Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

ja mialam za to rozlozysta suknie, wiec nie wiem, czy te moje 3 grosze tutaj sa adekwatne, ale ja bym w zyciu bez kola sobie nie poradzila, bo wszystko mi sie platalo miedzy nogami :D

po prostu musisz zobaczy z kolem i bez kola - jesli ukladac sie bedzie lepiej bez kola - co przy tym fasonie jest bardzo mozliwe ;D , to wtedy musisz poudawac troszke goraczke sobotniej nocy i zobaczyc, czy tanczyc/chodzic bez kola tez sie da bez problemu - jesli tak to bierzesz bez kola :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

niektóre fasony bez halki z kołem wygladaja smetnie więc trzeba mierzyć

moja Liporio też miała mieć halkę ale ja odmówiłam i moim zdaniem dobrze zrobiłam

ale widzę na allegro że inne dziewczyny miały z kołem - prawie inna suknia

effik

zwierzu i Kasiu - macie rację of kors. Ja też niektórych sukien bez koła sobie nie wyobrażam. A czy wyobrażam sobie swoją - zobaczę na przymiarce :D

magdarynka

Ja w dniu slubu mialam kolo, na plenerze nie i zaluje ze dalam sobie je wcisac. Wprawdzie srednio komfortowe to jest bo te sztywniki troche drapia i smajtaja miedzy nogami ale duzo lepiej wyglada.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tuska

Widzę, że Ty już butki i biżuterię wybierasz :) ja to mam jeszcze przed sobą. A mam do Ciebie takie pytanko - rozdawaliście już zaproszenia?

effik

Cytat: tuska w 22 Lut 2009, 17:59:21
Widzę, że Ty już butki i biżuterię wybierasz :) ja to mam jeszcze przed sobą. A mam do Ciebie takie pytanko - rozdawaliście już zaproszenia?

tuska, jeszcze nie :)
a wy?

tuska

My też jeszcze nie. Póki co to je zamówiliśmy i jak przyjdą to zaczniemy rozdawać :)

eva_luna

to i ja dorzuce 3 grosze- sa rozne rozmiary kola!! Wiec mozna wziac takie mniejsze, zeby suknia ladnie oplywala. Ja jestem zwolenniczka wlasnie takich mniejszych kol.

effik

eva_luna wiem, wiem :)

przymierzałam najmniejsze, które zbytnio nie poszerzało sukni :)

Dodany tekst: 24 Lut 2009, 09:00:03

czekam na swoje buty, aaa, idą pocztą ;)  :aaaa: :run:

effik

aaa przyszły! :) cieszę się, że zaryzykowałam - rozmiar dobry i piękne są  :jupi:

szelma

effik, śliczności! Gratuluję butów!  :dance: Żeby wygodne były  :beer:

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

bagietka12

effik  :beer: sliczne i żeby nie piły :D  :beer:

effik

dzięki babki :)

bagietka, wystarczy, że ja piję :D polewam paniom o poranku  :beer:

atrament.owa

Effik piękne te butki!! :thumbup:
A jaki kolor zamawiałaś?One są złote?

tachogti

Cytat: effik w 24 Lut 2009, 18:55:56
aaa przyszły! :) cieszę się, że zaryzykowałam - rozmiar dobry i piękne są  :jupi:
nie no buty szał ciał i uprzęży  :thumbup:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

Cytat: atrament.owa w 25 Lut 2009, 16:58:59
Effik piękne te butki!! :thumbup:
A jaki kolor zamawiałaś?One są złote?

tak wyszły na zdjęciu (beznadziejne światło) - są w jasnym ecru. chyba na poprzedniej stronie wątku jest link.

Dodany tekst: 26 Lut 2009, 09:06:41

Cytat: tachogti w 26 Lut 2009, 07:58:40
nie no buty szał ciał i uprzęży  :thumbup:

:point_lol:

effik

Pan młody ubrany  :thumbup:
znaleźć garnitur na tego szczuplasa to duży sukces, naprawdę ;) a tu proszę, Sunset Suits ma świetnie dopasowane. Byliśmy w paru innych, ale jakoś nam się nie podobały.
A kamizelka taka jak w załączniku.

effik

a kamizelka pocztą przyszła i podobnie jak buty jest zajebiaszcza  :rotfl:

polecam, może się komuś przyda:

http://mojekrawaty.pl/

suegro

Cytat: effik w 24 Lut 2009, 18:55:56
aaa przyszły! :) cieszę się, że zaryzykowałam - rozmiar dobry i piękne są  :jupi:

effik buty - rewelka!
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

olcia

effik strasznie mi się podobają Twoje butki :) Tak strasznie, że sama chętnie zaryzykowałabym kupno ale mam jedno pytanie? jak dopasowywałaś rozmiar? tzn. czy kupiłaś dokładnie taką długość wkładki jak masz długość stopy??

effik

Cytat: olcia w 21 Mar 2009, 12:40:21
effik strasznie mi się podobają Twoje butki :) Tak strasznie, że sama chętnie zaryzykowałabym kupno ale mam jedno pytanie? jak dopasowywałaś rozmiar? tzn. czy kupiłaś dokładnie taką długość wkładki jak masz długość stopy??

tak, sugerowałam się długością wkładki. gdybym się sugerowała rozmiarem buta, jaki zazwyczaj noszę, byłyby o 1-2 rozmiary za duże :D

effik

Chciałabym tylko zasygnalizować mały sukces - niemal wszystkie zaproszenia rozdane!  :jejeje: :jejeje:

zostały w sumie 3, ale to przy okazji świąt i wyjazdu na urodziny przyjaciółki.

Ale co to była za trasa!  :crazy: :padam: :champaign: :padam:

bagietka12

effik no to gratuluję :)

my dzis bedziemy zamawiać zaproszenia :D