Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

twinnie77 no to super  :bravo:

Kasia

Cytat: twinnie77 w 13 Lip 2010, 13:31:53Mamy wózek Smiley  jejeje jejeje jejeje jejeje

super :jejeje:

zuzia

marax

Udalo mi sie dzisiaj kupic maclarena quest za !!!!!!!!!!!! 50 zl uzywany niewiele . Na targu w mojej pipidowie jakas pani wysprzedawala rzeczy dziecience .

feeling.good

Cytat: maraxela w 27 Lip 2010, 14:31:08
Udalo mi sie dzisiaj kupic maclarena quest za !!!!!!!!!!!! 50 zl uzywany niewiele . Na targu w mojej pipidowie jakas pani wysprzedawala rzeczy dziecience .

wow, ale superokazja!!!

niewiemjaka

maraxela ty farciaro!  :thumbup:

abkasia

Cytat: maraxela w 27 Lip 2010, 14:31:08
a po co Ci kolejny wozek? :D

zwierzatko_mojej_mamy

ma dom to ma gdzie garazowac te wozki ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

Cytat: abkasia w 27 Lip 2010, 22:17:19a po co Ci kolejny wozek? Cheesy
żeby sprzedać drożej?

Kasia

marax jeszcze interes na nim ubije :)

ddu

maraxela, ale Ci się udało :)

dziewczyny, potrzebuję wsparcia, zajrzyjcie proszę na wyścigi wózków....

marax

Na razie zamierzam go wozi ze soba w aucie bo jest mniejszy niz model maclaren XLR i duzo lzejszy . Jak dla mnie mysle ze w zupelnosci bedzie mi wystarczal bo Laura juz duzo chodzi sama . Pozniej go sprzedam albo oddam mojej chrzesnicy . 50 zl to smieszna cena jak za maclarena wiec sie nie zastanawialam tylko kupilam .

nionczka

Cytat: vobi w 12 Lip 2010, 14:16:03Wydaje mi sie ze Silver Cross lepszy, ale znam go tylko ze zdjec.

Silver Cross tez popiskuje, ale u nas to chyba dlatego, ze za duzo pakujemy do koszyka (nie mamy samochodu wiec wozimy tam mleko, wode, etc).
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

w srode jade ogladac spacerówki - trzymajcie kciuki, bo mnie to przeraza, nie potrafie sie na nic zdecydowac  :ohboy: :ohboy:

magdalinska

zamowilam spacerówke :D espiro magic 4 :) tak mi sie spodobało, jak w sumie nie taki mały wózek składa sie do wielkosci pudełeczka, ze zamowilam :D tylko jeszcze nei wiem jaki kolor, czy czerwony czy zielony...
Fasolka ale Arie i tak poogladam, bo jak ten nie spełni moich oczekiwam, to kupie arie ;)

aja

magdalińska będziesz zadowolona
szkoda tylko,że sporo ważą

mobka

Cytat: aja w 04 Sie 2010, 21:32:24
magdalińska będziesz zadowolona
szkoda tylko,że sporo ważą

7,2kg to  nie duzo. Szkoda, ze oparcie sie nie rozklada. Chyba, ze sie myle.

aja

dla mnie to sporo jak na spacerówkę
porownując do maclarena i nionczkowej spacerówki to sporo

mobka

Cytat: aja w 04 Sie 2010, 22:36:58porownując do maclarena
XLR wazy 7,5kg, a XT 6,8 - IMO roznica niezauwazalna. Co do silver crossa, to tak, jest najlzejszy, ale nie ma sie co dziwic patrzac na siedzisko chociazby.

aja

wiesz nie piszę, tego z powietrza bo maclarena często prowadzę - faktycznie to może nie dużo ale zawsze coś i inaczej sie prowadzi

mobka

Spierac sie nie bede, ale miedzy 7,2kg w espiro a maclarenami jest 300g w jedna i 400g w druga roznicy. Watpie, zeby to czuc bylo. Natomiast moga sie rzeczywiscie bardzo dobrze prowadzic ;D Nie jechalam zadnym, patrze tylko na dane techniczne. Ja bym z maclarenow i tak chyba questa kupila... ale w moim przypadku to rozwazania teoretyczne ;D

magdalinska

mobka oparcie sie rozkłada!! prawie na płasko - jakby sie w ogole nie rozkładalo to bym go nie zamowila
co do wagi - dla mnie nie ma znaczenia, moze wazyc i 9kg, byle miescil sie do bagaznika i mial skretne koła ;)  zreszta w porowaniu do tego chicco, ktory mam, to ten jest jak piorko :D (jak podniosłam w sklepie to nie mogłam uwierzyc, ze jest taki lekki ;)) a po złozeniu jest tak cudownie mały  :dreaming:

nionczka

No wlasnie. Wazne jest tez z czego do czego sie przesiadamy. I do czego potrzebujemy wózek. Dla mnie waga byla najwazniejsza (no, oprocz koloru ;-))
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

ja go nie bede nigdzie nosic. Bede uzywac tylko w weekendy i na jakies wyjscia do sklepu. waga przy wkładaniu do bagaznika i wyciagnieciu w garazu nie jest az tak wazna (ale bez przesady ;) ) jakbym miała wnosic go codziennie na 4pietro w bloku na piechote, to pewnie kazdy gram bylby na wage złota, a tak to mam w nosie ile dokładnie wazy ;)
i kolor tez jest wazny :D

martullek

a ja już na 99% zdecydowałam się na maclarena xt. ale muszę jeszcze na żywo obejrzeć