Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: malutenka w 18 Kwi 2012, 12:56:01Zale odpływy z wanny zasyfia strasznie niestety.
a wiecie że ja kiedyś słyszałam opinię ze fusy z kawy to oczyszczaja rury? :knuje:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malutenka

Cytat: Kasia w 18 Kwi 2012, 13:15:21wiecie że ja kiedyś słyszałam opinię ze fusy z kawy to oczyszczaja rury?
a ja słyszałam, że kawa zapycha rury, a herbata oczyszcza, tylko nigdy nie wniknęłam głębiej i nie wiem, czy w granulkach, czy liściasta...

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 18 Kwi 2012, 12:39:32
a ja słyszałam, że kawa zapycha rury, a herbata oczyszcza, tylko nigdy nie wniknęłam głębiej i nie wiem, czy w granulkach, czy liściasta...

a moze w torebce lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

malutenka

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 18 Kwi 2012, 13:05:00
Metodą prłób i błędów trzeba dotrzec do tego :rotfl:

pytanie teraz, czy wrzucac całą torebke, czy tylko zawartosc lol lol

malutenka

1. Torebkę z zawartością
2.Zawartość bez torebki.
3. Torebkę bez zawartości (w końcu była w niej herbata, więc tez się liczy)
:rotfl: :rotfl:

Wymyślcie mi sposób na bolesnego pryszcza na twarzy, którego nie widac, poza lekką opuchlizną, bo jak zacznę przy nim dłubac, to sobie zmasakruję.

szelma

Cytat: malutenka w 18 Kwi 2012, 14:25:13Wymyślcie mi sposób na bolesnego pryszcza na twarzy, którego nie widac, poza lekką opuchlizną, bo jak zacznę przy nim dłubac, to sobie zmasakruję.

Przyłóż torebkę z herbatą :D. Serio :D. Taką ciepłą prosto z kubka :D.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

malutenka

szelma

Nie wiem, na jakiej zasadzie to działa, ale jak mam pryszcza takiego rosnącego, to to mu pomaga urosnąć i potem go można już traktować jak pryszcza - a nie taki gejzer czekający na erupcję ;).

malutenka

Ja jeszcze myślałam o maści ichtiolowej, która miała mieć jakieś własciwości wyciągające, ale obawiam się, że to już hardkor.
Cytat: szelma w 18 Kwi 2012, 14:32:37a nie taki gejzer czekający na erupcję
O to, to! I jak zostawię, to się nie wchłonie, tylko miesiącami będę go tam czuć.

szelma

malutenka

szelma

Tak, tak, tu instrukcje są jasne - w torebce z zawartością :D.

malutenka

Cytat: szelma w 18 Kwi 2012, 14:39:15Tak, tak, tu instrukcje są jasne - w torebce z zawartością
Jak nie pomoże, kolejno konfiguracje 2 i 3 :rotfl:

wrobelek0403

malutenka w tej herbacie cos musi byc, jakis babciny sposób, bo uzywany przez moją ciotke :D

szelma

No to moja Mama tak robi i ja też - i to działa, działa, kochanieńka, jak złoto :D.

cumberland

właśnie wróciłam z pazurków dolnych i górnych, to się tu wpisze o co ;)
a ostatnio stosuję mikro domową, o taką

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 18 Kwi 2012, 14:44:34malutenka w tej herbacie cos musi byc, jakis babciny sposób, bo uzywany przez moją ciotke
zaparzę w domu i przetestuję.

iksa_nl

ile to kosztuje, taka domowa? a efekty zadowalajace? mocno skomplikowany "proces"? ;)

wrobelek0403

cumberland a wez napisz cos wiecej, jak sie toto stosuje??

cumberland

tanie toto, taka tubka ok. 10 zł
i właściwie stosuje się to jak zwykły peeling
oczywiście efekt mikro z salonu nie do porównania ;D
ale ładnie złuszcza, redukuje drobne zmarszczki, zmniejsza pory
wg mnie to taki mocniejszy peeling, ale za tę cenę z czystym sumieniem mogę polecić

Chermelle

cumberland ciekawa jestem tej micro domowej

dziex  :beer: moze spróbuje

a znacie to ??? ciekawe czy dobre czy jak zwykle

http://www.synesis.pl/pielegnacja-twarzy/eliksir-pod-oczy-21-aktywnych-skladnikow.html

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam jedna mikro domowa ziajowa - niby z napisem "do uzytku profesjonalnego" - nie zauwazam zadnego efektu po uzyciu, nic a nic
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl