Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

malutenka

Dobra, obiecałam to daję. Nie mam pojęcia jak to się stało ale zniknęło mi po takim zestawie 80% włókniaków z szyi, a te co zostały są mało widoczne. Miałam naprawdę potworną ilość po ciąży. Poza tym twarz po dużej ilości witaminy C bardzo fajnie mi się rozjaśniła, wygładziła i jestem z tego strasznie zadowolona. Teraz skończyłam serum i kończę emulsję, zrobię z miesiąc przerwy, zobaczę co się dzieje bez i kupię ponownie.

malutenka

Tu mam mieszane uczucia bo ektoina do inhalacji jest moim bozonem higgsa, a w kremie no ok nawilża ale czy jakoś epicko? Nie wiem, może powinnam używać 2x dziennie rano i wieczorem.

malutenka

Z twarzy do bikini  :rotfl:
To jest absolutnym sztosem po goleniu, nic tak dobrego nie miałam, zero podrażnień, krostek, mam trzecie opakowanie i powiem Wam warto. Raz używałam yourkaya ale nie było takie super

selka

Najważniejsze to konsultacja face to face z dobrym specjalistą który ma w swojej ofercie różne zabiegi i preparaty. Bo nie wiemy tutaj czy mamy przypadek luźnej skóry, ubytków w tkankach i objętościach , itp. A w różnych sytuacją dobieramy inne zabiegi i preparaty, ich pojemność itp.

Mogę dać tutaj namiar na dobry salon medycyny estetycznej w Krakowie: https://dermed.pl/ Powinni na miejscu doradzić jakie zabiegi będą najlepsze.