Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kata

magdalinska Ona wcale szeroka nie jest, wieczorem zrobię zdjęcie i ci wkleję. A. jest wysoka ale drobna i jej rama wcale nie przeszkadza.
Pozdrawiam

Kata

magdalinska

oki dzieki! podoba mi sie ten Limo :) 

fasolka1980

My chyba kupimy tego czterokolowca z decatlonu.mlody nie chcial z niego zejsc ostatnio. A biegowe byly same malutkie.

Kasia

fasolka fajny jest :D który wzór macie na oku?

fasolka1980

Ja tam widzielam niebiesko bialy i chyba zielono bialy.no i jeszcze jakies rozowe byly.pewnie niebieski wezmiemy

mobka

Magdalinska, glownie z mysla o twoim Kubie przymierzylam wczoraj mojego do tego rowerka http://allegro.pl/rowerek-biegowy-lr-m-puky-lrm-od-2lat-zielony-i2286871343.html To jest najmniejszy rower na rynku, mniejszy chyba nawet od kettlera. I powiem ci, ze Kuba jeszcze idealnie cala stopa nie dosiegal. A ma ponad 86cm wzrostu.

Jakby ktoras warszawianka chciala kupic, to w Reducie maja dobre ceny - takie jak na allegro, czyli 269zl.

Tup Tup byl sporo za duzy. I ciezszy. Ja osobiscie chcialabym kettlera jeszcze zobaczyc.

Kubie rower sie podobal, ale raczej dla neigo jeszcze na rower za wczesnie. Wiec raczej do 2 urodzin poczekamy.

magdalinska

mobka  :thankyou: widziałam jakies w tesco, pojade w sobote przymierzyc go, zaby zobaczyc co i jak

Angie

magdalinska moja chrześniaczka w styczniu skończyła 2 lata. Jest sporo niższa od Leny.
Leny tuptup jest na nią za duży. Ale ten mniejszy jest ok.

magdalinska

ten najmmniejszy tup tup? zobacze jutro te z tesco i moze uda mi sie go zmierzyc w koncu :/

OlaFasola

magdalinska, wydaje mi się, ze Mobka myli tup tupa zwykłego z tym mini. Nasz limo jest sporo mniejszy od kettlera, a zmniejszony to już całkiem.

magdalinska

Ola i jak Miko na tym lomo jezdzi? bo tez nad nim mysle :)

OlaFasola

magdalinska, radzi sobie. Na razie powoli, bardziej chodzi z rowerkiem między nogami niż jeździ, ale bardzo lubi. Następnym razem zrobię mu zdjęcie i wrzucę.

magdalinska

mobka

A te większe tup tupy też są zielone?  Czy to właśnie limo jest?  Bo zielonego oglądałam.

magdalinska

powiem tak: chociaz chcecie, to nie pomagacie :D

ziuta

magdalinska dobra, podejmuję wyzwanie :D
zrobię Ci film jak K. się porusza na limo i zmierzę Ci ile K. ma od kroku do ziemi, będziesz mogła porównać
pasuje? :D

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 14:06:56

jak nie chcesz przyjechać do kato, to będziemy przymierzać na odległość ;)

magdalinska

pasuje :D
musze dzisiaj koniecznie zmierzyc tego dziada, najwyzej w piaskownicy, jak mi sie nie uda zaciagnac go do domu

Angie

magdalinska mierzenie da CI odpowiedź czy będzie dobry ;D

magdalinska

i tu jest najwiekszy problem, bo albo nie mam jak i kiedy tego zrobic, albo zapominam :D

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 20:23:24

no, cos tam zmierzyłam :) ale: nie wiedziałam czy mierzyc od samej, samiutenkiej góry, wiec troche opuscilam (moze ok 1cm nizej), Kuba sie złoscił, nie wspolpracował, stał na zgietych nogach (ale starałam sie prostoac mu nogi i zmierzyc dokładnie) i wyszło mi 32cm :)
to ktory bedzie dobry :)

Dodany tekst: 28 Kwi 2012, 14:56:53

jestem prawie zdecydowana na tuptupa limo. dzisiaj przymierzylismy go w tesco do jakiegos zwykłego (na siłe z krzykiem, bo on nie lubi niczego mierzyc, ale jakby go dostał w domu, to by chyba probował jezdzic :D ), i jakby siodełko obnizyc do konca to byloby idealnie. Ale wszystkie były strasznie porysowane, zniszczone, to pieprze, dołoze i kupie limo

ziuta

magdalinska kurde, nawet filmik nakręciłam i nawet zrzuciłam na kompa, ale mam go w domu :zly: no i ciągle zapominam zmierzyć :blush:

magdalinska

no dobra, pewnie i tak zaryzykuje i kupie ;) jeszcze Ola mowi ze na Miko jest dobry, a on z Kuba to takie same gabaryty ;)

ziuta

magdalinska, nie wiem jakie są teraz ceny, bo widzę, że poszły do góry, ale jak ja kupowałam, to tu było najtaniej (wtedy 199zł, teraz 219zł, myśmy kupowali u nich stacjonarnie, ale przesyłka jest za free)
http://sports-men.pl/?Do=product&id=5615

zwierzatko_mojej_mamy

a moze ktoras z Was mi pomoze w doborze srodka transoprtu dla mlodego?? bo na rowerek biegowy to za 3 miesiace nadal raczej bedzie za cienki w uszach, nie? czyli dopiero na kolejna wiosne dostanie, nie? a teraz co?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy
trójkołowy z opcją pchania przez rodzica :)