Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

Cytat: bagietka12 w 30 Mar 2009, 15:56:27
effik no to gratuluję :)

my dzis bedziemy zamawiać zaproszenia :D

no to  :thumbup: :thumbup:

effik

ech... trochę mi się przytyło od grudnia, kurka wodna... do ślubu nie może być ani cm więcej. co ja poradzę, że ja nie jestem z tych, co chudną przed takimi wydarzeniami :( :(
kiecka mi jeszcze na dupie albo na biodrach pęknie i co.

bagietka12

effik teraz alo idzie wiec pewnie schudniesz :) bo zima sprzyja tłuszczykowi  :headbang: ja tez przytyłam :(

a jak przymiarka bo chyba miałaś??

effik

Cytat: bagietka12 w 19 Kwi 2009, 10:05:19
effik teraz alo idzie wiec pewnie schudniesz :) bo zima sprzyja tłuszczykowi  :headbang: ja tez przytyłam :(

a jak przymiarka bo chyba miałaś??

no właśnie miałam i stąd te czarne myśli ;) u mnie każda pora roku sprzyja tłuszczykowi, a ja się nie bardzo pilnuję  :headbang:
To nawet nie chodzi o to, że jakaś beczka jestem, ale biodra, brzuch i ramiona można by trochę odchudzić.
a jak u ciebie z suknią?

zuzia

effik
masz jeszcze trochę czasu i to w okresie, który sprzyja spacerom, wyjściom etc. a nie siedzeniu w domu i obrastaniu w tłuszczyk :)
może jakieś brzuszki porób?

effik

Cytat: zuzia w 19 Kwi 2009, 10:24:14
effik
masz jeszcze trochę czasu i to w okresie, który sprzyja spacerom, wyjściom etc. a nie siedzeniu w domu i obrastaniu w tłuszczyk :)
może jakieś brzuszki porób?

brzuszki plus czerwona herbata :D
a na ramiona co? hantle? :)

bagietka12

effik no to dawaj zdjęcia z przymiarki :)

Dodany tekst: 19 Kwi 2009, 10:42:47

a ja pisałam w miom watku jak było z przymiarką wiec sobie poczytaj nie bede Ci tu zasmiecac Twojego wątku :D

effik

Cytat: bagietka12 link=topic=3193.msg399827#msg399827
a ja pisałam w miom watku jak było z przymiarką wiec sobie poczytaj nie bede Ci tu zasmiecac Twojego wątku :D
/quote]

hmmm na której stronie to było? jeszcze przed bukietami? bo chyba nie przegapiłam...

bagietka12

effik tutaj http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,3437.550.html

no a Ty sie nie wymiguj  :point_lol: gdzie masz zdjecia z przymiarki????  :knuje: :knuje: :knuje:

effik

babki, potrzebuję fajnej dekoracji wozu z kantedeskami - wrzucajcie fotki, pleeeaaase!
najlepiej z pojedynczymi, na przyssawkach czy czymś :)

szelma

effik, jaka Ty śliczna jesteś! brawo Bardzo ładnie wyglądasz - i suknia super! :) A naddatkiem się nie martw - teraz łatwiej będzie się gdzieś ruszyć i zaraz warzywa młode się pojawią, także na pewno zgubisz te niepotrzebne centymetry :).

effik

szelma jejku, dzięki...  :blush: :blush:

ja to czekam z niecierpliwością na to, co wyjdzie z twojej sukni! :)  :dreaming:

bagietka12

effik pieknie  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: suknia śliczna i Ty również :)

no i popieram szelmę :) teraz łatwiej chudnąć bo bede warzywka i pogoda tez sprzyja.... spacerki, rowerek itd.

effik

bagietka12 przeczytałam o twojej przymiarce, ehehe  :aaaa:
ale fotkę mogłaś zrobić, byłoby oryginalnie :D ja wiem, że oni tak robią, bo siostra u nich szyła :)

a co myślicie o takich dekoracjach auta? tylko jeśli kantedeski, to pomarańczowe, a jak róże, to bordo lub herbaciane

jo_miekka

effik

Cytat: jo_miekka w 19 Kwi 2009, 12:02:17
effik widzę cię, widzę!  :jupi: :jupi:

jeszcze bez róży, róży ale w dniu ślubu zrobię to dla ciebie :D :D

jo_miekka

Nadziejesz się?!

Śliczna z Ciebie osóbka. Masz bardzo subtelną urodę, co nie licuje z niewyparzonym językiem na strefie ;)

effik

jo_miekka po pierwsze - ja, niewyparzony? :D
po drugie - ja SUBTELNA? :D  :rotfl: :rotfl:
po trzecie - no tak, pączki można nadziewać :D :D

justynaaaa2

effik no wreszcie nam się obnażyłaś :D ślicznaś ;)
a deko na auto mam jedno z kallami i ratanem, ale foto u M. na kompie  :crazy: jak się dorwę to ci podeślę :)

effik

justynaaaa2 a no to jak fotka się znajdzie, to będę wdzięczna. jak widać po suwaczku - nie spieszy się  :rotfl: :rotfl:

jo_miekka

effik no dobra to zmieniam, wyglądasz wulgarnie, a tak subtelnie piszesz! lol

effik

Cytat: jo_miekka w 19 Kwi 2009, 12:20:07
effik no dobra to zmieniam, wyglądasz wulgarnie, a tak subtelnie piszesz! lol

o widzisz :D :D polewam  :rotfl:

aga.ant

Samochód ubrany w kalie sztuk raz proszę :) Później może znajdę coś jeszcze :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

suegro

effiku alez Ty masz egzotyczna urode :) calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazalam!

zobacz jaka ja mialam dekoracje :)

Dodany tekst: 19 Kwi 2009, 20:52:06

i jeszcze bok
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login