Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mati

Cytat: effik w 15 Maj 2009, 21:26:18
to wszystko w ogóle będzie lepiej wyglądać w dniu zero
mam 3 tygodnie :D

no właśnie miałam nadzieję, że wybaczysz uwagę i odważyłam się ze względu na to,
że masz jeszcze czas żeby popoprawiać takie drobiazgi ;)

sunflowerka

A teraz doczytałam , że jesteś niezadowolona z koka.
Hmmm kiedyś miałam robionego koka mniej więcej w tym stylu, ale nie na wsuwkach tylko na drucie. Może fryzjerka ma złą technikę?

szelma

effik, jaka Ty śliczna jesteś, babo! I nie masz krzywego ryjka, tak jak co niektórzy :P. Brwi faktycznie mogłyby być lepsze, ale tak makijaż super - a rzęsy to ach! :)

sunflowerka

Effik czy to miało być mnie więcej tak? )tylko bez tych białych...)

zwierzatko_mojej_mamy

effik mialam jeszcze gorszy kok na probnej u ulubionej fryzjerki mojej mamy - poszukam fotek, bo to niezla tragedia byla, tak sie przerazilam, ze poszlam na probna do slynnego tarnobrzeskiego gejo-fryzjera z nadzieja na super fryz ;) nie dosc, ze gnojka musialam osobiscie nauczyc jak sie kreci wlosy prostownica lol lol lol to zrobil jakies ptasie gniazdo ;) no i zupelnie w ciemno poszlam w dniu slubu do tej pierwszej co zrobila mi wioche i zrobila pieknie (pomijajac grzywe, ktora podczas przysiegi zaczela sterczec jak u alfa, przez to zdejmowanie welonu przy oltarzu, ale tyl byl git ;) ladniejszy nawet niz wizja w glowie ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

zwierzatko_mojej_mamy ta twoja grzywka caly czas wywoluje u mnie usmiech na twarzy - ale i tak byla lepsza od mojej ulizanej ;)

effik makijaz b. ladny - brwi tez bym ku zewnetrznej czesci bardziej zwezila. A rzesy doklejane? A tak BTW to ile masz wzrostu? A, i buty swietne - dzisiaj dopiero caly twoj watek przeczytalam ;)

effik

Cytat: mati w 15 Maj 2009, 21:30:35
no właśnie miałam nadzieję, że wybaczysz uwagę i odważyłam się ze względu na to,
że masz jeszcze czas żeby popoprawiać takie drobiazgi ;)

spoko, mati, ja w ogóle mam trochę za krótkie brwi, trzeba będzie chyba dorysować :D

Dodany tekst: 16 Maj 2009, 07:47:08

Cytat: sunflowerka w 15 Maj 2009, 21:30:57
A teraz doczytałam , że jesteś niezadowolona z koka.
Hmmm kiedyś miałam robionego koka mniej więcej w tym stylu, ale nie na wsuwkach tylko na drucie. Może fryzjerka ma złą technikę?

tu nie chodzi o to, że on jest sam w sobie zły. on by się mógł nawet podobać (pod warunkiem, żeby wsuwki nie wyłaziły!). ale ja nie to chciałam :D

Dodany tekst: 16 Maj 2009, 08:50:36

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Maj 2009, 22:31:24
effik mialam jeszcze gorszy kok na probnej u ulubionej fryzjerki mojej mamy - poszukam fotek, bo to niezla tragedia byla, tak sie przerazilam, ze poszlam na probna do slynnego tarnobrzeskiego gejo-fryzjera z nadzieja na super fryz ;) nie dosc, ze gnojka musialam osobiscie nauczyc jak sie kreci wlosy prostownica lol lol lol to zrobil jakies ptasie gniazdo ;) no i zupelnie w ciemno poszlam w dniu slubu do tej pierwszej co zrobila mi wioche i zrobila pieknie (pomijajac grzywe, ktora podczas przysiegi zaczela sterczec jak u alfa, przez to zdejmowanie welonu przy oltarzu, ale tyl byl git ;) ladniejszy nawet niz wizja w glowie ;D

lol lol lol ale się ubawiłam. ja się z tą babką umówiłam jeszcze raz, dokładnie jej powiem co i jak, może zrobi dobrze. ona mnie czesze od ho ho, więc wybaczam jej, że pierwszy raz nie wyszło ;)
chodziłam kiedys do innej przez kilka lat i było super - do momentu, kiedy chciała moje kręcone włosy nakręcić na wałki. mówiłam jej, że to kiepski pomysł, lepiej lokówką, bo się nie rozkręcą. nie wierzyła. no i się nie rozkręciły :D miałam mieć rozupszczone, ale jak to zobaczyłam, powiedziałam jej "wie pani co, niech to pani lepiej zepnie".
to był mój ostatni raz u niej lol lol

Dodany tekst: 16 Maj 2009, 09:51:42

Cytat: mobka w 16 Maj 2009, 03:27:15
zwierzatko_mojej_mamy ta twoja grzywka caly czas wywoluje u mnie usmiech na twarzy - ale i tak byla lepsza od mojej ulizanej ;)

effik makijaz b. ladny - brwi tez bym ku zewnetrznej czesci bardziej zwezila. A rzesy doklejane? A tak BTW to ile masz wzrostu? A, i buty swietne - dzisiaj dopiero caly twoj watek przeczytalam ;)

niestety nie jestem właścicielką taaakich rzęs ;)
wzrostu? niewiele :D jakiś metr sześćdziesiąt ;)

rubin04

EFFIK - moja próbna została mianowana określeniem "ni koczek ni loczek" :point_lol:

