Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

golinda

ale to jest tylko w necie czy też w stacjonarnym?

didi_loczek

W regulaminie jest napisane, że promocja obejmuje sklep internetowy i stacjonarne.
Za 1 zł sprzedawana jest koszulka najtańsza z tych 3 wybranych.

twinnie77

O, muszę zajrzeć do Endo :)

Dziewczyny, czy rozmiarówki Next i Mothercare są podobne? Chodzi mi konkretnie o koszulki z krótkim rękawem.
Hubert ma koszulkę Mothercare rozmiar 2-3 lata i dopiero w tym roku na niego pasuje, w zeszłym roku była ogromna.
Kupiłam też w zeszłym roku piżamy Next z długim rękawem na 3-4 lata, może na jesień w tym roku będą dobre.
Chciałam zamówić mu kilka koszulek Next, ale nie jestem pewna, czy 3-4 lata nie będą zbyt duże. A obawiam się, że jak kupię 2-3 lata, to pochodzi tylko jeden sezon.
Może wiecie, jaka jest różnica np. w długości koszulki między rozmiarami 2-3 a 3-4 lata?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: twinnie77 w 09 Maj 2012, 12:10:35Może wiecie, jaka jest różnica np. w długości koszulki między rozmiarami 2-3 a 3-4 lata?
twinnie, tu masz np. dwie aukcje tego samego sprzedawcy, który podaje wymiary t-shirtów next, wg niego rozmiar 2-3 lata ma 43 cm długości, a 3-4 lata 44 cm, możesz poszukać jeszcze u innych sprzedawców, żeby się upewnić
http://allegro.pl/czasnaj-next-bluzka-speed-bluzeczka-98-zielona-i2312727587.html
http://allegro.pl/czasnaj-next-t-shirt-patron-bluzeczka-104-szara-i2314975490.html

twinnie77

Ale tempak ;) ze mnie, nie wpadłam, żeby na allegro to sprawdzić.
Dzięki ziuta, piweczko  :beer:

twinnie77

Zamówiłam rozmiar 3-4 lata, zobaczymy. Mam jednak obawy, że będzie to na nim wisiało...

iksa_nl

eee na chlopakach to inaczej wisi niz na dziewczynkach :D w sensie, ze na chlopakach lepiej.
Mlody dostal duzo koszulek po koledze na 2 lata (92?) i fakt, rekawki ma prawie do lokcia, ale jak sie schyla to przynajmniej plecami nie swieci ;)

niewiemjaka

w 5.10.15 rabaty do 50%, skusiłam sie na kilka rzeczy w tym 3 najfajniejsze to: kurtka (zielona ogolnie-strefowa lol ), fajnie ten potwor wyglada, nie spodziewalam sie nawet i czapka ze Scoobi doo ale nie ma na stronie takiej, reszta taka se, ale był spory wybór

Justynna

Skusiłam się na promocję w Endo 2+1, ale tylko dlatego, że dorzucili przesyłkę gratis ;)

twinnie77

zuzia

Cytat: twinnie77 w 13 Maj 2012, 22:34:51
Carter's nareszcie wysyła zakupy poza US, do Polski również  :jejeje: :jejeje: :jejeje:

https://www.carters.com/FAQs/cs-faq-international,en,pg.html?id=carters
tylko jak dodasz cło i podatki to zakupy nie są wcale opłacalne
dla mnie jedyny plus to taki, że skoro wysyłają poza US to można płacić z PL a to znacznie ułatwia sprawę :D

twinnie77

A dlaczego nieopłacalne? Przeliczają po zawyżonym kursie?

zuzia

Cytat: twinnie77 w 13 Maj 2012, 22:52:32
A dlaczego nieopłacalne? Przeliczają po zawyżonym kursie?
nie, ale pamiętaj, że te paczki przechodzą najczęściej przez polskie cło etc. i jak ci dorzucą opłat (w środku jest faktura) to...
chyba golinda kiedyś tak w VS kupowała
poza tym za przesyłkę liczą słono.... od wartości zakupów. Wiem, bo próbowałam tak z Old Navy.
a tak jak nam Ewa wysyłała to szło prywatnie.

twinnie77

marax

Piekne maja te rzeczy szkoda ze to clo buuuile tego cla jest ?

aja

O nie to chyba jednak zła wiadomość ;D

golinda

Endo 14-16.05 ma darmową wysyłkę!

zamówiłam właśnie dla N.:

Dodany tekst: pon, 14 maj 2012, 09:32:11

niewiemjaka, fajne ciuszki małemu kupiłaś!

iksa_nl

golinda, tak adresem rzucasz wszem i wobec. Pocztowki mamy wysylac? ;)

a koszulki fajne!
sama sie zastanawiam nad paroma sztukami dla mlodego :)

golinda

Cytat: iksa_nl w 14 Maj 2012, 11:45:47golinda, tak adresem rzucasz wszem i wobec. Pocztowki mamy wysylac? wink

o fuck! nie zauważyłam! dzięki!!! :beer: