pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

zosia2007

moj P ma pluszowego Gearga to moze ci pozyczy na jakis czas to sobie na tym drzewie powiesisz :D

niewiemjaka

niewiemjaka

mary

Cytat: golinda w 24 Maj 2012, 13:02:00
patrzcie na to:

http://www.spok.pl/p1674,wieszak-stojacy-barbie-ab08002.html

o rany!  :crazy: powinien być zakaz produkcji takich mebli, żeby przypadkiem żadne dziecko nie cierpiało mając rodziców wielbiących te klimaty.

wrobelek0403

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 13:35:55
o rany!  :crazy: powinien być zakaz produkcji takich mebli, żeby przypadkiem żadne dziecko nie cierpiało mając rodziców wielbiących te klimaty.

eee, to raczej rodzice cierpią, jak sie dziecko przyczepi do posiadania czegos takiego ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Cytat: wrobelek0403 w 25 Maj 2012, 15:00:25
eee, to raczej rodzice cierpią, jak sie dziecko przyczepi do posiadania czegos takiego ;)
dokladnie!

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 25 Maj 2012, 15:00:25
no właśnie :)

mary

dziecku zawsze można wyperswadować takie pomysły, z rodzicami już gorzej  ;)

Justynna

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 15:18:09
nie byłabym taka pewna ;) Z obserwacji wiem, że ciężko bywa z takim czterolatkiem, któremu się podoba Barbie czy inne księżniczki ;D

wrobelek0403

Cytat: mary_popins w 25 Maj 2012, 15:18:09

hahahaha, no to zalezy nie tylko od dziecka, ale i kochanej babci, co zrobi prezencik bez wiedzy rodziców ;) i wez tu wytłumacz dziecku, ze nie moze go miec ;)

znam takie przyypadki, serio ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

Cytat: wrobelek0403 w 25 Maj 2012, 16:22:25hahahaha, no to zalezy nie tylko od dziecka, ale i kochanej babci, co zrobi prezencik bez wiedzy rodziców  i wez tu wytłumacz dziecku, ze nie moze go miec  znam takie przyypadki, serio

wrobelku  :beer: nextbeer ja tez znam takie przypadki :rotfl:

Angie

wrobelek0403

brawurka

pokazałam Majce, powiedziała "O Boszzeeeeeeeeeeee jaki piękny!"

marax

Cytat: Justynna w 25 Maj 2012, 15:21:40
nie byłabym taka pewna ;) Z obserwacji wiem, że ciężko bywa z takim czterolatkiem, któremu się podoba Barbie czy inne księżniczki ;D
moja na 100% by takie cos wybrala . Sposob mam taki ze kupuje sama i nie pyta o preferencje :)

wrobelek0403

Cytat: brawurka w 26 Maj 2012, 19:28:26

no wlasnie lol lol lol jak bym miała 5-6 lat i takie dostała to tez bym umarła z zachwytu lol lol

mobka

A ja wam powiem, ze jakby moje dziecko chcialo cos w tej stylistyce, to pewnie bym sie zgodzila ;D

vobi

mobka podziwiam tolerancje, zwlaszcza ze chlopiec wsrod rozow wygladalby wyjatkowo oryginalnie ;)

mobka

Cytat: vobi w 26 Maj 2012, 21:36:57
mobka podziwiam tolerancje, zwlaszcza ze chlopiec wsrod rozow wygladalby wyjatkowo oryginalnie ;)

No z chlopcem moglabym miec problem, choc ja mniejszy niz moj maz ;) Ale generalnie jako dziecko pewnie tez bym taki pokoj chciala :D

aniak1211

Cytat: brawurka w 26 Maj 2012, 19:28:26
Moja Dominika tez by pewnie pokochala taki pokoik:D
Musze jej pokazac;)

vobi

Cytat: mobka w 26 Maj 2012, 23:00:39Ale generalnie jako dziecko pewnie tez bym taki pokoj chciala

i tu byc moze tkwi roznica - kiedy bylam dzieckiem, nie bylo jeszcze takiego parcia na roz dla dziewczynek (to czasy glebokiego komunizmu byly), a Barbi chyba nawet nikomu sie jeszcze nie snila (przynajmniej wsrod bratnich komunistycznych krajow), stad dla mnie to jest  :bad:....
Za to moim marzeniem byly biale mebelki z ... kaczuszkami :crazy: Niestety, nei doczekalam sie takowych (mebli tez za bardzo w sklepach nie bylo :rotfl:), ale gdyby Hania teraz sobie takie zazyczyla, to jak najbardziej bym ja zrozumiala ;D

mobka

No za moich czasow w Pewexie Barbi juz mozna bylo kupic i stanowila ona jakis tam przedmiot pozadania. ALe za to do 5rz nie mialam wlasnego pokoju, a poznije to juz srednio dzieciece meble chcialam miec ;) No coz, czasu inne nastaly ;) ALe czy lepsze?