stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdarynka

Ladna :) Mnie bardzo podoba sie gora. Tylko nie wiem czy dobrze widze ze material sie bardzo swieci, moze to wina jakosci zdjecia ?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bagietka12

magdarynka to jest skan wiem napewno to wina zdjecia ;)

chociaz przyznam ze w agnes te materiały właśnie sa takie swiecące troche :(

a która ładniejsza według Ciebie ta czy ze strony 14 pierwsza?? dodam ze mozna sobie w agnes zmienic np. góre na inną dół na inny :) mozna pokombinowac jak sie chce ;)

effik

ładna ta bagietkowa suknia :)  :thumbup: :champaign:

bagietka12

ciesze sie ze Wam sie podoba :) musze ja jeszcze przymierzyc :)

Dodany tekst: wto 17 lut 2009 08:21:21 GMT-1

a dla porownania dwie faworytki :) która Wams sie bardziej podoba?? :)

magdalinska

bagietka12 ta  z lewej, z prawej ma brzydkie upiecie,takie jakby na odczepnego zawiniete do góry i złapane dwa razy nitka....

a tak w ogole to podoba mi sie pierwsza z ostatnich propozycji effika - w takiej moglabym pojsc do oltarza :)

golinda

żadna mi się nie podoba, za to bardzo ładna jest ta Cosmobella, którą Rilla wstawiła

i uważaj na te błyszczące materiały, bo fatalnie wychodzą na zdjęciach - odbijają każde światło
na zdjęciach katalogowych oczywiście wyglądają inaczej, bo w takich sesjach stosuje się światło rozproszone, które takiego efektu nie daje

magdarynka

Cytat: bagietka12 w 17 Lut 2009, 08:05:36

a która ładniejsza według Ciebie ta czy ze strony 14 pierwsza?? dodam ze mozna sobie w agnes zmienic np. góre na inną dół na inny :) mozna pokombinowac jak sie chce ;)
bagietka banal ci powiem ale to tobie ma sie ta sukienka podobac :D Problem w tym ze one sa w zupelnie nie moim stylu i ja sobie moge gdybac  ;) Jesli juz to bardziej podoba mi ta druga. Acha,  Golindziocha ma racje, unikaj  bardzo blyszczacych materiałow bo one kiepsko wygladaja.

bagietka12

wiem ze bardzo swiecace materiały zle wychodza na zdjeciach ale w rzeczywistosci chyba nie sa takie najgorsze te suknie z agnes :) poprzymierzam jeszcze i zobaczymy

rilla

hm jak dla mnie z tych dwóch ta po lewej - z szelką jakoś mi współgra ten dół

bagietka12

rilla ja chyba jak bym brala to wlasnie bez szelki :D no ale zobaczymy :)

syrenka

Oj, miałabym ciężki wybór jeśli postawiłabym sobie te dwie jako faworytki...
Generalnie wzięłabym dół z pierwszej i górę z drugiej :)

effik

Cytat: magdalinska w 17 Lut 2009, 08:41:19
bagietka12 ta  z lewej, z prawej ma brzydkie upiecie,takie jakby na odczepnego zawiniete do góry i złapane dwa razy nitka....

a tak w ogole to podoba mi sie pierwsza z ostatnich propozycji effika - w takiej moglabym pojsc do oltarza :)

magdalinska ja też :D  :rotfl:
ale już po ptokach  :mocking:

golinda

Cytat: magdarynka w 17 Lut 2009, 09:10:16
Cytat: bagietka12 w 17 Lut 2009, 08:05:36

bagietka banal ci powiem ale to tobie ma sie ta sukienka podobac :D Problem w tym ze one sa w zupelnie nie moim stylu i ja sobie moge gdybac  ;) Jesli juz to bardziej podoba mi ta druga. Acha,  Golindziocha ma racje, unikaj  bardzo blyszczacych materiałow bo one kiepsko wygladaja.

