Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

marcheewka jeżeli radzi sobie na dwukołowym już teraz to kupcie juz teraz ale taki ten z najniższych, czyli ten decatlonowski, puky - one maja regulacje od 30 cm, tup tup chyba od 32 - musiałabyś przymierzyć (na Kaline jest za duży)
jest jeszcze wishbone ale b. drogi ale od 28 cm bodajże i strider http://www.aktywnysmyk.pl/rowerki-biegowe-strider/352-rowerek-biegowy-strider-prebike-czerwony.html też droższy ale z dużą regulacją, my się też nad nim zastanawiamy bo starczy na pewno na dlużej

ishka82

jesteśmy praktycznie zdecydowani na ten rowerek :) mam nadzieję, ze będzie dobry, bo siodełko ma na wysokości 36cm, a Niusia od kroku do podłogi ma 40cm ;) myślicie, że będzie ok?

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

fajny :) i dzwonek ma :)
dzisiaj pewnie przyjdzie moj tup tup

ishka82

Cytat: magdalinska w 04 Maj 2012, 09:29:05
fajny :) i dzwonek ma :)
mnie też się podoba ;) tylko mam obawy, czy nie za duży ;) ale Niuśka wysoka ;D koniecznie daj znać jak tuptup, czy dostałaś nie zniszczony i jak Kuba zareaguje :)

magdalinska

no jasne, napisze :) Dominika jest niezle wysoka, moj kurdupel ma zaledwie 32-34cm od kroku ;)

kotabma

magdalinska  :hugsurprise:  :hugsurprise:  :hugsurprise: kupilam dla Zosi z tego outletu :D :D :D

magdalinska

kota a ktory? Limo? bo ten sprzedajacy miał tez mini

kotabma

Cytat: magdalinska w 04 Maj 2012, 14:43:37kota a ktory? Limo? bo ten sprzedajacy miał tez mini
wzielam mini

Dodany tekst: 04 Maj 2012, 13:47:29

Zosia sie probuje tak odpychac natakim 3-kolowcu ktory ma u babci wiec sadze ze na biegowym sobie poradzi

mobka

Czym sie limo od mini rozni?

magdalinska

kolorem :) Limo jest zielony, mini czerwony

mobka

Aaaaa :D Bo przeczytalam opisy i roznicyu nie znalazlam, a mini sugerowaloby, ze jest jeszcze mniejszy.

Ja jutro chyba ten decathlonowy ogladac bede. Ale wciaz mam watpliwosci, czy to dobry pomysl.

rubin04

Cytat: Kasia w 02 Maj 2012, 18:10:54my jesteśmy bardzo zadowoleni, rower jest w miarę solidny, Michał już nauczył sie pedalowac.
super!

A P. dzis mi oświadczył że on nie chce tych bocznych kółek, i ze on chce jeźdzć na dwóhc kółkach tylko :crazy:

Kasia

Cytat: rubin04 w 04 Maj 2012, 16:00:43A P. dzis mi oświadczył że on nie chce tych bocznych kółek, i ze on chce jeźdzć na dwóhc kółkach tylko crazy
To jest dopiero super :d
mój rower kocha, jak rower stoi na balkonie ;)
ale jezdzenie go wkurza bp te boczne kółka za duzy opór dają wiec woli biegac bo szybciej lol

magdalinska

sputnik on jest z krakowa, moze dałby wybrac sobie taki z najmniejszymi uszkodzeniami

marcheewka

Cytat: mika w 02 Maj 2012, 20:42:47
marcheewka jeżeli radzi sobie na dwukołowym już teraz to kupcie juz teraz ale taki ten z najniższych, czyli ten decatlonowski, puky - one maja regulacje od 30 cm, tup tup chyba od 32 - musiałabyś przymierzyć (na Kaline jest za duży)
jest jeszcze wishbone ale b. drogi ale od 28 cm bodajże i strider http://www.aktywnysmyk.pl/rowerki-biegowe-strider/352-rowerek-biegowy-strider-prebike-czerwony.html też droższy ale z dużą regulacją, my się też nad nim zastanawiamy bo starczy na pewno na dlużej

