Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Ładne te, które mati Ci wkleiła :). I te perełki też - zwłaszcza te drugie :).

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

effik

callja opcję numer 2 wklejałam tu:

http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,3193.200.html

te z cyrkonią, tylko w wersji stalowo-złotej.
i jak myślisz? takie czy te kwadratowe?

callja

Powiem tak - mnie się te "bezcyrkoniowe" bardziej podobają... ale to tylko moje skromne zdanie tudzież "guścik" ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

effik

callja mnie się dotąd podobały cyrkoniowe. ale dzisiaj im dłużej się tym drugim przyglądam, tym lepiej dla nich  :rotfl:

effik

Nowy nabytek - kolczyki :) Jednak złoto :)
Prezent od pana młodego, a co  :dance: :dance:
mam nadzieję, że mnie się uda w pn kupić mu wreszcie te spinki. Buty kupił dzisiaj, uff :D

szelma

rilla

efik ty już za niedługo slubujesz... o kurcze, ae ten czas leci

effik

szelma pokaaażę jeno mi się batyria do łaparatu ładuje :D :D

rilla, no coraz bliżej :D

suegro

effik i co ? ładuje się dalej? :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

Cytat: suegro w 14 Maj 2009, 11:58:46
effik i co ? ładuje się dalej? :D

już się naładowała, ale nad ranym :D aparatu w pracy nie mam, ale może uda mi się dziś lub jutro przerzucić :)
a jutro to w ogóle mam malowanko i czesanko - brrr aż się boję swojego wyglądu po :D

szelma

effik, no to zdjęcia obowiązkowo :D. Jak ja wrzuciłam mój krzywy ryjek, to nie masz wyjścia :P.

effik

Cytat: szelma w 14 Maj 2009, 12:05:31
effik, no to zdjęcia obowiązkowo :D. Jak ja wrzuciłam mój krzywy ryjek, to nie masz wyjścia :P.

będzię ubaw jak sądzę :D chyba że paniom zdjęcia nie wyjdą, bo jadę bez towarzystwa :D

eee, a może przyjaciółkę namówię  :hmm:

szelma

Ja byłam sama i pani mi zrobiła. Tylko że - jak wiadomo - minę miałam nieciekawą lol. Więc uważaj na ekspresję twarzy lol.

effik

Cytat: szelma w 14 Maj 2009, 12:21:29
Ja byłam sama i pani mi zrobiła. Tylko że - jak wiadomo - minę miałam nieciekawą lol. Więc uważaj na ekspresję twarzy lol.

szelma, ja tak wyglądam na co dzień :D

szelma

No jaaaaasne :P. Nie wierzę Ci, wiesz? :P

effik

effik

Siemka :D Dziś miałam jakże wesoły dzień z traficznym zakończeniem  ;)
Próbny makijaż i fryzura za mną. Dla bielszczanek - tych, co wybrały panią Marzenę do malowania - polecam. Fajna babeczka, z poczuciem humoru, doświadczeniem kosmetycznym (udzieliła mi paru rad co do cery), wysłucha, doradzi i ma fajnego psa :D :D makijaż mnie się podobał bardzo, choć samopoczucie kosmiczne :D zwłaszcza, gdy z przyjaciółką szłam z tym wszystkim na twarzy przez miasto i zamiatałam firaną rzęs :D

Przed makijażem (może i dobrze, że przed) byłam jeszcze w USC odebrać dokumenty dla xiędza ;)

Fryzura. Yhm. Jakby to powiedzieć... Mogłabym zrozumieć, że ktoś zinterpretował moje słowa nie tak, jak chciałam je przekazać i zrobił mi na głowie coś innego. Ale ta pani miała ZDJĘCIE tego, co chcę mieć. I z całym szacunkiem - bo czesała mnie już wiele razy i dobrze było - dziś jej kompletnie nie wyszło  :headbang: a to, co miałam na głowie, zupełnie nie przypominało ani prostego węzła, ani tym bardziej hiszpańskiego koka :hmm: nie wiem, czy jej się coś stało, czy się spieszyła. Ale dałam już dziś spokój i idę tam jeszcze raz przed ślubem, 2go czerwca. Nie wyjdę, póki nie będzie idealnie :D

Załączyłabym zdjęcia obiecanych kolczyków i dzisiejszych upiększanek, ale jak ja to będę tak w nieskończoność pomniejszać z nikonowej fotki, to znów będzie niewiele widać... Może ja coś źle robię? Zwierzu, help :D

zuzia

effik
przeslij mi to na zuzia_8@o2.pl - sprobuje to zmniejszyc :)

effik

O, chyba się uda jednak - spróbuję. Coś mi lepiej się zmniejszają niż ostatnio, nie wiem czemu...

Nie śmiejcie się aż tak bardzo z fryzu, ja już mam załamkę :(

mati

effik, cudne rzęsy  :dreaming:

ale... nie wiem, czy brwi nie da się lepiej zrobić...

effik

Cytat: mati w 15 Maj 2009, 21:20:53
ale... nie wiem, czy brwi nie da się lepiej zrobić...

da się, da się :) to wszystko w ogóle będzie lepiej wyglądać w dniu zero, tu nawet nie było bazy pod cienie, żeby było łatwiej korygować.
a brwi no cóż - trochę se je spieprzyłam ostatnio też. ale mam 3 tygodnie :D

sunflowerka

Makijaz super. Kok też ok, tylko nie wiem czy ta wsuwka powinna tak wystawać. A nie miał przypadkiem być taki pełniejszy, czy te przerwy są celowe?

effik

Cytat: sunflowerka w 15 Maj 2009, 21:26:58
Makijaz super. Kok też ok, tylko nie wiem czy ta wsuwka powinna tak wystawać. A nie miał przypadkiem być taki pełniejszy, czy te przerwy są celowe?

kok jest właśnie beznadziejny i wystaje więcej wsuwek, bo było ich 30 :D
miał byc pełniejszy, nie wiem, co to za masakra lol