Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

inkageo

Wg mnie wszystkie elementy samochodu są przeszkodami w parkowaniu  :rotfl:
Imagine there is no hate

szelma

Jest element, który przeszkodą nie jest, a wręcz przeciwnie - czujniki parkowania ;).

inkageo

Cytat: szelma w 08 Mar 2010, 13:10:09
Jest element, który przeszkodą nie jest, a wręcz przeciwnie - czujniki parkowania ;).
Chyba, że pod wpływem głośnego i niespodziewanego piiiik wciśniesz gaz do dechy, myląc go z hamulcem :D
Imagine there is no hate

szelma

Chyba że :D. Acz niespodziewanym to bym go nie nazwała :).

zwierzatko_mojej_mamy

tobie wolno sie rozpedza to piii ? :D rosnacy ten dzwonek masz? :D

mi kiedys wylecial pies na droge i z przerazenia pomylilam hamulec z gazem lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

kate.zet1

Mam 65km, 5 -drzwiowa  - to ze względu na planowane za jakiś czas dziecko, a poza tym wydaje mi się bezpieczniejsza - jak będzie wypadek, chyba łatwiej wyciągać pasażerów, no i ubezpieczenie trochę tańsze. Jeśli chodzi o widoczność - dla mnie bardzo dobra, parkowanie również - ma wspomaganie, co nie jest, jak się wydaje powszechnie standardem jeśli chodzi o tą klasę samochodów. Jest coś w tym co pisze Salsa - czasami mi te boki przeszkadzają - szczególnie jeśli chodzi o pieszych na pasach...hmm ;)

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Mar 2010, 13:19:01tobie wolno sie rozpedza to piii ?

No wolno - najpierw jest pi pi, potem pii pii pii i tak rośnie, aż jak jest bardzo blisko to jest ciągłe piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;).

salsa

Cytat: szelma w 08 Mar 2010, 13:10:09

i tu sie mylisz moja droga! czujnik przeszkadza, bo zaczynasz wierzyć w czujnik i olewasz trochę co masz z tyłu - ja nie mam czujnika w mojej Madzi i nie jestem do niego przyzwyczajona ale  ostatnio jak parkowałam autem teściowej to mało jej nie skasowałam zderzaka tylnego bo czujnik nie pipczał a tam z tyłu były takie rurki wystające z ziemi  na wysokości zderzaka i czujnik tego nie wychwycił - dopiero w ostatniej chwili zobaczyłam w lusterku ze tak cos chyba jest i stanełam dla pewności
czujnik
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

salsa, bo czujnik pomaga, ale nie zwalnia z myślenia i patrzenia w lusterka, moja droga :P.

inkageo

Jak będę miała czujniki i w coś uderzę, bo nie zapipczą, to przynajmniej będzie na co zwalić winę :D Na razie tylko jedną c2 z czujnikami znalazłam, ale zaraz się sprzedała. Widać duży popyt na rynku :D
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: szelma w 08 Mar 2010, 13:49:51
salsa, bo czujnik pomaga, ale nie zwalnia z myślenia i patrzenia w lusterka, moja droga :P.

no właśnie w lusterku tego tez nie było widać - dopiero w ostatniej chwili sie objawiło i zobaczyłam tylko dlatego, ze mam nawyk parkowania na lusterka a nie na czujnik - jakbym słuchała czujnika, to on nie widział tych rurek :P  i by była dupa zbita

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Tak czy siak - do parkowania na ulicy, gdzie rurek brak, czujniki są dobre i już :D.

elve

ja mam tak wąski garaż, że mi czujniki cały czas wyją podczas parkowania :rotfl:

elve

zwierzatko_mojej_mamy

niesamowity ten jezyk jest ;D derane merariden mirden mirden lol lol

www.annawilk.pl

szelma

zwierzatko_mojej_mamy :P Mogę Cię nauczyć korespondencyjnie ;).

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

zosia2007

Cytat: szelma w 08 Mar 2010, 13:22:20
No wolno - najpierw jest pi pi, potem pii pii pii i tak rośnie, aż jak jest bardzo blisko to jest ciągłe piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;).
gorzej jak wiesz ze piiiiiiiiii ma byc a zapomnialas ze siedzisz w meza samochodzie ktory nie ma czujnikow :D

inkageo

Jak ja sobie wbiję coś do głowy to koniec  :crazy:
Chcę c2 i tylko czarne, a przeglądając inne ogłoszenia wyszukuję argumentów na nie.. Mam w okolicy kilka Micr, ale szukam dziury w całym ;)
Imagine there is no hate

szelma

Biorąc pod uwagę, że oboje z D. nalezymy do Klubu Citroena, to co ja Ci mogę, inka, doradzić :D.

inkageo

M. też się podoba, nazywa go małym bandziorem :D I zadeklarował, że ewentualnie czasem może się nim przejechać ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Mnie nie podoba sie deska rozdzielcza, szczegolnie wskaznik predkosci itp. Jest strasznie maly i nie wiadomo po co ta wielgachna obudowa dookola.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond ja stawiam, ze to wskaznik obrotow, a predkosc Ci sie wyswietla na LCDku ;) wielkimi wolami ;) a wielka obudowa, zeby slonce nie odbijalo sie od wskaznikow ;)

www.annawilk.pl