stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

syrenka

Myślę, że tym razem na coś się zdecydujesz :)

bagietka12

mam nadzieje ze dzisiaj cos znajde :)

foczkaka

bagietka ale masz fajnie :) pomierzyłabym sobie jeszcze troche sukienek ;)
ja moja jak na złość znalazłam prawie od razu. I przymiarka była potrzebna tylko jedna :(

;)
Nie możesz mieć wszystkiego, bo gdzie byś to położył...

bagietka12

foczkaka ale Ci fajnie

tez chcialabym juz miec za soba kupno sukienki, bo mnie to juz meczy strasznie :(

effik

foczkaka to tak jak u mnie :D
przymiarki jeszcze nie było, ale też jedna, ech!

foczkaka

effik myślałąm że troche ją sobie pomierze jeszcze :P że cos bedzie trzeba skracac, przerabiać
a tu niestety długosc ok, wszystko ok i przed slubem juz jej nie założe

bagietka12 na pewno znajdziesz cos dla siebie!

effik

Cytat: foczkaka w 27 Lut 2009, 13:26:18
effik myślałąm że troche ją sobie pomierze jeszcze :P że cos bedzie trzeba skracac, przerabiać
a tu niestety długosc ok, wszystko ok i przed slubem juz jej nie założe

foczkaka u mnie trzeba, ale ostatnio widziałam ją w grudniu i zobaczę dopiero w kwietniu. No i przy odbiorze ;)

bagietka12

DZIEWCZYNY zamówiłam SUKIENKĘ :) :jupi: :jupi: :jupi:

mam 2 zdjecia zrobione komorka wiec wrzuce pozniej bo teraz nie mam czasu

ale sie ciesze :)

tachogti

Ale super ale super :D brawo  :thumbup: :bravo:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

foczkaka

sunflowerka

Ale fajnie nareszcie :jupi: :jupi:
Wrzucaj zdjecia , bo piwo na ciebie czeka :beer:

Kasia

Jaką, którą, FOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

effik

BOMBAAAA! :) Tylko foty, foty! :D  :jejeje:

bagietka12

no i jestem :)

wybór juz dzisiaj nie był taki trudny, padło na jedna z faworytek z agnes :D
zdjęcia nie są rewelacyjne bo z komórki no i sukienka jest na mnie duzo za duża bo to rozmiar 40  :zly: ale co nieco widać :)

no i oczywiscie bedzie BIAŁA, a na fotkach jest ecru :)

taraz proszę bardzo o pomoc w doborze dodatków, bukietu, fryzurki, itp. :D

evelka

Gratuluje wyboru sukienki  :jejeje:

elve

muszą ci ją koniecznie w pasie i biodrach dobrze dopasować
i chyba dekolt masz "za wysoko"
ale pewnie we właściwym rozmiarze będzie zuepłnie inaczej wyglądać

do takich strojności to chyba gładki kok, raczej nie kucyk, coś prostego i klasycznego
jeśli welon to raczej do ziemi, mgiełka
na szyi możesz sobie pozwolić na coś delikatnego, kryształowy wisiorek na cienkim łańcuszku
na kwiatach się nie znam

bagietka12

elvelve dzieki za opinie  :beer:
no niestety ta jest na mnie za duza :( ale jak ja bedzie moj rozmiar to bedzie mam nadzieje dobrze wygladac :)

co do wlosow to na 100% chce spiete no i oczywiscie welon... myslalam o takiej mgiełce do pasa, ale czekam na propozycje :D

elve

bagietka12 no nie jestem przekonana do długości do pasa, masz szeroki dół , żeby nie było efektu bezy....
jak już pisałam, ja optuje za welonem do ziemi

sunflowerka

Jeeeee jest sukienka :jejeje: :jejeje: :jejeje:
Gratuluję wyboru. A te ramiączka to chyba od stanika, co? Bo jak od sukni to do kosza z nimi.
Sukienka faktycznie za duza i to widać.
Welon to do ziemi, mgiełka. Z reszta wszytskie dzieczyny tu bedą pewnie forsować tę wersję. Taka moda, nic nie poradzisz :P
Widzę , że grzywkę jednak zapuszczasz. No ja też , mam teraz podobną długość i męczę się z nią masakrycznie.

To obiecane piwko polewam :beer:

effik

Ładnieeeee! :) na pewno będziesz w niej wyglądać dużo lepiej niż ta modelka  :bravo:

ale masz długaśne włosy :)

też bym gładką fryzurę polecała - o welonie się nie wypowiadam, bo się nie znam i ja bym nie chciała w ogóle :D

tachogti

bagietka gratuluje wyboru :)

Wedlug mnie tez dlugosc do pasa popsuje efekt i troszke w wypadku tej sukni ja "zwiesniaczy" (sorry sorry  :blush:), ja bym w ogole w wypadku tej sukni zrezygnowala z duzej ilosci dodatkow bo duzo sie na niej dzieje. Nawet kolczyki niewielkie, bez naszyjnika, cos na reke, niewielka ozdoba do wlosow, gladki kok, zadnych loczkow fioczkow, bo w tym utoniesz i nie bedzie widac, ze to Ty :) Wiesz jak jest - lepiej za malo niz efekt choinki i nie wiadomo gdzie patrzec ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

syrenka

No i się udało :) Jest taka jak chciałaś i ślicznie Ci w niej!
Co do welonu to również obstawiam długi, albo w ogóle.

ishka82

bagietka12, gratuluję wyboru sukni :bravo: :bravo: :bravo: Na pewno w dopasowanej będzie pięknie :) A dodatki delikatne, bo suknia jest sama w sobie strojna ;) Jeśli welon, to długa mgiełka. A może kwiat zamiast welonu?

bagietka12

sunflowerka ramiaczka są od stanika :D nie chce sukienki z ramiaczkami :)

co do welonu to ja sie nie upieram przy welonie do pasa, nie mierzyłam jeszcze zadnego wiec moze uda sie Wam mnie przekonac :D

no i odlewam piweczko :)  :beer:

a co do grzywki to ja tez straszni sie z nia mecze :( ale woel zapusci niz potem zalowac  :thumbup:

Dodany tekst: 28 Lut 2009, 10:10:35

elvelve no zobaczymy jak cos przymierze bo narazie nie mialam na glowie :D

Dodany tekst: 28 Lut 2009, 10:11:30

effik dzieki :)  :beer:

no wlosy mam długie... zapuszczam i zapuszczam :) chetnie bym juz obciela ale jeszcze wytrzymama :)

Dodany tekst: 28 Lut 2009, 10:13:32

tachogti dzieki za rady :)  :beer:

co do wloskow to tez mysle o jakim gladkim koczku :) bron boze LOKI  :padam: :padam:  :mocking: :mocking:

no i welon tak jak mowie moze byc dlugi nie mowie nie :D

Dodany tekst: 28 Lut 2009, 10:14:56

syrenka i ishka82 welon musi byc :) jestem uparta i nie zrezygnuje z niego :D