Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

a, jeszcze jedno pytanko do was odnośnie kiecki - nie jestem fanką wsadzania kół do sukienek, ale czy sądzicie, że dół sukni może się układać w ten sposób? czy lepiej jednak wsadzić najmniejsze choćby koło?

:thankyou:

sunflowerka

tylko nie koło :padam: tak jest bardzo dobrze

cumberland

effik  przy takim skrawku kompletnie nic nie widać, więc ciężko ocenić

nie masz innego zdjęcia?

effik

Cytat: cumberland w 18 Lut 2009, 18:42:42
effik  przy takim skrawku kompletnie nic nie widać, więc ciężko ocenić

nie masz innego zdjęcia?

materiał czy dół?
no pokombinuję coś może, ale tu też są ograniczenia wielkościowe, a na powiększeniu jednak lepiej widać niż gdybym dała pół sukni albo całość...

cumberland

no o dole myślałam
wklej całą kieckę (w sensie cały doł) - będzie lepsza perspektywa do ocenienia czy kóło
in or out ;)

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

effik

cumberland no to próbuję...  zmniejszam i zmniejszam, może wreszcie wskoczy

rilla

hm coś mi się widzi, ze to naprawdę ładna kiecka:D i bez koła - ja lubię takie zwiewne

Dodany tekst: 18 Lut 2009, 20:14:40

effik ta biżu ładna... ale najlepiej pochodź, poszukaj

fajną biżuterię można kupić na ul. Staromeijskiej w Katowicach

atrament.owa

Ja nie jestem przeciwniczką kół, ale w Twojej sukni uważam, że nie będzie potrzebne :)

effik

rilla na Staromiejskiej? a gdzie? bo ja tam tylko kojarzę jeden drogi salon...

ja chyba nie chcę tego koła, chociaż mam wątpliwości, bo tak się ładnie ta suknia nie rozłoży... no ale jak mówicie, że nie trzeba...

aniak1211

a moze delikatna halka zamiast kola?

syrenka

Otóż to :)
Ja jestem przeciwniczką koła. Suknia robi się wtedy sztywna i sztuczna, ale delikatna halka tiulowa mogłaby rozwiązać problem, jeśli zastanawiasz się nad tym jak powinna układać się Twoja suknia.

effik

Cytat: syrenka w 18 Lut 2009, 21:33:26
Otóż to :)
Ja jestem przeciwniczką koła. Suknia robi się wtedy sztywna i sztuczna, ale delikatna halka tiulowa mogłaby rozwiązać problem, jeśli zastanawiasz się nad tym jak powinna układać się Twoja suknia.

ciekawe, czy mają fajne halki w moim salonie :)

bagietka12

ja tez mysle zxe halka tiulowa bedzie lepsza niz koło :)

effik

Cytat: bagietka12 w 19 Lut 2009, 08:29:26
ja tez mysle zxe halka tiulowa bedzie lepsza niz koło :)

tam już są jakieś tiulowe wszywki pod suknią na zdjęciu - ale z tego, co Pani mówiła poprzednio, można pokombinować :)

Dodany tekst: czw 19 lut 2009 13:45:05 GMT-1

kurde, znalazłam takie butki i sama nie wiem...

http://allegro.pl/item551608037_ecru_biel_satyna_slub_buty_retro_czolenka_37_4143.html#gallery

i takie

http://allegro.pl/item552585155_ecru_biale_slubne_retro_nowosc_buty_40_4201.html#gallery

Obawy mam różne. raz, ze nie kupuję butów przez net, bo się boję o rozmiary. Dwa - że nie wiem, jak ten kolor w realu wygląda. Trzy - że w życiu nie miałam takiego fasonu i nie wiem, czy się nie zabiję :D

ale fajowe są i nie kosztują 200-300zł - to według mnie normalna cena za buty, ale nie z satyny :D

effik

Cytat: cumberland w 19 Lut 2009, 18:30:13
effik a złotych nie chcesz?

wiesz co, chyba nie - bo nie jestem pewna, czy nie dobiorę innego odcienia i co potem :)
poza tym za zbyt dużą ilością tego koloru nie przepadam :)

cumberland

kurcze kiedy Ty masz jakąs przymiarkę, bo do końca tej Twojej kiecki nie jestem sobie w stanie zwizualizować ;)

effik

Cytat: cumberland w 19 Lut 2009, 18:35:26
kurcze kiedy Ty masz jakąs przymiarkę, bo do końca tej Twojej kiecki nie jestem sobie w stanie zwizualizować ;)

w kwietniu :)

effik

Cytat: cumberland w 19 Lut 2009, 18:37:29
co robić więc poczekamy ;D

zdjątka fragmentaryczne są :D

Dodany tekst: 20 Lut 2009, 08:43:20

no i zaryzykowałam ;)

szelma

effik, fajowe buty!  :dance: A co do sukienki to tylko halka! Kołom mówimy stanowcze NIE!  :thumbdown:  :mocking: Poza tym też domagam się zdjęć, bo kto to widział puzzle nam tu kazać składać, żeby coś zobaczyć  :P.

effik

Cytat: szelma w 20 Lut 2009, 10:18:47
effik, fajowe buty!  :dance: A co do sukienki to tylko halka! Kołom mówimy stanowcze NIE!  :thumbdown:  :mocking: Poza tym też domagam się zdjęć, bo kto to widział puzzle nam tu kazać składać, żeby coś zobaczyć  :P.

ale ja lubię puzzle  :hmm:  :rotfl:

OlaFasola

Ja miałam malutkie koło i drugi raz bym tego nie zrobiła. Co prawda moim zdaniem nie bardzo je było widać i sukienka nie majtała mi się między nogami, ale musiałm cały czas uważać jak siadałam, żeby nie "wyskoczyło" spod sukienki.

effik

Cytat: OlaFasola w 20 Lut 2009, 10:47:30
Ja miałam malutkie koło i drugi raz bym tego nie zrobiła. Co prawda moim zdaniem nie bardzo je było widać i sukienka nie majtała mi się między nogami, ale musiałm cały czas uważać jak siadałam, żeby nie "wyskoczyło" spod sukienki.

dzięki za radę :)