hmm, kusi mnie ten tup, tup...
Dziaij bylismy w decatlonie i kupiliśmy Oli kask rowerowy. Dałam jej ten rowerek biegowy, chodziła z nim trochę, ale chyba nie bardzo jej się podobał, bo zaraz go rzuciła. CZy jest dobry? Trudno powiedzieć, Ola ma od kroku jakieś 32 cm do ziemi...
No i nie wiem, czy ten tup tup będzie dobry, a nie chce wydawać więcej kasy na rowerek.

magdalinska

skrecilismy tego tuptupa. I....... jest prawie jak nowy :D ma na tej przedniej czesci, gdzie kierownica, jedna ryske, a to i tak zakrywa kieszonka, i z boku, na tych łaczeniach czesci ma kilka dziurek jakby, ale jak rzuci nim kilka razy w kamienie to bedzie tak samo. Jest prawie idealny, jak za 200zł :)
Kubus zachwycony, co chwile na niego siada, ale musimy jednak wywiercic dodatkową dziurke, bo jest minimalnie za wysoko. Probował sie odpychac, ale jest mu neiwygodnie i sie troche boi, daje mu jakis tydzien, dwa i powinien sie oswoic i cos probowac jezdzic. na razie potrafi sam na nim siedziec (przez chwile, zapomina sie, podnosi jedna noge, traci równowage i mało brakuje do katastrofy ;) )

Dodany tekst: 04 Maj 2012, 22:07:08

aaaa jest minus tuptupa - brak stopki. Przydałaby sie :)

marcheewka

Cytat: magdalinska w 04 Maj 2012, 20:13:20
skrecilismy tego tuptupa. I....... jest prawie jak nowy :D ma na tej przedniej czesci, gdzie kierownica, jedna ryske, a to i tak zakrywa kieszonka, i z boku, na tych łaczeniach czesci ma kilka dziurek jakby, ale jak rzuci nim kilka razy w kamienie to bedzie tak samo. Jest prawie idealny, jak za 200zł :)
Kubus zachwycony, co chwile na niego siada, ale musimy jednak wywiercic dodatkową dziurke, bo jest minimalnie za wysoko. Probował sie odpychac, ale jest mu neiwygodnie i sie troche boi, daje mu jakis tydzien, dwa i powinien sie oswoic i cos probowac jezdzic. na razie potrafi sam na nim siedziec (przez chwile, zapomina sie, podnosi jedna noge, traci równowage i mało brakuje do katastrofy ;) )

Dodany tekst: 04 Maj 2012, 22:07:08

aaaa jest minus tuptupa - brak stopki. Przydałaby sie :)

jakiej stopki??

kupiliśmy tuptupa mini, takiego czerwonego ;)
zobaczymy, czy nasz będzie idealny

Kasia

A to nie od 3 lat?

martullek

dzwoniliśmy, można mieć mniej

ishka82

zamówiony :D ten, który pokazywałam, fioletowy ;) nie drewniany ;D

konwalia

na limango jest fajny rowerek biegowy z hamulcem

jestynka

Cytat: rubin04 w 04 Maj 2012, 16:00:43A P. dzis mi oświadczył że on nie chce tych bocznych kółek, i ze on chce jeźdzć na dwóhc kółkach tylko crazy

Pawełek załapał o co chodzi w pedałowaniu?
Filip w ogóle tego nie kuma, myślę,że rower dopiero w przyszłym roku będzie atrakcją

Kasia

Cytat: jestynka w 05 Maj 2012, 17:46:43

Pawełek załapał o co chodzi w pedałowaniu?
Filip w ogóle tego nie kuma, myślę,że rower dopiero w przyszłym roku będzie atrakcją

Michałowi kilka dni zajęło zakumanie jak sie pedaluje, szału rowerowego nie ma ale pedalowac potrafi ;) on kocha swój rowerek jak ten stoi na balkonie ;)

zuzia