Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

jestynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

ja bym poszła na masaz, mikro i porzadny pedicure :dreaming: kobiety powinny miec dodatek "kosmetyczny" do pensji lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elve

mnie sam fakt pójścia do kosmetyczki, fryzjera, masażysty tek poprawia samopoczucie, że przyćmiewa nawet mizerne efekty

ja bardzo lubię peeling migdałowy, napina mi skórę, świetny na dzień przed imprezą bo makijaż świetnie się trzyma
mnie się nigdy po nim skóra nie łuszczy

marax

czesci wystarczylby dodatek na mydlo szary jelen - byloby duzo przyjemniej obcowac z niektorymi :)

aniak1211

Cytat: maraxela w 08 Lut 2012, 20:18:16
czesci wystarczylby dodatek na mydlo szary jelen - byloby duzo przyjemniej obcowac z niektorymi :)
:D
Kiedys nie wyobrazalam sobie ze siedze obok smierdzacej osoby,
az do czasu jak pracowalam w PL z kobieta w wieku mojej mamy,
fajna kobieta,mama mojego kolegi z klasy,
ale co ona smierdziala :bad:
Pozniej przyjeli sprzataczke,najpierw sprzatala jedna hale(przy piecach o temp. 1300stopni zawsze mozna sie spocic:D),pozniej kible a na koniec nasze miejsce pracy,
jak ja czestowalismy slodkosciami to nigdy nie zdejmowala tych brudnych,smierdzacych rekawic,prost do buzi :bad:
Na koniec pamietam mloda laske,do domu wracalam rowerem,jechalam za nia dobre kilka metrow,musialam sie zatrzymac-taki smrod :bad:
Matko,pracowalam ze smierdzielami:D

cherry

Cytat: wrobelek0403 w 08 Lut 2012, 17:37:24kobiety powinny miec dodatek "kosmetyczny" do pensji

oj tak, taka druga pensja :-)

Cytat: elvelve w 08 Lut 2012, 20:06:36mnie sam fakt pójścia do kosmetyczki, fryzjera, masażysty tek poprawia samopoczucie, że przyćmiewa nawet mizerne efekty

tez tak mam. Wiem, ze moglabym pojsc do fryzjera, ktroy jest troche tanszy, ale lubie ten salon gdzie chodze.
Mam swoja pania, nie musze sie wdawac w dlugie rozmowy, robia mi kawe, przynosza ulubione gazety.
Troche rozmawiamy bo sie juz znamy, ale ja nie lubie caly czas rozmawiac z fryzjerka czy kosmetyczka
(nie lubie tez sluchac obcych rozmow) chce sie po prostu zrelaksowac.

Ech chyba tez sie wybiore...zimno jest...masaz z cieplym pachnacym olejkiem mi sie marzy...
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Anupka

Cytat: aniak1211 w 08 Lut 2012, 21:04:44sprzataczke,najpierw sprzatala jedna hale(przy piecach o temp. 1300stopni zawsze mozna sie spocic:D),pozniej kible a na koniec nasze miejsce pracy,jak ja czestowalismy slodkosciami to nigdy nie zdejmowala tych brudnych,smierdzacych rekawic,prost do buzi

:mocking: Od razu mi się przypomina ta scena:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aniak1211

golinda

Cytat: cherry w 09 Lut 2012, 12:57:58Mam swoja pania, nie musze sie wdawac w dlugie rozmowy, robia mi kawe, przynosza ulubione gazety.

ja też mam swoją od paznokci i prostych zabiegów kosmetycznych typu brwi
ona przyjeżdża do mnie do domu, "obrabia" mnie i mamę :)
przyjeżdża też fryzjer, a na inne zabiegi chodzę tu: http://www.evenness.pl/
absolutnie magiczne miejsce! ;D

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym nie chciala niczego w domu ;) musialabym najpierw posprzatac i w ogole, wiecej problemow niz przyjemnosci :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Lut 2012, 08:55:46
ja bym nie chciala niczego w domu ;) musialabym najpierw posprzatac i w ogole, wiecej problemow niz przyjemnosci :D

przecież Grażyna sprząta ;)

zwierzatko_mojej_mamy

u mnie niestety zwierzak sprzata i glownie to mu sie nie chce lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

iksa_nl

zanim Ty posprzatasz to i tak Franek zdazy opanowac terytorium na nowo ;)

niewiemjaka

musze zaczac cos robic z gębą na powazniej :mocking:
zauwazylam cos kolo oka i aby to cos zlikwidowac kupilam krem pod oczy  lol
czy to wystarczy aby nie mieć zmarszczek ? tzn aby mieć ciut mniej?

Chermelle

Cytat: niewiemjaka w 18 Lut 2012, 15:24:35kupilam krem pod oczy  czy to wystarczy

hmm
mozna jeszcze spróbowac nim smarować ;)

callja

Cytat: Chermelle w 18 Lut 2012, 16:09:34mozna jeszcze spróbowac nim smarować
Hahaha!!
Dobre :D

Mnie już nawet smarowanie nie pomaga, kurze łapy coraz wyraźniejsze :( buuuuu, stara jestem :(
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mobka

callja ja jestem duzo mlodsza, a mimiczne zmarszczki przy oczach i ustach mam dosyc spore. Takze mam gorzej ;) Ale jakos sie nei martwie ;D

golinda

nawilżać, pić wodę, nawilżać etc.
i tak 70% to geny

konwalia

nosić okulary/soczewki dobrze dobrane i p/słoneczne jak najczęściej

elve

Cytat: konwalia w 18 Lut 2012, 20:48:11
nosić okulary/soczewki dobrze dobrane i p/słoneczne jak najczęściej
święta prawda
ja pokutuję za lata źle dobranych szkieł

mobka

Ja mam dobry wzrok, oczu nie mruze, a zmarszczki mam straszne od usmiechania sie ;D I przy oczach i przy ustach ;d

abkasia

justynaaaa2

ja mam tylko na czole, ale to już od dawna ;D przy oczach, ustach i nigdzie indziej nie zauważyłam  :hmm: tzn. jak się śmieję to przy oczach się marszczę ale bez uśmiechu nie, jedynie to czoło ale jakoś mnie to nie martwi ;)

niewiemjaka

Cytat: Chermelle w 18 Lut 2012, 16:09:34mozna jeszcze spróbowac nim smarować
lol nooo wezme to pod uwagę :D bo jeżeli chodzi o krem do twarzy to nie wzięłam i prosz efekty .. lol
no ale serio zamierzam się smarować tym, mam nadzieje że to nie slomiany zapał :D

ja mam dobry wzrok, zawsze był sokoli, ale wlasnie ostatnio zaczynam cos mrużyc, widzę a mruzę czasem przed kompem :knuje: mam nadzieje ze to nie proroctwo jakiegoś pogorszenia wzroku ... nadal widze dalekooo i blisko no to normalnie tez hm