Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

na wakacjach mielismy chicco london
na wakacje super :thumbup: rozkładał sie dość 'płasko" że michał mógł spac na spacerach, miał kosz na zakupy, raczki wysoko - fajny był .... na wakacje

juz go oddalismy, bo ja jednak do spacerówek parasolek sie nie przekonam, przynajmniej do tych tanszych ;)
mimo iz wózek był naprawde super i moge go z czystym sumieniem poleciś to ja jednak wole "nie czuć" rąk po 3-4 godzinnym spacerze ;)

ale ogólnie polecam, cena tez całkiem całkiem :) w realu zapłacilismy za niego 299zł :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

Kasia jak ty to robisz, ze oddajesz te wozki? ;)
aha, odebrałam zabawki z klubu szczesliwego maluszka, wesoły domek i lokomotywe

Kasia

Cytat: magdalinska w 05 Wrz 2010, 08:40:54Kasia jak ty to robisz, ze oddajesz te wozki? wink
mam znajomego który pracuje w Realu i on to oddaje :D

Cytat: magdalinska w 05 Wrz 2010, 08:40:54aha, odebrałam zabawki z klubu szczesliwego maluszka, wesoły domek i lokomotywe
fajnie :D

magdalinska

didi_loczek

Po wczorajszym spacerze uznaliśmy, że najwyższy czas na spacerówkę ;D

kasia, Michaś wyrósł już ze spacerówki Stokke czy tylko na wakacje zabraliście to chicco?

vobi

Ostatnio widzialam "na zywca" i w akcji wozek Espiro Magic i powiem tyle - gdybym wczesniej go wyczaila, to na pewno bym go kupila! To skladanie jednym kliknieciem w raczce wozka mnie po prostu zauroczylo ;)

o takie cudo mi chodzi
http://www.90n.pl/sklep/product/p/858/espiro,magic,3.html#...

Dodany tekst: 06 Wrz 2010, 12:36:18

Cytat: Kasia w 06 Wrz 2010, 11:41:52mam znajomego który pracuje w Realu i on to oddaje

i te zwrocone wozki sa potem normalnie w sklepie na polce??

Kasia

Cytat: didi_loczek w 06 Wrz 2010, 13:28:27kasia, Michaś wyrósł już ze spacerówki Stokke czy tylko na wakacje zabraliście to chicco?
nie, nie wyrósł
stokke sprawdza się super ale szkoda mi go było brac na wakacje, bałam się że mi go zniszczą w samoclocie, nie mam torby podróznej do stokka.

a taką tania parasolkę jak by zniszczyli to by ubezpieczenie bagazu pokryło :)

Dodany tekst: 06 Wrz 2010, 13:19:35

Cytat: vobi w 06 Wrz 2010, 13:35:05i te zwrocone wozki sa potem normalnie w sklepie na polce??
nie wiem ....

magdalinska

vobi nie wiem jak 3, ale 4 nie składa sie jednym kliknieciem. To przy raczce to składa raczke, a zeby złozyc wozek, to trzeba pociagnac za takie dwa uchwyty ponizej raczki
ale fakt, fajny jest ;) na razie nie mam uwag, ale duuuuuzy minus za malutki kosz, nawet torebka sie nie miesci....

vobi

magdalinska faktycznie, uproscilam sprawe, niemniej skladanie wozka przy raczce zamiast kopania rurek na dole (co niby trudne nie jest, ale mnie wkurza ;)) bardzo mi sie spodobalo...

magdalinska

wózek jest super, tylko wkurza mnie ten kosz ;) no i raczej na proste drogi.... jak nim wyjechalam raz na swoja droge, wiejska, kamienista, blotna, z dziura na dziurze to myslalam ze sie rozleci :D

jowita

My też mamy espiro magic 4 i jak narazie jestesmy bardzo zadowoleni i  uważam że składa się o wiele fajniej niż parasolki.

magdalinska

feeling.good

Cytat: didi_loczek w 06 Wrz 2010, 12:28:27
Po wczorajszym spacerze uznaliśmy, że najwyższy czas na spacerówkę ;D

