Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

twinnie77

W stacjonarnych sklepach C&A 20% zniżki na wszystkie ubrania dla dzieci 18-20 maja

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Na  fejsie można też zdobyć kupon rabatowy (-25 %) na jeden wybrany produkt (też tylko w stacjonarnych).

aja

abkasia

Tegoroczne koszulki z reserved sa do bani.. kilka pran i sa calkiwicie sprane jakby byly z zeszlego sezonu. co z tego ze ladne jak jak ladnie wygladaja do 1 prania?
H&m duzo lepsza jakosc

Kasia

Buuuuuuuuuuuu szkoda :( miałam chęć kupić dla młodego na zapas podczas wyprzedaży. Kilka mi sie podobało.

HM w tym roku to imo nie popisał sie z kolekcja. Mam wrażenie ze wszystko to samo było w zeszłym roku, ze w tym roku poza kolekcja bazową nic wiecej nie ma. Koszulki takie same jak w zeszłym roku, tylko napis inny. Spodnie Michał dostał tez takie same jakie kupiłam na zeszlorocznej wyprzedaży, tegoroczne maja kieszenie z klapkami z tylu, zeszloroczne są bez klapek przy typ ich kieszeniach, cała różnica.
No jakaś lipa z tym tegorocznym HMem

emcia

nie wiem czy wszędzie, ale w tup-tupach dziś i jutro przecena 20%
biorąc pod uwagę, że mikro kurteczka przeciwdeszczowa po przecenie kosztuje 99,00 zł to chyba i tak kiepski deal ;)
nie rozumiem po co tu ten sklep, niektóre ciuszki bardzo ładne, ale w cholerę drogie

Kasia

Abkas a które koszulki z re tak sie zniszczyły?
Ja dzisiaj jednak z gerfieldem kupiłam. Nie mogłam sie powstrzymać lol dzisiejsza zniżka minus 30% zmusiła mnie do zakupu :D

rubin04

Mi kolekcja w RE też się podoba i te z czekam na wyprzedaż...

A w HM kupiłam ostatnio piękną koszulkę z morskimi potworami.. cudo!
Może kupię jeszcze jakąs więksża, na zapas.

abkasia

Kasia

RUBIN no to teraz jest minus 30%, całkiem niezłe ceny.

Abkasiu, czyli gerfield tez :( buuuuuuuuuuuu muszę uważać przy praniu.

abkasia

Hugo sie brudzi mocno, raz ubrane i do pralki... bardzo sie juz spraly...
H&m sie rak nie spiera..

Kasia

A jakie kolory mialas?

Mi sie tak brzydko wszystkie granaty piora :( Michał na dwie takie same koszulki, biała i granatowa. Biała pewna ze 100 razy, odplamiana, moczona dalej wyglada jak nowa a granatowa po dwóch praniach jak szmata.

abkasia

Kasia

To dupa ;) ja kupiłam i biała i żółta lol jak mi sie spierać to złożę reklamacje, o!

aniak1211

Moze za wysoka temp. dajecie przy praniu?
Az dziwne ze sie tak spiera,
a oddac nie mozna???

abkasia

Aniak mozliwe ze za wysoka... ale tyle plam. 

aniak1211

Ja zawsze piore w 40 st.
jak sa jakies plamy to dodaje odplamiacz,
boje sie utraty kolorow czy zmiany rozmiaru:)

ziuta

a ja mam problem w kwestii prania...
kupiłam taką bluzkę w h&m, na metce oznaczone prać w 40 stopniach no i wyprałam w 40 (wszystko tak piorę) - biały kołnierzyk zafarbował na niebiesko :( (on jest od spodu podszyty niebieskim i to chyba ten materiał farbuje), poszłam do h&m, wymieniłam, następnym razem wyprałam w 30 stopniach na praniu ręcznym dla wełny, no delikatniej się już nie da... i znowu biały kołnierzyk jest w kilku miejsach niebieski :( :( nie oddam już tego, bo już ich nie ma w sprzedaży, zwrotu kasy nie chcę, bo mi się ta bluzka podoba...
tylko jak to prać, cholera? ręcznie? powiedzieć K. żeby tej jednej bluzki nie brudził? :D problem taki, że akurat ten biały kołnierzyk się najbardziej brudzi i nie wiem czy w rękach to wypiorę :/

ishka82

ziuta, idź kochana do Rossmana i kup sobie chusteczki do prania wyłapujące kolory ;) dla mnie rewelacja :) szczególnie przy praniu dziecięcych mocno kolorowych ciuszków :)
ja zazwyczaj piorę w 40st., sporadycznie w 60 :)

ziuta

Cytat: ishka82 w 01 Cze 2012, 08:50:16ziuta, idź kochana do Rossmana i kup sobie chusteczki do prania wyłapujące kolory  dla mnie rewelacja
ale to serio tak wyłapie? no muszę spróbować, już kiedyś szukałam ich w rossmannie, ale nie umiałam tego znaleźć
chociaż właśnie mi się przypomniało, że jak wyciągnęłam tą bluzkę z pralki po tym praniu ręcznym, to kołnierzyk był bez zarzutu, ucieszyłam się nawet, że delikatne pranie będzie ok, a po wyschnięciu niebieskie zacieki :( czyli to podczas schnięcia by się działo? hmmm... :hmm: możliwe to? :hmm:

Kasia

Cytat: ziuta w 01 Cze 2012, 09:36:35zyli to podczas schnięcia by się działo? hmmm... hmm możliwe to? hmm
przy praniu recznym o zacieki nietrudno :(
moze jakbyś wiwirowała tylko to by ich nie było
odwirowane bez zacieków powinno schnąć

Kasia

takie Gerfieldy kupiłam

no będę musiała prać ostrożnie :D

iksa_nl

ishka82

ziuta, serio, serio działa :) ja je kocham ;D

niewiemjaka