedzenie przyjete
niech wyjedzie z Warszawy ;)
bo teraz to ja bede miała problem lol ale ciiiiiiiiiiiiiii

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 28 Cze 2013, 12:16:40
niech wyjedzie z Warszawy ;)
bo teraz to ja bede miała problem lol ale ciiiiiiiiiiiiiii

lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 28 Cze 2013, 12:10:20
niewiemjaka, mnie nie oburzyło. ale wiesz, ja juz mam znieczulice zawodową ;)

a na powaznie, jej czyn mnie przeraził, to, ze 30 lat pozniej pracuje w szkole juz nie.
mam to samo ;) moze jeszcze jakby w przedszkolu pracowala to bym bardziej byla oburzona, bo jednak w gimnazjum to juz nie
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

no w przedszkolu to już w ogóle...
niemniej jednak praca w gimnazjum to także praca z dziećmi dla mnie, a przemoc psychiczna w takim wieku dopiero tez może narobić szkód... to w takim wieku człowiek tak silnie wszystko przeżywa, ucieka z domu, chce się zabić itd, nie twierdze, że ona tą przemoc stosowała, bo tego nie wiem, ale wolałabym też nie sprawdzać :]

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: doda w 28 Cze 2013, 13:22:24a że uczy katechezy też Was nie oburza?
no jakby Ci to powiedziec - ja w ogole nie wierze nikomu, kto uczy katechezy :D takze no ;)

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: doda w 28 Cze 2013, 13:39:36co to znaczy że nie wierzysz nikomu, kto uczy katechezy? w jakim sensie nie wierzysz?
w sensie takim, ze wszelakie katechetki, ktore spotkalam w swoim zyciu byly koszmarnie nawiedzone, niemerytoryczne, uprzedzone, indoktrynujace goscmi niedzielnymi i nijak nie mozna bylo z nimi pogadac na tematy powazniejsze itd itp - mozliwe, ze to byly inne czasy, inaczej przygotowani ludzie (a raczej nieprzygotowani), bo ksiezy dwoch w liceum mielismy bardziej wyedukowanych nawet w nieswoich religiach, sklonnych do dyskusji - no normalnych ludzi z czyms w glowie, co chcieli przekazac (mielismy tez takiego, ktory uciekl, no ale no, roznie to bywa ;) )

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy  :highfive: bo juz normalnie myslałam, ze jestem jakas nienormalna :D

doda, to, ze ktos taki uczy katechezy akurat kompletnie mnie nie dziwi. bo jak dla mnie,podkreslam, jak dla mnie, religia i sposób jej praktykowania przez niektóre wyznania jest systemem opresyjnym (nie bede wymieniac które, coby nikogo nie obrazic) co do zasady, bo są wyjątki.

Dodany tekst: 28 Cze 2013, 14:44:06

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Cze 2013, 12:31:17
no jakby Ci to powiedziec - ja w ogole nie wierze nikomu, kto uczy katechezy :D takze no ;)

kocham Cie zwierzak lol lol

wrobelek0403

doda, no pewnie tak. ja nie mam takiej perspektywy.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 28 Cze 2013, 14:55:40
doda, no pewnie tak. ja nie mam takiej perspektywy.
ja mam, ale postrzegam najwyrazniej jako informatyk ;D czy cos ;)

www.annawilk.pl

errata

A mnie chyba najmniej obchodzi to co ona teraz robi, chyba, że krzywdzi koleje dziecko.

Ale na sama myśl o tym chłiopcu mam ochotę go zabrać i przytulić i niesamowicie jest mi go żal :(

Angie

przeczytałam te artykuły   :crying: :crying: :crying:

biedne dziecko  :crying: :crying: :crying: :crying:

co za suka ....

fasolka1980

Na wszelki wypadek nie czytam szczegolow, bo juz się we mnie gotuje.

goga

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Cze 2013, 13:51:58w sensie takim, ze wszelakie katechetki, ktore spotkalam w swoim zyciu byly koszmarnie nawiedzone, niemerytoryczne, uprzedzone, indoktrynujace goscmi niedzielnymi i nijak nie mozna bylo z nimi pogadac na tematy powazniejsze itd itp -

myslisz,że np. u mnie jest teraz inaczej?  jeden krzyk,zero poczucia humoru, cisza na lekcji,zero dyskusji, po antykoncepcji dzieci mają zdeformowaną czaszę itp. itd

a gimnazjaliści w 1 klasie mają po 14 lat i to naprawdę są jeszcze dzieci, które właśnie wtedy potrzebują autorytetu.... zaczynają inaczej patrzeć i mysleć w trzeciej klasie - a i to nie wszyscy...

i tak - jestem za badaniami psychologicznymi - bo połowa się nie nadaje do zawodu. nie sztukąj est postawić ndst uczniowi - sztuką jest niepostawienie tej jedynki !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

zuzia

Cytat: goga w 28 Cze 2013, 21:50:49i tak - jestem za badaniami psychologicznymi - bo połowa się nie nadaje do zawodu. nie sztukąj est postawić ndst uczniowi - sztuką jest niepostawienie tej jedynki
iluvu

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

suegro

Do takiej Olejnik bym poszła, jej trzeba wreszcie coś powiedzieć, skopać. Nawet do Lisa bym poszła i rozpierniczyła ten jego teatr. Ale ani Lisowi, ani Olejnik nie dam tej przyjemności.

http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127823,14255643,Krystyna_Pawlowicz__Ze_mna_trzeba_grzecznie.html#TRNajCzyt
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

callja

Cytat: dragonfly w 17 Lip 2013, 17:41:28widze ze w Polsce tez juz jest moda na to
A jest, jest... celebrytki głośno się chwalą, że są very eco i szczepić nie będą, bo to wyłącznie propaganda firm farmaceutycznych...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

"Może faktycznie należałoby znieść obowiązek szczepień?"

spoko, ale wtedy podnieść takim składkę zdrowotną o 300%

dragonfly

no w moim rejonie UK jest epidemia odry, wlasnie przez to, ze taka mundra jedna z druga nie szczepily, bo przeciez po co a teraz wielka afera, duzo zachorowan i duza kampania zeby wszystkich doszczepic...