Effika przedślubne szaleństwo :D

Zaczęty przez effik, 17 Gru 2008, 09:51:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

to jeszcze pod ten domniemany alkoholizm wrzuce Wam fotke z wesela pt "Panna z piwem" lol albo juz "Pani z piwem" wlasciwie lol
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

A właśnie, tak a propos zapytam. Jak u was było z piciem na weselu? Co piłyście - wódkę, wino, piwo? I czy aby przy każdym stoliku? lol lol lol

Dodany tekst: 31 Maj 2009, 10:07:56

tachogti a nie masz zdjęcia "teściowa z piwem"? :D :D

Dodany tekst: 31 Maj 2009, 11:10:31

Na razie się odłączam, pójdę jeszcze pokombinować z usadzaniem gości przy stolikach, bo nadal mnie obecna opcja nie przekonuje. Wpadnę później, a wy tu pijcie beze mnie na razie - albo za mnie :D :D

tachogti

Pilismy piwo i dwa rodzaje wina i styklo :D
Mam zdjecie inne z Tesciowa z Wielkanocy pt "Raz w komisji zawsze w komisji" lol i Ci je posle na PW :P
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

tachogti kurdeee ale piękneeeeee  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
dzięki :D

aga.ant

Effik jak samopoczucie na tydzień przed?
Ja piłam białe winko, ponieważ uznałyśmy ze świadkową, że czerwone wino w naszej okolicy to zagrożenie dla mojej sukni :D Winko mi starczyło, choć później tak o 3 nad ranem piłam wódeczkę z Mati :) Mój mąż bardzo się dziwił bo po raz pierwszy piłam czystą wódkę :P

effik

aga.ant a dobrze, dziękuję :) dziś mnie tylko głowa bolała strasznie, ale przy tej pogodzie to nic dziwnego. mam nadzieję, że w sobotę słońce wyjdzie!
a jak ty po? :D

ja też planuję pić wino, na wódkę mamy pewną metodę oszustwa ;) :D toaścik jakiś też strzelę, a co :D

aga.ant

Effik ja tydzień po czuję się świetnie, w końcu odpoczęłam, bo zrobiliśmy sobie weekend lenistwa.
A słońcem się nie martw, na pewno będzie :)

bagietka12

effik glowa do gory :) musi byc pogoda :) od srody ma juz byc lepiej  :thumbup:

effik

Cytat: bagietka12 w 01 Cze 2009, 07:10:51
effik glowa do gory :) musi byc pogoda :) od srody ma juz byc lepiej  :thumbup:

a tu trzeba okna myć i chmury straszą :D :D

aga.ant

U mnie w dzień ślubu było słońce i deszcz, deszcz był oczywiście jak tylko wyszliśmy z kościoła i odbieraliśmy życzenia, ale jak już życzenia się skończyły to się ładnie zrobiło i tak pozostało do samego wieczora. Po mimo lekkiego deszczu było pięknie:)

tachogti

effik a ja myslalam ze sie ucieszysz jak bedzie czasem slonce czasem deszcz  :P :P :P :P :P :P  :beer:

wystaw na noc buty na parapet (od srodka of course) czubkami do okna, to ma poprawiac pogode, nie wierzylam w to, ale u mnie pomoglo :D

effik

tachogti i tu kolejny problem. Buty nie mają czubków, bo są bez palców  :rotfl: :rotfl:
czasem słońce, czasem deszcz, czasem komar, czasem kleszcz!
Tfu.

Chyba mnie głupawa dopada, piffo dla pani zatem :D  :beer:

tachogti

Tfu kleszcz! Na psa urok! Ale piwo wzajemne  :beer: buty ustaw wiec pusta przestrzenia przednia! lol

effik

Nie na psa, nie na psa! Mój miał ostatnio! Pod okiem! Nie róbmy mu tego ;)

Chciałam rzec, że wczoraj jeden z pieczołowicie hodowanych paznokci poszedł się paść. Zatem miało być pięknie, a wyjdzie jak zawsze ;) :P
Wracam do klejenia list gości na stoły :)

effik

Same cuda. Leje od trzech dni z przerwami. Przerwy są takie, że jak myję okna, to nie leje, a jak skończę, to już owszem  :headbang: :headbang:
A dzisiaj akurat leje od rana. Bjutiful.

