stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

ja sprzedałam swoją... odzyskałam 50% ceny sukni+bolerko+ welon

ale jest mi jej żal nadal:( kasa się rozeszła

effik

Cytat: sunflowerka w 18 Lut 2009, 11:21:03
Ja wcześniej też myślałam, że sprzedam moją sukienkę. Ale jak już ja kupiłam to się zakochałam w niej tak potwornie, że nie miałabym chyba serca jej sprzedać. Ale możne się jeszcze rozmyślę po ślubie. W każdym razie tanio jej na pewno nie oddam:)
Ale weźcie też kryzys gospodarczy pod uwagę. Z moich obserwacji wynika, że teraz wiele par stara się zrobić wesele jak najmniejszym kosztem, często nawet rezygnując z niego na rzecz przyjęcia. Dlatego myślę, że będzie coraz więcej chętnych na używane suknie, zwłaszcza te markowe typu pronovias.

Rubinku a tobie nie było przykro jak musiałaś się rozstać ze swoją piękną suknią?

sunflowerka, przejdzie ci :D  :rotfl:

sunflowerka

No lepiej żeby mi przeszło. Ach co ja bym sobie mogla kupić za połowę mojej kiecki... :dance:

effik

Cytat: sunflowerka w 18 Lut 2009, 13:08:40
No lepiej żeby mi przeszło. Ach co ja bym sobie mogla kupić za połowę mojej kiecki... :dance:

o tym właśnie mówię. komplet noży chociażby  :rotfl:

szelma

Do użytku w czasie małżeńskich sporów?  :P

Ja swoją mam zamiar zatrzymać - zwłaszcza że pewnie i tak bym nie znalazła nikogo chętnego. Będę w niej chodzić na imprezy Halloweenowe albo po zakupy, hehe - jako Miss Havisham z Great Expectations albo żona pana Rochestera  :dance:.

effik

Cytat: szelma w 18 Lut 2009, 13:46:20
Do użytku w czasie małżeńskich sporów?  :P

Ja swoją mam zamiar zatrzymać - zwłaszcza że pewnie i tak bym nie znalazła nikogo chętnego. Będę w niej chodzić na imprezy Halloweenowe albo po zakupy, hehe - jako Miss Havisham z Great Expectations albo żona pana Rochestera  :dance:.

tylko se kup taki kapelusz, zrobisz wycięcie z tyłu na makaronki  :rotfl:

wredotka

Cytat: rilla w 18 Lut 2009, 11:44:16
ja sprzedałam swoją... odzyskałam 50% ceny sukni+bolerko+ welon

ale jest mi jej żal nadal:( kasa się rozeszła

rilla to ty dobry interes zrobilas. Ja za moja chce 1/3 ceny i zbytnio chetnych nie ma. A jak juz sa to roznie z wymiarami bywa, taki juz urok rybek.

bagietka12

dziewczyny dzwoniłam do Madonny i tej suknie Pronovias Laguna co znalazła Rubin niestety juz nie produkują  :headbang: :headbang: :headbang:

sunflowerka

Cytat: bagietka12 w 18 Lut 2009, 18:13:12
dziewczyny dzwoniłam do Madonny i tej suknie Pronovias Laguna co znalazła Rubin niestety juz nie produkują  :headbang: :headbang: :headbang:
Kurka czułam ze tak będzie. W Katowicach jest praktycznie sama nowa kolekcja + parę modeli z ubiegłego roku. Na nową Rondalę już np nie ma szans. Nawet Malasi już nie mają.

effik

No trudno! Ale można poszukać jakiejś w tym stylu :)

wredotka

rubin04

sunflowerka Nie żal mi  sukni - to tylko piękna suknia, a jej wyjątkowośc jest chyba w tym, że była tylko tamtej jednej nocy..

Nie wiem czy nie stała by mi się bardziej zwykłą gdybym mogła w każdej chwili wyjąc ją z szafy..

