Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zuzia

marcheewka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Maj 2012, 14:52:54
idz lepiej z dzieciem ;) fran dostal kalosze z lidla, stanal w nich, wyjebal i obrazil sie na kalosze i juz nie zalozyl lol lol

no własnie o to mi chodzi, że się wywali, bo nogi jej się bedą wykrzywiać, a nie o to, ze sobie coś złego ze stopami zrobi ;)
chyba źle się wyraziłam, ;)

niewiemjaka

Cytat: zuzia w 07 Maj 2012, 16:45:31które?
teraz ma kalosze z Lidla z takim bialym futerkiem/skarpeta w srodku, kupowane juz na jesieni  /Wik powoli stopa rosnie, dłuuuuugo miał rozmiar 22 lol/

ale te piankowe były super (kupione na bazarku przez tesciową za jakies 4 dyszki), tez mialy wyciagana skarpete, byly lekkie i fajnie wyprofilowane, bez porownania z tymi gumowcami ciezkimi

zuzia

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 15:49:31
teraz ma kalosze z Lidla z takim bialym futerkiem/skarpeta w srodku, kupowane juz na jesieni  /Wik powoli stopa rosnie, dłuuuuugo miał rozmiar 22 lol/

:padam:
my to juz chyba 4 przerabiamy.

vobi

Cytat: golinda w 07 Maj 2012, 12:25:22
kalosze to kalosze ;D

tez mi sie tak wydaje... byle nie byly za duze, no i nie za ciezkie... kaloszy z Befado nigdy nie widzialam, ale np. papcie/tenisowki maja imho bardzo dobrej jakosci, mysle ze kalosze tez sa ok :)

niewiemjaka

Cytat: zuzia w 07 Maj 2012, 16:51:21my to juz chyba 4 przerabiamy.
mam ekonomiczne dziecko lol spodenki i koszulki z ubiegłego lata też są dobre :mocking:

golinda

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 17:00:54spodenki i koszulki z ubiegłego lata też są dobre mocking

u nas te z początków wiosny już przymałe :crazy:

zosia2007

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 16:00:54
mam ekonomiczne dziecko lol spodenki i koszulki z ubiegłego lata też są dobre :mocking:

ja tez :P

niewiemjaka

Cytat: golinda w 07 Maj 2012, 16:04:50
u nas te z początków wiosny już przymałe :crazy:
bo męska wersja dziecia ma to do siebie że luzy na wahaczach nie wygladaja źle :)
a dziewczynka w t-shircie luznym i luznych szortach czy workowatej sukience nie wyglada juz tak dobrze :mocking:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 17:08:17bo męska wersja dziecia ma to do siebie że luzy na wahaczach nie wygladaja źle
lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marcheewka

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 16:08:17
bo męska wersja dziecia ma to do siebie że luzy na wahaczach nie wygladaja źle :)
a dziewczynka w t-shircie luznym i luznych szortach czy workowatej sukience nie wyglada juz tak dobrze :mocking:

:point_lol:

u nas trochę ubrań z zeszlego roku jest dobrych, ale chyba tylko do początków lata.
Nogi sie mojemu dziecku wydłużyły, dzinsy kupione w marcu (za długie, do wywiniecia) teraz są  dobre bez wywijania ;)

Angie

Ja ostatnio przepuściłam tyle kasy na Lenę, że na konto nie zaglądam ;D

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 16:08:17
O tak tak :) chłopak w lekko za dużej czy malawej garderobie daje radę ;)
Ciuchy dwa sezony wytrzymują lol

feeling.good

Na Stasia też prawie wszystko z zeszłego lata dobre, T-shirtów co prawda zdążyłam już sporo kupić, ale na szczęście powstrzymałam się ze spodenkami :)

aniak1211

Cytat: niewiemjaka w 07 Maj 2012, 16:00:54

Dominika bardziej ekonomiczna:D
Ma spodenki i sukienki ktore kupilam 2 lata temu:D
Sukienki coprawda dopiero teraz w miare dobere,
ale spodenki bedzie nosila 3 sezon:D

yoy

mnie bardzo zaskoczyło to, że spodenki z zeszłego lata są dobre na Franka :D Wtedy miał 5-8miesiecy, teraz ma 16 :D Owszem, nogawki się wczesniej konczą niż wtedy, ale w dupce dobre, więc pomyka w nich :D No i w ramach oszczędnośći skróciłam mu spodnie, z których już wyrósł i ma teraz dwoje szortów jeansowych :D No i jeszcze z jednych małych roll-up'ów zrobie krótkie - przesunę guziczek i bedzie git :D

magdalinska

to ja napisze, ze Kuba chodzi w sandałach z tamtego roku ;D

aja

:beer: :padam:YU nas minął etap ubrań z samochodami, quadami, monstertrakami
Ale teraz wybiera sobie ciuchy z kreskowkami  z bajek tj. BenTen, Batman, supermen. Zwariowacmmozna

aniak1211

Cytat: magdalinska w 07 Maj 2012, 21:35:27
to ja napisze, ze Kuba chodzi w sandałach z tamtego roku ;D
WOW
jak to zrobilas:D ???
Kupilam trampki do przedszkola w H&M i musze je oddac;D
Niewygodne dla Dominiki:D

nionczka

Moja nosi niektóre rzeczy nawet 3 rok
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: didi_loczek w 08 Maj 2012, 11:04:19
W endo promocja: przy zakupie 2 koszulek, trzecia w cenie 1 zł :).

o super, muszę skoczyć do sklepu!

didi_loczek

Wojtek właśnie dostał:

ziuta

no, tylko oczywiście za złotówkę jest ta najtańsza ;D więc jak ja wybrałam, to się okazało, że wzięłam dwie za 49,90, musiałam zapłacić 101zł i za 1zł dostałam koszulkę za 29,90, średni interes ;)