Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

ddu  ja bodziaków z reserved nie lubię, bo po 1 drogie, a po drugie jakieś wąskie takie, wszystkie, które mam są po praniu za wąskie na Olę. No ale skoro masz rabat, to moze coś znajdziesz, zresztą Hela chudsza od Oli.

Ja lubię body z mothercare, obkupiłam sie na wyprzedażach. Lubię też te z bawełny organicznej z H&M.

Od kilku miesięcy Ola jakos nie wyrasta z bodziaków z krótkim ;) po domu nosi zarówno te na 80 -86-92, wymiana nastepuje juz tylko po całkowitym zniszczeniu=zaplamieniu ;)

ddu

u nas nie ma mothercare

miałam kilka organicznych z h&m i o nich mam właśnie wrażenie, że są wąskie :(

a kapphal?

może bym bluzki jakieś w re kupiła, a te bodziaki w innym sklepie
no prawie 20 za jedno body to mi się dużo wydaje...

a tesco z ciuchami też u nas nie ma - gdyby ktoś pytał, dlaczego nie tam ;)

marcheewka

Cytat: ddu w 24 Kwi 2012, 16:29:28
u nas nie ma mothercare

miałam kilka organicznych z h&m i o nich mam właśnie wrażenie, że są wąskie :(

a kapphal?

może bym bluzki jakieś w re kupiła, a te bodziaki w innym sklepie
no prawie 20 za jedno body to mi się dużo wydaje...

a tesco z ciuchami też u nas nie ma - gdyby ktoś pytał, dlaczego nie tam ;)

hmm, to nie fajnie. W tesco też dużo jest. A nie ma ci kto kupić?? Na kiedy potrzebujesz?
Co prawda u nas jeszzce choroba, ale moze wyskoczyłabym do tesco, jesli chcesz

Kasia

Ddu a to już na ten piątek? Bo jak nie to na Allegro może byś coś kupiła?
Jaki rozmiar tych bodziakow potrzebujesz?

ddu

nie, no jaka będzie słabo, to w jeleniej kupimy w tesco i tyle
bardzo ci dziękuję, marchewka :)

mam tę zniżkę to chcę wykorzystać, a nie chcę kupować byle wydać, tylko to, czego fakt. potrzebuję. o.

Kasia

marax

http://allegro.pl/show_item.php?item=2285496702
kupilam taka sukienke w przyplywie emocji :) na ta komunie . W sumie to teraz sama nie wiem czy nie zbyt szybko podjęłam decyzje . ehhh najwyzej ja odsprzedam

golinda

mnie się bardzo podoba
o wiele bardziej niż ta żarówa różowa z Zary

marax

Ufff myslalam ze tylko mi sie podoba a inni mysla ze wies spiewa i tanczy

ishka82

maraxela, wg mnie bardzo ładna ta sukienka :)

foszek

Cytat: maraxela w 24 Kwi 2012, 21:38:31
Ufff myslalam ze tylko mi sie podoba a inni mysla ze wies spiewa i tanczy
Ja rowniez ze wsi, bo mi sie podoba.

golinda

Zara trochę za często robi z dzieci dorosłych tymi swoimi ciuszkami ;)

ddu

iksa_nl

DDU chyba, ze sie raz wybierzesz do sasiadow i w Bydgoszczy w Focusie sie obkupisz, np na wyprzedazach w mothercare; HM, zara, reserved, smyk tez w tym samym CH, duze tesco jest jedno rondo dalej ;)

ddu

iksa, no jest to rozwiązanie ;)

Dodany tekst: 26 Kwi 2012, 10:52:17

iksa, no jest to rozwiązanie ;)

mobka

Poszukuje zwyklych bawelnianych (w sensie takich jak t-shirty, nie z plotna) krotkich spodenek (nie czarnych i nie granatowych). Tanich, rozmiar 92. W tesco nie ma :(

Jakby wam cos w oko wpadlo, to bede wdzieczna za info. Mamy takie nierozciagliwe, ale ciezko mu sie w tym wspina. Z reszta przy stopniu brudzenia sie obecnym, posiadana ilosc spodenek jest zdecydowanie za mala.

didi_loczek

mobka a patrzyłaś np. w H&M? My Wojtkowi kupiliśmy w C&A takie bawełniane:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

ja wiekszosc letnich rzeczy mam z poprzedniego roku. Nie wiem czy sie cieszyc czy płakac ;)

mobka

Magdalinska, ja tez. Ale w zeszlym roku moje dziecko jezdzilo w wozku i z koca na trawe zejsc nei chcialo. A dzis np. postanowilo ze zmeczenia raczkowac po chodniku w poblizu budowy. Wczoraj czolgalo sie po balkonie (bo dmuchalo jakis badziew, ktory z drzewa spadl).

Didi, no wlasnie o cos takiego mi chodzi, tylko warunek jest jeszcze jeden - tanio musi byc ;) W H&M nie widziałam, do CA zajrze. I teraz mi jeszcze decathlon do glowy przyszedl. bede tam w piatek, to rzuce okiem :D

ziuta

mobka, takie do brudzenia kupiłam w auchan za 11,99 zł chyba, było kilka kolorów do wyboru, szare, granatowe, bordowe, zielone

Dodany tekst: 02 Maj 2012, 15:38:22

albo to było 17,99 zł  :hmm: nie wiem teraz, ale tak czy inaczej tanio ;)

marcheewka

Cytat: mobka w 02 Maj 2012, 15:28:24
Magdalinska, ja tez. Ale w zeszlym roku moje dziecko jezdzilo w wozku i z koca na trawe zejsc nei chcialo. A dzis np. postanowilo ze zmeczenia raczkowac po chodniku w poblizu budowy. Wczoraj czolgalo sie po balkonie (bo dmuchalo jakis badziew, ktory z drzewa spadl).

Didi, no wlasnie o cos takiego mi chodzi, tylko warunek jest jeszcze jeden - tanio musi byc ;) W H&M nie widziałam, do CA zajrze. I teraz mi jeszcze decathlon do glowy przyszedl. bede tam w piatek, to rzuce okiem :D

u nas też ten sam problem, w zeszłym roku pieknie jexdzila w wozku, teraz biega jak szlona. Kilka dni upałów a ona ma już kolana pozdzierane. Chyba bedę jej zakladać leginsy za kolano ;)
U nas sprawdzają sie miękkie, bawełniane (t-shirtowe) spodniczki i koszulki, wszystko co rozciągliwe. W lnianych spodniach miała odciśnięte pachwiny ;)

mobka

Marchewka, no wlasnie w tesco dla dziewczynek masa bawelnianych rozciagliwych rzeczy - w;asnei tak jak piszesz, spodniczki, legginsy 3/4. A dla chlopcow bieda. Kupilam mu tylko 3-pak t-shirtow.

Ziuta, no to zajrze do Auchana, choc nei cierpie ;)

vobi

mobka, w Smyku sa takie, w sklepie online za 20 zl, w stacjonarnym zapewne drozsze

Dodany tekst: 02 Maj 2012, 16:15:42

aaa..sorry, nie ma rozmiaru 92 :(

rubin04

Mobka, P. ma takie z zestawow piżamowych :D
tanie i dobre.

Cytat: vobi w 02 Maj 2012, 17:13:50mobka, w Smyku sa takie, w sklepie online za 20 zl, w stacjonarnym zapewne drozsze
za 20 zł to bym mogła dresowe, długie kupić,
a takei krótkie jak Mobka planuje to bym chciała wydac tak ponizej 15 zł rczej