Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: feeling.good w 01 Lip 2010, 19:49:04
ech...kupiliśmy :) Dziś przyszedł. Zamówiłyśmy razem z koleżanką i zapłaciłyśmy po 1200. Rozkłada się prawie na płasko, więc np. dla mnie na zakupy się przyda.
no i dobrze, ja tez bym kupila :D
hugo bardo duzo z niego kozystal :)teraz znowu po okresie niecheci chce w nim jezdzic :)

a jaki kupilas?

feeling.good

abkasia

Cytat: feeling.good w 01 Lip 2010, 20:05:30
xlr niebiesko-brązowy
o ten: http://maclaren.pl/product_info.php?products_id=222

szalenie nam się podoba ;D
no to moj... ;D
bo on jest sliczny :D

feeling.good

magdalinska

Cytat: ishka82 w 26 Cze 2010, 19:20:17
Dzisiaj wpadł mi w oko coneco saturn bodajże na wystawie...muszę poszperać, czy to fajny wózek ;)
ogladałam go :) z tego co czytałam, to raczej ma dobre opinie, tez sie nad nim zastanawiam.... oparcie nie rozkłada sie całkiem na płasko, ale prawie, ma taki minimalny kąt, ale to chyba nie przeszkadza?
ogladałam tez coneco trapera, w sumie nie jest zły, oparcie rozkładane całkiem na płasko, ale jest troche za duzy, za masywny i nie składa sie jak parasolka.

Fasolka a jak sie rozkłada oparcie w Twojej arii? jaki to mniej wiecej kąt jest? kurde, szkoda ze sie nie zobaczylysmy, bo chcialam tez poogladac wózek....

fasolka1980

Magda - rozkłada się na troche więcej niz 45 stopni, nie jest zupełnie płasko.Jesli Ci się nie spieszy ze spacerówką to ja będę znów  w P. na początku sierpnia i wtedy sobie pomacasz:)

magdalinska

na razie dajemy rade w gondoli ;) jak pojedziemy nad morze w polowie sierpnia, to wtedy potrzebowałabym juz spacerówke, ale jak nie, to pewnie w sierpniu dopiero bede sie konkretniej rozgladac. wiec poczatek sierpnia bedzie ok ;) Ale jestes zadowolona i polecasz?

fasolka1980

Cytat: magdalinska w 04 Lip 2010, 11:48:20
na razie dajemy rade w gondoli ;) jak pojedziemy nad morze w polowie sierpnia, to wtedy potrzebowałabym juz spacerówke, ale jak nie, to pewnie w sierpniu dopiero bede sie konkretniej rozgladac. wiec poczatek sierpnia bedzie ok ;) Ale jestes zadowolona i polecasz?

Tak, oczywiscie moglby miec lepszy podnozek i rozkladac sie na pasko, no ale za te cene nie mozna miec wymagan jak do maclarena ;)

Super sie prowadzi, swietnie i szybko sklada no i ta tacka z przodu jest swietna :)

niewiemjaka

Kasia

ja znowu szukam wózka tylko "na wakacje" ;)

nionczka

A ja dzis doszlam do wniosku, ze naprawde nie rozumiem po co sa wozki do 4 lat. Moje dziecko ma zaledwie poltora roku i juz bardzo malo korzysta. Wlasciwie jedzie w wozku jak ja potrzebuje gdzies szybko sie dostac lub cos zalatwic. Na spacery woli na piechote lub na rowerze.
Ale moja mama mi opowiadala o swojej przyjaciolce, ktora szescioletnia wnuczke w spacerówce pchala. No, ale to w ogole jest bardzo rozpuszczone dziecko.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

nionczka
Jak bylam nad morzem z siostra to tez wziela wozek dla 4 letniego synka,
duzo spacerowalismy i maly nie dal by rady na nozkach ;)
Dominika do tej pory lubi swoj wozek,czasem idzie na nozkach ale chwilke:)
Nie wyobrazam sobie pojechac z nia na zakupy bez wozka-zwlaszcza autobusem do centrum handlowego:D