Wczoraj odebrałam kupę supertelefonów w stylu "a jest tam fryzjer?" albo "a ci jednak nie przyjadą, bo mają kłopot z urlopem". Tiaaa, wierzę w to, że ktoś ma we wtorek kłopot z urlopem na sobotę. Chyba, że dopiero we wtorek o nim powiedział :P i uwielbiam ludzi, którzy sami nie potrafią zadzwonić, tylko się dowiadujemy od osób trzecich. O pierwszej mój D. dowiedział się w sobotę  :stupid:

No i byłam na drugiej fryzurze próbnej. Szkoda słów  :padam: :padam: :padam: Pani zdecydowanie nie potrafi odwzorować tego, co ma na zdjęciu. Zrobiła mi cztery opcje o różnym poziomie dramatyzmu. Wybrałam jedną najprostszą, nawet ładną, ale w domu i tak się zaczęła rozpadać. Nie wiem, co to będzie. Zdjęcia nie mam - i chwała Bogu.  :crazy:

To tyle dobrych wieści ;)

rilla

effik kaz jej dobrze natapirowac, dac lakier i sie powinno trzymac... moja probna tez sie rozlatywała, a slubna trzymała się do 7 rano dnia nastepnego

cumberland

effik a może warto jednak zmienić tę fryzjerkę?
co to jest żeby takie wałki 3 dni przed ślubem odstawiała??

jak chcesz podam ci namiary na sprawdzony salon w Katowicach, problemów z odwzorowywaniem tam raczej nie miewają ;)

tachogti

effiku nasza droga cumberland ma racje... Wez Ty zmien fryzjerke  :pray:

bagietka12

effik zgadzam sie z dziewczynami.... zmien fryzjera

effik

Dziewczyny, do Katowic mam wiecie stąd trochę za daleko, gdyż ślub odbędzie się w okolicach Bielska-Białej ;) :D
pierniczę to, mam 120 rzeczy na głowie, walnie lakieru, ja walnę pianki i będzie ok. nie mam czasu szukać i jeździć. Niemniej dzięki za uwagi :)  :beer:

Wyglądam coraz bardziej jak dziecko wojny, dziś rozcięłam palec. Zważywszy na to, że Pan Młody rozwalił sobie serdeczny, jesteśmy siebie warci i z obrączkami sę raczej nie pomylimy ;) lol

Anupka

effik, effik i jak szaleństwa??? specjalnie wlazłam, żeby zobaczyć co tam-jak tam u Ciebie na kilka dni przed ślubem!!

I widzę, że już się tniesz ;) I Twój-Mój-Ci-On też się tnie? No nie mogę.. co wy chcecie cyrograf krwią na skórze byka w sobotę podpisywać? ;)

Masz, tu piwerka, poleje Ci z 5 na pokrzepienie palucha!  :beer:

Fryzjerke najlepiej byłoby zmienić, jak nie to olać, tych co przyjsc nie chca, tym bardziej!

No... jak Ci tam?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

bagietka12

effik skoro wolisz w Bielsku to masz w Bielsku :D

Kawulok. Andrzej Kawulok, ul. Pod Stokiem 16, Bielsko-Biała (033) 821-36-37

Paw Marcin. Studio fryzjerskie, Bielsko - Biała, ul. Milusińskich 2 0334969981

nie wiem czy beda mieli wolne miejsca ale zawsze mozesz sprobowac.... no i dodam ze nie są tani ale podobno zajefajni :)

aga.ant

Effik na te ostatnie dni, niech moc będzie z Tobą  :beer:

effik

Anupka ty niezawodny wywoływaczu uśmiechu :D :D
no trocheśmy się pocięli, aczkolwiek krew nie leci już, to i nie ma czym pisać. No i byka tyż nie ma pod ręką, niestety  :rotfl:
szaleństwa, a i owszem. ciekawa jestem, czy jak mi przyjaciółka zrobi jutro manicure, to też go jakoś spieprzę z właściwym sobie wdziękiem :D tfu, tfu!

polewam Paniom, bagietka12 i aga.ant dziękować :)  :beer:

zuzia

effik
2 dni! ja 2 dni przed to biegalam po miescie z mordem w oczach a ty spokojnie na strefie siedzisz. bralas cos? lol