jak pieszczotliwie ;) :beer:

effik

bagietka, ja mam jedną radę - idź przymierz obie i pokaż nam swoje fotki w nich, na pewno będzie ładniej niż na tych powyginanych sphotoshopowanych modelkach ;)  :thumbup:

bez szelki bym wzięła. w tej prawej podoba mi się bardziej materiał wyglądający spod drapowania ;)
i ja chyba bym za prawą optowała, mimo że taka złapana dwa razy nitką :D

chociaż to też suknie nie w moim stylu. ale wybieramy je dla ciebie, dlatego ty w nich byłabyś lepsza :)  :knuje:

bagietka12

effik pojde przymierzyc obie ale zdjec raczej nie bede miala :( bo sie nie da :( ale postaram sie moze zrobic jakos z ukrycia :)

Dodany tekst: wto 17 lut 2009 10:18:54 GMT-1

a którejś z Was wogole podobają się te sukienki? :( bo każda z Was pisze że nie w Waszym guscie...  :blush:

magdalinska

Cytat: effik w 17 Lut 2009, 09:39:55
Cytat: magdalinska w 17 Lut 2009, 08:41:19

magdalinska ja też :D  :rotfl:
ale już po ptokach  :mocking:
nigdy nei mow nigdy ;D

Bagietka - powiem szczerze, ze raczej nie podobaja mi sie tak wywiniete do gory podpiete.. no nie podoba mis ie i juz.... z tych dwóch ta z lewej byłaby, ale bez szelki. No co mam ci pisac - nie moj gust, ja zreszta wszystko jak najmniej rzucajace sie w oczy, zadnych swiecidełek, kryształków itp.... taki spaczony gust ;)

bagietka12

magdalinska dziękuję za opinie :)   :beer:

a mi sie wlasnie podobają takie wywiniete i podpiete :)

effik

bagietka i na tym się właśnie skoncentruj, a nie na tym, czy nam się podobają - suknia mojej siostry też nie jest w moim stylu, a ona w niej wyglądała pięknie  :thumbup:
my ci możemy odradzać ewentualnie tandetę - ale przecież nie powiemy ci na przykład "weeeź ryyyybkę", jak ty nie masz do niej przekonania :)

i walcz o robienie fotek ;)

bagietka12

effik bede walczyc o robienie fotek :)

wiem ze suknia ma mi sie przede wszystkim podobac, ale jak kazda z was pisze ze nie w waszym stylu to ja zaczynam myslec ze to ze mną jest coś nie tak  :hmm:

magdalinska

Cytat: bagietka12 w 17 Lut 2009, 11:44:19

no i najwazniejsze zeby sie tobie podobala!!
no ale! :) bez ale nie moze byc ;) jestesmy po to, aby doradzic i z tych podwinietych wybrac te najladniejsza :D

bagietka12

Cytat: magdalinska w 17 Lut 2009, 12:31:48
Cytat: bagietka12 w 17 Lut 2009, 11:44:19

no i najwazniejsze zeby sie tobie podobala!!
no ale! :) bez ale nie moze byc ;) jestesmy po to, aby doradzic i z tych podwinietych wybrac te najladniejsza :D

no własnie, dzieki :)

szelma

bagietka, głowa do góry!  :praising: Jak już dziewczyny pisały - to Twój ślub i Tobie ma się sukienka podobać - to podstawa :). Więc idź przymierzać, rób fotki i wrzucaj tutaj  :P Bardzo jestem ciekawa, jak te sukienki będą wyglądać na Tobie :).

bagietka12

szelma ja tez jestem Ciekawa jak beda wygladac :)

rubin04

Bagietka - przede wszystkim słuchaj siebie - mnie chciała mama z przyjaciółką wbic w piekną suknię pronovias - gładka z delikatnym haftem - obie były zgodnie zachwycone, no sukienka tez mi sie podobała ale ja zawsze marzyłam o koronkach!

No ale przytomnośc pań z salonu - nie przyjęly zaliczki i zamówienia widząc mój brak przekonania (!) sprawiły ze wróciłam tam i wybrałam koronkową!

Wiec przede wszystkim bądź w zgodzie ze sobą bo zagwarantuje że bedziesz pienkie wygladac - bo bedziesz zadowolona!

bagietka12

rubin04 dzieki :) wiem ze to mi sie musi podobać :) mojej mamie podobaja sie calkiem inne suknie niż mi wiec na jej gust nie mam co liczyc ;) wybieram sie teraz z przyjaciółką, moze ona mi pomoze podjąc decyjzję... choc oststeczna decyzja i tak nalezy do mnie :)