Dla mnie mniej zrozumiale jest kupowanie wozka za kilka tysiecy a po paru miesiacach nowy maclaren :crazy:

Kasia

wózek jest dobry na długie spacery :) aby rodzice nie musieli spiącego szkraba dzwigać i skracać zaplanowany spacer :)

brawurka

nionczka jak się ma dwoje dzieci to wózek jest niezbędny. Maja jeździ na dostawce, ale Iga jeszcze z rok pojeździ w wózku, albo i dlużej. nie ma u mnie komunikacji miejskiej, moje babcie i mama mieszkają na drugim końcu miasta, ok 20 min drogi szybkim krokiem, gdyby nie dostawka to i Maja by mi tam nie doszła a ma 2,5 roku

niewiemjaka

dziewczyny a jak sobie czlowiek radzi z parasolka jak trzeba przejsc 7 schodkow ?
1) wnosicie dziecko z wozkiem razem?
2) dziecko stawiacie na parterze i sam wozek?
3) dziecko na reke a wozek w druga lape?
:hmm:

kurde moj R mi marudzi po co nam parasolka.. ze sie zmiescimy.. co oprocz miejsca jest argumentem ZA lekka spacerowką ? hmm ?

Kasia

ja co prawda parasolki nie mam ale z tego co widzę to inne mamy raczej wnoszą dziecko z wózkiem za jednym zamachem :)
np. do autobusu

vobi

niewiemjaka ja wciagam po schodkach, ustawiam wozek tylem do schodow, Mloda siedzi w srodku - i wciagam ;D

Dodany tekst: 06 Lip 2010, 10:42:12

Cytat: niewiemjaka w 06 Lip 2010, 11:19:12kurde moj R mi marudzi po co nam parasolka.. ze sie zmiescimy.. co oprocz miejsca jest argumentem ZA lekka spacerowką ? hmm ?

No wlasnie to, ze jest lekka - takie 1 - 1,5 roczne dziecko juz troche wazy ;D
Poza tym latwiej i szybciej sie sklada (np. do samochodu), zwykle wystarczy jeden delikatny kop :D

niewiemjaka

Cytat: vobi w 06 Lip 2010, 11:39:29zwykle wystarczy jeden delikatny kop Cheesy
:rotfl: :rotfl: hehehe
aha czyli tez wciagasz tylem po schodkach oki

vobi

Cytat: niewiemjaka w 06 Lip 2010, 11:44:41hehehe

powaznie, w "naszej" spacerowce (Cybex) trzeba lekko kopnac, zeby sie takie rurki zaczely skladac ;D

niewiemjaka

no i co kupila ktora to espiro metro ?
bo na allegro widze tylko w zabrzu... czy w wawie w jakims sklepie to mozna kupic ?
mam malo czasu :/

mobka

Cytat: niewiemjaka w 07 Lip 2010, 15:10:19
no i co kupila ktora to espiro metro ?
bo na allegro widze tylko w zabrzu... czy w wawie w jakims sklepie to mozna kupic ?
mam malo czasu :/

Widzialam gdzies w wawie, na allegro bodajze. Poszukaj. Jakis link, ktoras z dziewczyn tu ostatnio wstawila i to byla Warszawa, boczna powstancow.

Dodany tekst: 07 Lip 2010, 15:14:45

O to ten link, ale nie wiem czy metro maja, na pewno maja espiro http://www.allegro.pl/item1092960280_espiro_active_folia_okrycie_parasolka_wys_0_wwa.html

ddu

to może jak któraś będzie chciała sprzedać tego osłąwionego mclarena, dajcie znać...
choć ja tyle wydałam na wózek, że planuję nim helę wozić do bólu ;)

Kasia

niewiemjaka duży wybór espiro mają na ciołka, chociaz nie wiem czy to ten model, ktorego szukasz

Kasia

twinnie77 wózek wyglada fajnie :) fioletowy boski :)

chyba brawur miała wózek tej firmy to może ona się wypowie co do jakości :)