Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

a miał ktos coneco saturn? chyba mi sie podoba.....

brawurka

twinni miałam keesa z kołami jak ten pierwszy i ogólnie spoko, moj był ciężki bo blixniaczy, ale nic nie się psuło, nie odpadało. jak dla mnie ok.
jak będziesz chciala ten 2, to uważaj na kolor zielony, jest troche oczojebny i wszystkie robale sie go czepiaja

twinnie77

dzięki, chyba wybiorę ten z pierwszego linku :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

twinnie77

rubin04

ja nie pomogę bo mamy tego Maclarena i nie zmaieniłabym na żaden inny..

Dodany tekst: 12 Lip 2010, 11:07:03

tylko zaqpytaj czy na płasko się rozkłada - bo jak podczas spaceru zaśnie to warto móc go położyć by się porządnei wyspał.

Kasia

Cytat: twinnie77 w 12 Lip 2010, 09:24:57
i znalazłam jeszcze taki

http://www.allegro.pl/item1103445741_wozek_pericles_firmy_coneco_okrycie_folia.html

fajny ale te kolory w ofercie mi się nie podobają ;)

tego to wolałabym chyba czarnego ;)

rubin04

tylko zaqpytaj czy na płasko się rozkłada - bo jak podczas spaceru zaśnie to warto móc go położyć by się porządnei wyspał.

Kasia

na jednym zdjeciu (ruchomym) widac że sie rozkłada, nie całkowicie na płasko ale chyba wystarczająco :hmm:

twinnie77

Jest jeszcze taki

A oparcie trochę się rozkłada, dla nieśpiącego Huberta ok :)

Kasia

Cytat: twinnie77 w 12 Lip 2010, 11:12:15
Jest jeszcze taki

A oparcie trochę się rozkłada, dla nieśpiącego Huberta ok :)

no własnie widziałam, kolor OK ale mi się nie podoba, po tym jak sobie czarnego obejrzałam :)

twinnie77

Cytat: rubin04 w 12 Lip 2010, 12:05:46ja nie pomogę bo mamy tego Maclarena i nie zmaieniłabym na żaden inny..

Teraz na maclarena mnie nie stać, ale dla kolejnego dzieciaczka kupię :)

Kasia

Cytat: twinnie77 w 12 Lip 2010, 11:13:41
Teraz na maclarena mnie nie stać, ale dla kolejnego dzieciaczka kupię :)

a może uzywanego maclarena :knuje: może utrafiłabyś w podobnej cenie :hm:

twinnie77

wyjeżdżamy w czwratek i spieszy mi się

mobka

Cytat: Kasia w 12 Lip 2010, 11:20:29

a może uzywanego maclarena :knuje: może utrafiłabyś w podobnej cenie :hm:

Ponoc ciezko. ROzmawialam z kolega ostatnio i oni szukali uzywek, to za ok 800zl chodzily (XT), wiec zdecydowali sie za 1000zl nowego kupic.

Dodany tekst: 12 Lip 2010, 12:01:45

A mnie sie ostatnio Cybexy spodobaly, za te ich kolory :D

http://www.cybex.pl/ - > szczegolnie cybex ruby, ale nie znalazlam ich w sklepach w Polsce, jest kilka na allegro. Ale inne modele tez kolorystyke ladna maja :D

Kasia

Cytat: mobka w 12 Lip 2010, 12:59:48http://www.cybex.pl/ - > szczegolnie cybex ruby, ale nie znalazlam ich w sklepach w Polsce, jest kilka na allegro. Ale inne modele tez kolorystyke ladna maja Cheesy

a w śd na górczewskiej ich nie ma?

mobka

Cytat: Kasia w 12 Lip 2010, 12:37:58

a w śd na górczewskiej ich nie ma?

A wiesz nie patrzylam, bo ja na razie ni epotrzbuje. Ale rzucily mi sie w oczy na chodniku, to wygooglalam firme :D

Kasia

kurczę ja chyba gdzieś te cybexy widziałam :knuje: tylko gdzie?!
może w smyku na jkruczej :hmm:

mobka

Patrzac po adresach na stronie producenta, to powinny byc w swiatach dziecka. Ale czy sa to nie wiem ;D

Dodany tekst: 12 Lip 2010, 13:01:10

No i sa na tosia.pl, ale nie ma tego modelu Ruby. A on mi by najbardziej chyba odpowiadal. Choc na razie zakladam, ze kupie jakby co nionczkowego silver crossa ;)

Kasia

Cytat: mobka w 12 Lip 2010, 14:00:27Patrzac po adresach na stronie producenta, to powinny byc w swiatach dziecka. Ale czy sa to nie wiem Grin
w tesco mogłam go widzieć ale cholera nie pamietam :D

Angie

cybexy sa w świecie dziecka :)

vobi

Cytat: mobka w 12 Lip 2010, 13:00:27
No i sa na tosia.pl, ale nie ma tego modelu Ruby. A on mi by najbardziej chyba odpowiadal. Choc na razie zakladam, ze kupie jakby co nionczkowego silver crossa ;)

Wiesz co, ja mam od roku Cybexa (chyba) Topaz, i one sa IMHO za delikatne jednak na polskie drogi. Chociaz sadzac po zdjeciach teraz jest jakis nowszy model, moze on jest mocniejszy. Dopoki sluzyl nam jako wozek dodatkowy (do wozenia w samochodzie), bylo ok, ale teraz kiedy jest wozkiem "glownym" juz mnie wkurza, mimo smarowania piszczy, rzezi, a wczoraj zepsulam hamulec i co prawda udalo sie go odblokowac (czyli jezdzic nim mozna), ale chyba nie da sie naprawic, bo - przynajmniej na pierwszy rzut oka - tam nie ma w ogole dostepu do hamulca, tzn. nie da sie rozebrac kolka. Maz bedzie jeszcze kombinowal, ale porazilo mnie ze nie da sie kolka rozkrecic czy cos. Jednorazowka, psiakosc :( Wydaje mi sie ze Silver Cross lepszy, ale znam go tylko ze zdjec.

mobka

vobi no ten, ktorego widziałam na chodniku też piszczał ;) Wiec jak bede sie rozglądać, to pewnie dość solidnie je pooglądam. Ale to najwcześniej w przyszłym roku :D

vobi

Cytat: mobka w 12 Lip 2010, 14:25:08Ale to najwcześniej w przyszłym roku

mam wrazenie, ze co roku te wozki sa nieco inne (ulepszone? :hmm:), wiec moze w przyszlym roku beda juz cacy ;)

zuzia

na maclareny używane, zresztą w ogóle na spacerówki - parasolki, warto polować w sezonie jesienno - zimowym ew. wczesną wiosną.
są wtedy sporo tańsze.

twinnie77

Mamy wózek :)  :jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje:

Hubert jest zachwycony :) Złożyłam go, a on wskoczył i siedzi przed telewizorem. Siedzisko jest naprawdę szerokie, chyba nawet większe niż w naszej Maricie. Oparcie rozkłada się prawie na płasko. A kolor jest w rzeczywistości bardzo ładny, cieplejszy niż na fotce.