Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdarynka

Na dodatkowym czyms lepiej sie trzyma, i efekt bardziej spektakularny. Cos o tym wiem :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sunflowerka

No to mowilam, ze takie koki robi się na drucie. Włosy nawija sie na taki bardzo gruby drut, skręca i w 3 minuty jest kok.
Wygląda to tak
tylko tu jest akurat jakiś materiał, ale zasada ta sama.
Nie sądzę , żeby to co chcesz uzyskać udało sie zrobić samymi wskuwkami i lakierem.

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 07:54:42

o a tu ze skarpetką http://www.youtube.com/watch?v=daBa-l5asHQ&feature=related
:)

effik

Cytat: tachogti w 17 Maj 2009, 23:12:07
effik ja mialam na dodatkowym czyms i bylo lepiej musze Ci rzec ;) jutro jak nie zapomne wysle Ci fote mojego wypelnienia bo mi sie paleta jeszcze po szafce w lazience :)

Oki, wyślij, co bym mogła pani wytłumaczyć gdyby ją znów poniosło :D wyślij też fotkę fryzurki z tyłu, co? :) :pray:

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka swietne to ze skarpetka ;) no jak zwykle proste pomysly sa dobre ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rilla

ja mialam na gabce + siateczka.. miliona razy lepiej wygladalo niz zwykly kok, ktory mialam na wesele znajomych zrobiony... i ten slubnym trzymal sie do rana

effik

Cytat: magdarynka w 18 Maj 2009, 07:38:14
Na dodatkowym czyms lepiej sie trzyma, i efekt bardziej spektakularny. Cos o tym wiem :D

:D :D spektakularny kok Effika to może być coś lol

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 10:26:10

sunflowerka skarpetka rulez :D ale jest łatwiejsza metoda: naciągnąć te włosy na skarpetkę, zabezpieczyć gumką, a te zwisające włosy obciąć  :rotfl:

szelma

Ten filmik ze skarpetką jest lekko przerażający - jej ręce ruszają się w dziwnych kierunkach i niezależnie od siebie! Aaaaa ;).

effik, idź w spektakularność - stanowczo :D.

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdarynka

Cytat: effik w 18 Maj 2009, 10:19:40
:D :D spektakularny kok Effika to może być coś lol
A co sie bedziesz szczypac  :mocking:

iliana

Cytat: tachogti w 18 Maj 2009, 12:03:05
effik tu masz foty mojego wypelnienia:
http://img33.imageshack.us/img33/8121/zdjcie009z.jpg

O, ja właśnie na takim czymś mam podobno mieć robionego koka w sobotę. I jak na razie to się boję, że mi się to rozczepi w czasie tańca albo, co gorsza, przy ołtarzu i będę łazić z takim rozczepionym gąbczastym drutem wystającym z głowy :crazy:.

tachogti

Cytat: iliana w 18 Maj 2009, 13:57:29
O, ja właśnie na takim czymś mam podobno mieć robionego koka w sobotę. I jak na razie to się boję, że mi się to rozczepi w czasie tańca albo, co gorsza, przy ołtarzu i będę łazić z takim rozczepionym gąbczastym drutem wystającym z głowy :crazy:.
spoko spoko, przeciez to jeszcze wsuwkami umocnione bedze :D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

sunflowerka

He he wersja ze skarpetką to jest taki myk dla zdesperowanych.
A takie wypełniacze do koków można kupić np. tu:
http://www.hairstore.pl/Walki_wsuwki_klamry-k113-1-3-default.html

tachogti

effik

Ale bajery :D dzięki dziewczyny :) ja pamiętam, że ten drut taki zaginany do koka był kiedyś modny - pojawił się taki "trynd", że sprzedawali różne dziwne rzeczy do włosów; była też taka gumka z pętelką do przeciągania końskiego ogona (ale nie u zwierząt, u ludzi ;) )

A dziś spineczki mankietowe. Jednak będzie Don :D trochę Cygan, trochę mafioso, trochę hrabia :D macie, o.
Pewnie się znów nie załączą, wrrrrr....

Dodany tekst: 18 Maj 2009, 20:12:46

szelma

Gdzie w końcu zakupiłaś spinki? Mnie się podobają brawo.

A takie coś z pętelką do przeciągania kitki pamiętam :D. Miałam, oczywiście :D.

effik

Cytat: szelma w 18 Maj 2009, 20:15:19
Gdzie w końcu zakupiłaś spinki? Mnie się podobają brawo.

W moim salonie kieckowym :D tych z cyrkonią już nie było, więc padło na te :D

tachogti

effik

Kurde, mamy jutro 3cią rocznicę! :D tak a propos rozmów o trzylatkach ostatnio na plotach ;)
i zostało mniej niż 3 tygodnie :D

zuzia

effik
jak tak dalej pojdzie to bedziemy robic wyscigi - ja na porodowke czy ty do kosciola - ktora pierwsza :D

effik

Cytat: zuzia w 18 Maj 2009, 20:49:44
effik
jak tak dalej pojdzie to bedziemy robic wyscigi - ja na porodowke czy ty do kosciola - ktora pierwsza :D

ok :D :D

bagietka12

effik bardzo ładne spineczki :)  :thumbup: :thumbup:

szelma

effik, byleby nie był Don Juan lol lol lol. A tak serio to co jeszcze musisz kupić? Czy już materialne sprawy masz pozałatwiane? :)

effik

Cytat: szelma w 18 Maj 2009, 22:16:12
effik, byleby nie był Don Juan lol lol lol. A tak serio to co jeszcze musisz kupić? Czy już materialne sprawy masz pozałatwiane? :)

w sumie poza ewentualną rezerwową parą pończoch to chyba nic... może lakier jeszcze jakiś, bo do moich dwóch jakoś średnio przekonana jestem. kupiłam sobie ładny ecru, ale pomalowałam nim paznokcie na próbę i chyba zostanę przy złotym :) ale chętnie kupiłabym bardziej matowy :)

effik

Update: zaczęliśmy tańczyć. Ufff, nie wiedziałam, że walc może być taki szybki  :mocking: :mocking:

szelma

Wirujecie z zawrotną prędkościa tornada? lol lol lol