Długo Wojtuś pojeździł w gondoli

elve

no i ja też jestem posiadaczką espiro magic 4
wózek przeszedł piekło podczas wakacji
i powiem tak, ma swoje wady (ale te same wady ma o niebo droższy quinny zapp)
- po jakimś czasie hamulec opada
- kółka poluzowują się i bedę musiała jedno wymienić
ale poza tym wózek jest rewelacyjny i śliczny

didi_loczek

feeling.good aż się zdziwiłam bo prawie pół roku wytrzymał ;D (bez 6 dni)
Zawsze grzecznie leżał i nie wiercił się no ale miejsca coraz mniej miał ;)
Dziś na spacerze byliśmy ze spacerówką i Wojtek wcale nie spał tylko się rozglądał przez cały czas :D  Chyba mu się podobało

feeling.good

Cytat: didi_loczek w 06 Wrz 2010, 21:53:37
feeling.good aż się zdziwiłam bo prawie pół roku wytrzymał ;D (bez 6 dni)
Zawsze grzecznie leżał i nie wiercił się no ale miejsca coraz mniej miał ;)
Dziś na spacerze byliśmy ze spacerówką i Wojtek wcale nie spał tylko się rozglądał przez cały czas :D  Chyba mu się podobało

Staś (odpukać) zaakceptował wózek. Teraz, na wakacjach, nasze spacery trwają od 6 do 8 godzin i przez większość czasu Staś grzecznie jeździ w spacerówce. Zazwyczaj dopiero powrót do domu jest w chuście :)

magdalinska

elvelve a gwarancja jest na rok czy dwa lata? moj espiro juz 2 tyg jezdzi nieuzywany w bagazniku, wiec tak szybko ten hamulec nie odleci ;)
ale na urlopie sie sprawdzil?

fasolka1980

nam się na wakacjach sprawdziła Aria, a przeszła sporo na kamienistych tureckich drogach.

mogłaby się co prawda łatwiej rozkładać do leżenia, za to duzy kosz na zakupy jest swietny

ziuta

Czy któraś z użytkowniczek espiro magic 4 mogłaby zamieścić zdjęcie złożonego wózka obok czegoś, co pokazałoby jego rozmiar po złożeniu? Np. obok człowieka dla porównania  ;) Albo obok łóżeczka czy czegoś co wiem jaką ma wielkość.

Leję obficie :pray:

ishka82

Na Allegro espiro magic 4 mało i dość drogie, a w sklepie powiedzieli, że na razie te wózki są nieosiągalne...nie wiadomo, czy się z nich nie wycofują...kurde, a ja nie chcę innego :( Chyba muszę coś na Allegro upolować...

Angie

ishka82  bez sensu. Też go rozważam.

ishka82

Cytat: Angie w 25 Sty 2011, 17:52:34
ishka82  bez sensu. Też go rozważam.
totalnie bez sensu i jeszcze w sklepie nie wiedzieli tak na prawdę o co chodzi...więc diabli wiedzą, czy się z niego wycofują, czy np. będzie miał jakiegoś droższego następcę ;) Ja chyba spróbuję jeszcze na Allegro kupić, bo i tak teraz chcę, bo możliwe, że na wyjazd będzie potrzebny ;) A facet pokazywał mi "podróbkę"...identyczny poza jednym dla mnie ważnym szczegółem - ma te raczki jak w parasolkach, a nie taką całą na jakiej mi zależy ;D No i tapicerki jednak inne...

magdalinska

Cytat: ziuta w 25 Sty 2011, 14:04:15Czy któraś z użytkowniczek espiro magic 4 mogłaby zamieścić zdjęcie złożonego wózka obok czegoś, co pokazałoby jego rozmiar po złożeniu?
mogłaby ;) ale pozniej, bo teraz jestem chwilowo sama i mam cyrk w domu

Dodany tekst: 25 Sty 2011, 20:46:15

ishka faktycznie jest ich b. mało na allegro... pewnie jakbym chciała sprzedac to bym dobra cene wzieła ;D  bo jest jak nowy, bardzo mało uzywany (praktycznie kilka razy)

Kasia

Angie, ja Espiro w sklepie na Ciołka widzialam, moge sie dopytać czy mają ten model

rilla

moze bedzie nowa wersja, chociaz na stronie go nei maja juz... dziwne, bo to naprawde super wozek