Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

didi_loczek

mobka my za te w C&A płaciliśmy po 3 € sztuka :).

Kasia

Cytat: rubin04 w 02 Maj 2012, 17:36:54za 20 zł to bym mogła dresowe, długie kupić,
a takei krótkie jak Mobka planuje to bym chciała wydac tak ponizej 15 zł rczej
Dresowe długie to w tej cenie trudno utrafic ;)

MOBKA ja konarze ze w decathlonie po jakieś 10zl w zeszłym roku łaski kupowaly, może i w tym roku tez są jakieś podobne.

zuzia

mobka
jakbyś trafiła to daj znać, choćby smskiem :)

Kasia

Cytat: magdalinska w 02 Maj 2012, 15:18:53
ja wiekszosc letnich rzeczy mam z poprzedniego roku. Nie wiem czy sie cieszyc czy płakac ;)
ja tez :)

Dodany tekst: 02 Maj 2012, 17:23:45

Ja dzisiaj kupiłam conwersowate trampki w kratkę :) za całe 15zl :)

mobka

Cytat: zuzia w 02 Maj 2012, 17:14:40
mobka
jakbyś trafiła to daj znać, choćby smskiem :)
OK :) Ale w jakim rozmiarze?

zuzia

mobka

Zuzia, ok, bede miala na uwadze.

Dodany tekst: 02 Maj 2012, 18:01:36

Aj, tylko napisalam o piatku, a tro sobota bedzie, bo  przeciez w piatek pracuje :(

zuzia

Cytat: mobka w 02 Maj 2012, 19:01:01Aj, tylko napisalam o piatku, a tro sobota bedzie, bo  przeciez w piatek pracuje
mi to bez róznicy. bo i tak dzisiaj nigdzie jeździć nie będę a na piątek i sobotę wyjeżdżam

rubin04

Kolekcja b.fajna!
Poczekam na jakąs wyprzedaż i kupię na przyszły sezon :)

W tym sezonie w Reserved kupiłam morskie koszulki/bluzy dla P.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Cytat: marcheewka w 07 Maj 2012, 10:57:32
Polećcie jakieś dobre i niedrogie kalosze.
Podobają mi sie befado, ale nie wiem czy dobre

http://allegro.pl/elemelebutki-zaprasza-kalosze-befado-r-23-i2271758753.html

myślę, że dobre :) ja kupowałam zwykłe w tesco i fajnie się sprawowały, ale już małe ;D

Kasia

Cytat: marcheewka w 07 Maj 2012, 11:57:32Polećcie jakieś dobre i niedrogie kalosze.
Micghał ma jedne z biedronki, za 10zł lol
kolejne sasiadka mu kupiła za 2 czy 3 zł, na jakiejs wyprzedazy w biedronie lol

fajne widziałam w jakimś sklepie sieciowym, HM, Kappahl czy RE :knuje:
fajne tez sa z coccodrillo

ziuta

Cytat: Kasia w 07 Maj 2012, 12:45:11fajne widziałam w jakimś sklepie sieciowym, HM, Kappahl czy RE
w reserved są dla chłopców fajne - granatowe z garfieldem, za 39zł, chyba się dzisiaj wybiorę, bo żałuję, że ostatnio nie kupiłam
w tesco widziałam poprzeceniane na 30zł

marcheewka

dzieki! Wybiorę sie na poszukiwanie do reserved i hm. W tesco nie widziałam.

Muszę nabyć, bo moje dziecie pokochało zabawy w kałuzy, błocie i latanie po mokrej trawie.
Czytalam, ze kalosze muszą byc z twardej gumy aby dziecku sie noga nie wykrzywaiala, prawda to? Wykrzywia sie w miekkiej?

iksa_nl

a ile ona bedzie chodzic w tych kaloszach? po 2 godziny dziennie przez te kilka dni jak mokro?
nie wiem czy zdazy to az takich szkod narobic...

zwierzatko_mojej_mamy

idz lepiej z dzieciem ;) fran dostal kalosze z lidla, stanal w nich, wyjebal i obrazil sie na kalosze i juz nie zalozyl lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Maj 2012, 14:52:54
idz lepiej z dzieciem ;) fran dostal kalosze z lidla, stanal w nich, wyjebal i obrazil sie na kalosze i juz nie zalozyl lol lol

Ninka wyszła ostatnio na dwór pobawić się w kałużach, ale jak się kaloszki pochlapały to kazała wycierać
i tak za każdym razem
pier...lę kaloszki lol

zosia2007

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Maj 2012, 14:52:54
kup mu crocsy, albo buty ala crocsy, mlody cala majowke lal sobie woda na kostke zeby sobie sztuczne kaluze robic bo mu powiedzialam ze to tez sa buty do wody :D

niewiemjaka

u nas kalosze to podstawowy obuw :D bardzo czesto lazi w kaloszach po deszczu czy na deszczu, juz ma drugie, te pierwsze kupilismy za duze, wiec pochodził długo w takich kłapiacych troche, lekkie były z pianki w ta skarpeta w srodku, teraz ma lidlowe ciezsze bo gumowe i tez z ociepleniem w srodku, ktore wkurza bo wylazi czasem, ale jak bylo zimowo jeszcze to sie przydało bo noga nie zmarzła ;)