Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

niewiemjaka

Wróbelek a ja sie nie znam... Kasacje wyroki sad najwyzszy... http://m.rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,106519,15241681,Lekarze_przegrali_spor_ze_szpitalem__Czy_oddadza_pieniadze_.html
bardziej smutne jest to jeżeli to prawda co o sobie mówią ci lekarze, ile pracuja, na ilu etatach, jak to wplywa na ich kondycje...

wrobelek0403

Cytat: niewiemjaka w 18 Sty 2014, 11:43:10
Wróbelek a ja sie nie znam... Kasacje wyroki sad najwyzszy... http://m.rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,106519,15241681,Lekarze_przegrali_spor_ze_szpitalem__Czy_oddadza_pieniadze_.html
bardziej smutne jest to jeżeli to prawda co o sobie mówią ci lekarze, ile pracuja, na ilu etatach, jak to wplywa na ich kondycje...

no to tu jest napisane czarno na białym o co chodzi. Teraz jasne. W tym neewsweekowym był totalny belkot ;)

ilosc pracy lekarzy to inna kwestia. niektórzy przesadzają niestety.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

jak czytam takie historie, wraca mi wiara w ludzi :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rubin04

no mi też, dlatego wkleiłam.
Aż weszłam na FB na stronę akcji "drugie życie dla Tobiasza" i widze że koleś naprawdę chce mu pomóc, ale nie tak na chwilę, ale chce dac mu pracę, opiekę psychologa, załatwił juz klinikę która mu zęby zrobi..
Dobrze czytać, że są jeszcze ludziom którym się chce..

rubin04

fantastyczne ogłoszenie o pracę:

dla facetów:

i wersja dla kobiet:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

bekon, bekon, beeeekon, zajebisty, zajebisty, zaaajeeebistyyy - bardzo mi sie podobala intonacja tych wezwan lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

codziennie będziesz dostawać czekoladki :rotfl:

wrobelek0403

zajebiste  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

ishka82  bighug bighug

delektowałam sie wczoraj podczas sniadania z papierowej wersji :D :D to jest czad dopiero :D

Dodany tekst: pon, 27 sty 2014, 11:28:24

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,127763,15126021,Prof__Lew_Starowicz__seks_to_przyjemnosc_demokratyczna_.html

"No bo generalnie jest tego typu zależność, że zajadłość w sprawach seksu musi mieć zawsze osobisty kontekst. Jeśli ktoś prowadzi krucjatę antyseksualną, jest taki rozsierdzony, to za tym stoi problem osobisty. "

i od razu przed oczami staje mi Pawłowicz lol lol

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

szelma

jo_miekka

wrobelek0403

Cytat: jo_miekka w 28 Sty 2014, 09:16:47
Pawłowicz ;)

aaaa, juz poprawiłam lol ja jak Owsiak, nie znam tej pani lol to i nazwisko mi sie myli :D

Angie

Cytat: wrobelek0403 w 28 Sty 2014, 09:19:49
aaaa, juz poprawiłam lol ja jak Owsiak, nie znam tej pani lol to i nazwisko mi sie myli :D

lol lol lol

ishka82

Cytat: Kasia w 28 Sty 2014, 16:33:32
cudowni! ;)
http://wyborcza.pl/1,75478,15347586,Jak__gender_zaatakowal__maturzystow_z__Budowlanki__.html
w moim byłym LO też chłopcy w tym roku taki pokaz zrobili, widziałam na fb...myślałam, że to ich pomysł, a to chyba zgapione było ;)

Angie

Moi koledzy klasowi na studniówce też tańczyli jezioro łabędzie w takich strojach :D

wrobelek0403

szelma

Cytat: sputnik w 29 Sty 2014, 00:26:50Czytałam, że  Grabowski ok

A ja czytałam, że właśnie bardzo nie ok - że dołożyli te teksty tak, że te robale cały czas gadają o tym, co dzieje się na ekranie i że to strasznie wkurzające.

No w każdym razie mają wrócić do wersji bez tekstu - na szczęście.

wrobelek0403

zwiastun tego filmu widziałam, b. mi sie podobał, natomiast obstrahujac już od kwestii artystycznych, takie dodanie dialogów jest moim zdaniem powaznym naruszeniem praw autorskich - jako głęboka ingerencja w dzieło.

ktos tu kompletnie nie pomyslał, ze to sie moze skonczyc w sądzie ;)

a zupełnie z innej beczki, ciekawy list otwarty prf; Ewy Łętowskiej w sprawie proponowanych niedawno zmian prawa antyaborcyjnego

http://www.prawnik.pl/wiadomosci/ludzie-prawa/artykuly/772307,list-prof-ewy-letowskiej-do-prof-piotra-hofmanskiego.html