Mam na pamiątkę welon, bo marzenie o długim koronkowym welonie było we mnie od dziecka i chyba welon był dla mnie ważniejszy niz suknia, choc wiadomo że ani suknia, ani welon, ani wesele w ogrodzie nie stanowiły o moim szczęsciu - zawsze mówiłam, że za mojego M. mogłabym wyjśc za maż tak jak stoję..

A za pieniadze z sukni (jeszcze leżą) chcę kupić taką kolię z pereł - do kompletu z bransoletką jaką miałam na ślubie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

bagietka12 sposród faworytek - wybieram 1 - wyglada smuklej. No, ale jak wiadomo - to jest ładne, co sie komu podoba ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

tuska

:hello:
Przeczytałam Twój wątek, może nie tak dokładnie ale zawsze coś :) a zerknęłam na niego dlatego, że też jestem z Bielska :) i podobnie jak Tobie ciężko mi było wybrać suknie ślubną i też już myślałam, że będę musiała jechać do innego miasta. Jednak udało mi się znaleźć z nowej kolekcji w Classie :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego znalezienia tej jednej, jedynej!!!

bagietka12

tuska ja tez mam nadzieje ze uda mi sie cos zalezc zw BB :) ide w tym tygodiu jeszcze do classy i ages :)

a masz juz wybrana kwiaciarnie, makijażystkę i fryzjera????

tuska

A byłaś może w Modenie na 11 listopada? Miałam tam dojść nowa kolekcja ale ja już nie czekałam na nią, więc nie wiem czy coś doszło, ale zawsze można iść popatrzyć :)

Kwiaciarnię mam już wybraną :) a w zasadzie pana kwiaciarza :D

Ale fryzjera i makijażystki nie :( buuuu

bagietka12

tuska w modenie byłam i nic ciekawego nie mieli :( a jaką kwiaciarnie wybrałaś? wiesz miej wiecej jakie mają ceny???

co do makijażystki zastanawiam się między Panią Beatą z Pachnidła albo Iwoą Jojczyk-Krupą :) a fryzjer..... hmm zastaawiam się nad Marciem Pawiem i studiem braci Kawulok :)

tuska

Kwiaciarnię wybrałam taką malutką przy hotelu Papuga. Cen jeszcze dokładnie nie znam. Mam przyjść ze zdjęciem sukienki i wtedy będziemy dobierać bukiet, dekorację sali, kościoła i auta wtedy się okaże ile będzie to kosztowało. Pozdrawiam!

Dodany tekst: 22 Lut 2009, 18:33:06

bagietka12 właśnie wyczytałam na którymś z wątków, że masz tego samego fotografa i kamerzystę co my :D :D :D no i tak nieśmiało się przyznam, że to ja Ci poleciłam Łukasza na forum gazety o ślubach i weselach z Bielska :D

bagietka12

dziewczyny 3majcue kciuki bo jutro ide na kolejny maraton po salonach :) do Classy i do Agnes :) jak tylko sie uda to bede robic zdjecia :)

effik

Cytat: bagietka12 w 26 Lut 2009, 20:02:53
dziewczyny 3majcue kciuki bo jutro ide na kolejny maraton po salonach :) do Classy i do Agnes :) jak tylko sie uda to bede robic zdjecia :)

powodzenia! :) :friends:

atrament.owa

Trzymam kciuki, tymbardziej, że ja jutro też mam nadzieję w końcu się na jakąś suknię zdecydować :D

sunflowerka

Hurra! :jupi:
To trzymam kciuki za obie panie

effik

atrament.owa no to za ciebie też  :agreed:

atrament.owa

Dziękuję bardzo bo wybór straaaasznie ciężki a chciałabym już móc założyć swój wątek z poradami :D

effik

Cytat: atrament.owa w 26 Lut 2009, 21:53:30
Dziękuję bardzo bo wybór straaaasznie ciężki a chciałabym już móc założyć swój wątek z poradami :D

na zachętę  :beer: :D