Na drugą próbną nie poszłam, a w dniu slubu dokładneij wytłumaczyłam co i jak chce i wyszło super :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

effik makijaz super  :thumbup: oprocz ksztaltu brwi :P ale to juz Ci laski powiedzialy :)
kok koszmarny szukaj innej fryzjerki   :padam: albo tej lopatologiczniej wytlumacz o co Ci chodzi ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

uwaga, wklejam to, co miałam mieć na głowie. teraz już możecie ryczeć ze śmiechu, porównawszy ;)

szelma

No to ładnie Cię pani fryzjerka zrobiła w konia lol. No kropka w kropkę normalnie lol.

jo_miekka

rubin04

..no zdolna ta fryzjerka, nie ma co...
Taki jak Ty pokazywałaś to ja czasem sama robię! Przecież to nic skomplikowanego taki węzeł!

golinda

powiem to samo na temat brwi - niestety rzucają się w oczy
oczy ładnie umalowane, usta nie podobają mi się, jakoś tak nienaturalnie i kolor szminki kiepski
poza tym konturówka nie powinna się w ogóle odznaczać, babka jej nie rozmazała, a powinna

kok rzeczywiście jakiś płaski, ale za to kolor włosów ładny i pięknie lśnią :)
kości policzkowe bym jeszcze bardziej uwydatniła

effik

Cytat: szelma w 16 Maj 2009, 10:05:20
No to ładnie Cię pani fryzjerka zrobiła w konia lol. No kropka w kropkę normalnie lol.

idento, nie? :D lol lol

Dodany tekst: 16 Maj 2009, 12:40:42

Cytat: rubin04 w 16 Maj 2009, 10:26:08
..no zdolna ta fryzjerka, nie ma co...
Taki jak Ty pokazywałaś to ja czasem sama robię! Przecież to nic skomplikowanego taki węzeł!

hehe ja przyszłam do domu, rozwaliłam to i se węzeł zrobiłam w 5 minut :D

Dodany tekst: 16 Maj 2009, 13:43:08

Cytat: golinda w 16 Maj 2009, 12:12:27
powiem to samo na temat brwi - niestety rzucają się w oczy
oczy ładnie umalowane, usta nie podobają mi się, jakoś tak nienaturalnie i kolor szminki kiepski
poza tym konturówka nie powinna się w ogóle odznaczać, babka jej nie rozmazała, a powinna

kok rzeczywiście jakiś płaski, ale za to kolor włosów ładny i pięknie lśnią :)
kości policzkowe bym jeszcze bardziej uwydatniła

ale ja lubię brwi rzucające się w oczy, miałam kiedyś cienkie i uwierzcie mi, przy moim kształcie twarzy to wyglądało strasznie. poprawię kształt, ale za wiele ich nie wyrwę.
sprawę ust już omówiłam z makijażystką - też miałam taką uwagę, konturówki albo nie będzie, albo będzie taka, której kolor się nie odcina.
włosy lśnią, ale z przodu trzeba je farbnąć, bo mają nierówny odcień :) ale to dopiero kilka dni przed ślubem.

golinda

super są brwi rzucające się w oczy, ale te niestety się rzucają :)
wyraźne brwi muszą mieć idealny kształt i kolor

wierzę, że kosmetyczka Ci je wyprowadzi
konturówka tak, zdecydowanie, ale roztarta

effik

Cytat: golinda w 16 Maj 2009, 13:55:51
super są brwi rzucające się w oczy, ale te niestety się rzucają :)
wyraźne brwi muszą mieć idealny kształt i kolor

wierzę, że kosmetyczka Ci je wyprowadzi
konturówka tak, zdecydowanie, ale roztarta

ok. popracuję nad niestety rzucającymi się :D

bagietka12

effik no pojechała ta fryzjerka po bandzie  :padam: :padam: :padam: co za fantazja  :stupid: :stupid:

a u kogo byłaś??? tez w BB??

sunflowerka

o rany to faktycznie się fryzjerka nie popisała!

effik

bagietka12 nie, u mnie we wsi :D co ciekawe - na wesele siostry w zeszłym roku uczesała mnie o wiele lepiej  :stupid:

tachogti

effik moze zwyczajnie miala gorszy dzien?  :hmm:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

Cytat: tachogti w 16 Maj 2009, 17:58:14
effik moze zwyczajnie miala gorszy dzien?  :hmm:

też tak sądzę :D lubię babkę, przejdę się jeszcze raz, uskutecznię łopatologię i jakoś to będzie.
zresztą w dniu ślubu to i tak mi będzie obojętne lol

magdarynka

effik moim skromnym zdaniem kok jaki chcesz miec powinnien byc zrobiony na wypelnieniu.

effik

Cytat: magdarynka w 17 Maj 2009, 10:37:55
effik moim skromnym zdaniem kok jaki chcesz miec powinnien byc zrobiony na wypelnieniu.

cokolwiek to znaczy :D taka gąbka czy cuś?
wolałabym już, żeby był mniejszy, niż na dodatkowym czymś :)

tachogti

effik ja mialam na dodatkowym czyms i bylo lepiej musze Ci rzec ;) jutro jak nie zapomne wysle Ci fote mojego wypelnienia bo mi sie paleta jeszcze po szafce w lazience :)