Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

juz się na nie czaiłam jakiś czas wiec jak była możliwośc kupienia taniej to już nie czekałam :D

zuzia

czy ktoras warszawianka bedzie w RE z kuponem? :pray:

Kasia

mi się moze uda jutro, tylko napsiz mi w końcu które koszulki i jaki rozmiar ;)

zuzia

Cytat: Kasia w 01 Cze 2012, 13:17:09
mi się moze uda jutro, tylko napsiz mi w końcu które koszulki i jaki rozmiar ;)
wysłałam pw

magdarynka

Cytat: Kasia w 01 Cze 2012, 08:51:34
takie Gerfieldy kupiłam
U nas nigdzie nie ma tych koszulek, a chcialam kupic mlodemu siostry :( Wszedzie spotykalam tylko szczatkowe ilosci nowej kolekcji, zwlaszcza te najmniejsze rozmiary. Mlodej kupilam tylka biala z balerinkami i jedna chlopieca, czerwona z ryba.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: magdarynka w 01 Cze 2012, 13:45:20
U nas nigdzie nie ma tych koszulek, a chcialam kupic mlodemu siostry :( Wszedzie spotykalam tylko szczatkowe ilosci nowej kolekcji, zwlaszcza te najmniejsze rozmiary. Mlodej kupilam tylka biala z balerinkami i jedna chlopieca, czerwona z ryba.
a jaki rozmiar chcesz? moge spojrzeć :D

magdarynka

Cytat: Kasia w 01 Cze 2012, 13:59:17
a jaki rozmiar chcesz? moge spojrzeć :D
Kasia dzieki, ale chcialam na dzisiaj.

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 01 Cze 2012, 09:51:34takie Gerfieldy kupiłam

dlaczego nie ma takich dla dorosłych???? :crying:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

dobra, tego jeszcze na maluszkowej modzie ni9e było lol

kupiłam młodemu koszulkę niepoprawna politycznie i teraz się zastanawiam czy ona godna jego grzbietu lol
załozyłybyście dziecku koszulkę z wizerunkiem Che Guevary?

że też nie pomyslałam jak ja kupowałam lol teraz mam dylematy moralne ;)
a taka ładna i tak ładnie by się z arafatką komponowała :D

Norka

Kasia, wydaje mi się, że to może być dość kontrowersyjne, bo niektórzy nieobyci i starsi traktują koszulkę jak polityczny transparent, a wiadomo, że do dziecka chętniej się wtrącą niż do dorosłego. Jak w razie czego umiesz odpyskować to bym się nie przejmowała - ja to bym raczej siedziała cicho i byłoby mi przykro.

BTW, to skrajnym odchyłem jest mój osobisty teść, który oskarżył mnie kiedyś zupełnie serio o propagowanie komunizmu, gdy się pokazałam w czymś takim: http://pantuniestal.com/__products/230_1.jpg ;)

Kasia

starych to się nie boję, nie wiedzą kto to jest :D
bardzoej młodzieży, która wie jak on ten komunizm wprowadzał ;)

marcheewka

W sobotę byłam w Reserved, chcialam coś kupić z kuponem 30% i u nas prawie nic nie było! Tylko dla maluchów było sporo, dla duzych dzieci też a w rozmiarze Oli praktycznie nic ciekawego.

Kupiłam jej tylko dwie koszulki - jedną na 104 (3-4 lata) ale dobra jest, taka jakby tunika.
Jakoś nie lubię Reserved, za dużo tam błyszczących, przekombinowanych ciuchów dla dziewczynek.

Moze w tyg podejde do HM, bo muszę leginsy oddać, chciałam jakieś rybaczki, ale tam już chyba nic nie ma.

mary

Cytat: Kasia w 04 Cze 2012, 11:32:59załozyłybyście dziecku koszulkę z wizerunkiem Che Guevary?

ja raczej nie założyłabym - ani dziecku, ani sobie. Aczkolwiek nie komentowałabym też takiego ubioru na nikim innym, więc jeśli tylko o ewentualne zaczepki czy komentarze Ci chodzi to chyba nie masz się czego bać.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Norka w 04 Cze 2012, 12:21:06BTW, to skrajnym odchyłem jest mój osobisty teść, który oskarżył mnie kiedyś zupełnie serio o propagowanie komunizmu, gdy się pokazałam w czymś takim: http://pantuniestal.com/__products/230_1.jpg
hihiihi :D:D:D dobre :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jestynka

Cytat: Kasia w 04 Cze 2012, 11:24:10
starych to się nie boję, nie wiedzą kto to jest :D
bardzoej młodzieży, która wie jak on ten komunizm wprowadzał ;)

ja bym nie chciała ,aby moje dziecko "promowało"  taką postawę:
Zachwalał "skuteczną nienawiść, która czyni z człowieka efektywną, działającą szybko, selektywnie i bezwzględnie maszynę do zabijania"

zuzia

Kasia
a nie lepiej tą koszulkę po prostu sprzedać na allegro?

Kasia

No kombinuje :) zobaczę jeszcze :) ładna jest lol

niewiemjaka

Cytat: Norka w 04 Cze 2012, 12:21:06BTW, to skrajnym odchyłem jest mój osobisty teść, który oskarżył mnie kiedyś zupełnie serio o propagowanie komunizmu, gdy się pokazałam w czymś takim: http://pantuniestal.com/__products/230_1.jpg
lol ze 2 razy podchodzilam do tej koszulki i dopiero zobaczylam ze tam są kiszone! :D swietna!

zuzia

feeling.good
od jutra w pepco są bokserki chłopięce za 2,99 zł/szt. najmniejsze dla dwulatków wiec jakby cos to dla Stasia powinny być ok :)