pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

aniak1211

elve

No to w końcu ja. Nadal niedokończony pokój Ani.
Na ścianie będzie jeszcze kolorowa tapeta, łóżko wkrótce zostanie wymienione na większe, fotel wyniesiony, a okno czymś zasłonięte

elve

no duży, ma 14m2 i 2m szafę wnękową pod schodami
jakoś tak na żywo wydaje się nieco bardziej przytulny, może kwestia perspektywy, albo pogody....

chyba się nie popisałam sądząc po ilości komentarzy i ilości wyświetleń :rotfl:

Kasia

elve pokój super, duży, to podwójne okno :) no bajka :D
czekam na efekt koncowy :)

a łózko bedzie stało zaraz "pod drzwiami? tam jest sciana? szafa? nie widząc :hmm:

co do urzadzenia to sądzac po opisie zmieni się bardzo :D wiec na razie poczekam z chwaleniem do konca :D

aja

ja tez czekam na efekt koncowy :)
ja tylko nie jestem wielbicielka takiego koloru mebli dla dzieci choc marax ma chyba ciut ciemniejszy a pokoj prezentował sie super

elve

to dąb
nowe łóżko będzie szersze o ok 10cm i dłuższe o ok 40cm i najchętniej ustawiłabym je tak jak obecne łóżeczko, ale komunikacja nieco się utrudni
więcej zdjęć i plany wrzuciłam na mieszkaniowej, co by tu nie śmiecić

dragonfly

elvelve fajny pokoj! i jaki duzy!

Kasia

elve a nie wolałabys szafek bliżej dzrwi przystawic a łózko blizej okna?

foszek

Cytat: elvelve w 08 Sty 2012, 12:49:28
No to w końcu ja. Nadal niedokończony pokój Ani.
Na ścianie będzie jeszcze kolorowa tapeta, łóżko wkrótce zostanie wymienione na większe, fotel wyniesiony, a okno czymś zasłonięte
woow jaki duzy i jaki porzadek w nim, a okna w nim to marzenie

magdalinska

Cytat: elvelve w 08 Sty 2012, 18:04:24

chyba się nie popisałam sądząc po ilości komentarzy i ilości wyświetleń :rotfl:
haha :D
podoba mi sie :) i faktycznie, porzadek jakiego u mnie ze swieca szukac ;)

a masz jakas blokade na okna (w sumie drzwi na balkon)?

ishka82

elvelve, pokój zapowiada się super :) i zazdroszczę Ani tej przestrzeni, pięknych dużych okien i szafy ;) :D

Dodany tekst: 09 Sty 2012, 09:28:32

Cytat: magdalinska w 08 Sty 2012, 19:46:57a masz jakas blokade na okna (w sumie drzwi na balkon)?
ja się zastanawiam nad blokadą, bo Dominika czasem włazi u siebie na parapet i boję się, że może okno otworzyć :crazy: na szczęście okna się dość ciężko otwierają, ale jak podrośnie, to może zacząć kombinować ;)

elve

Cytat: magdalinska w 08 Sty 2012, 19:46:57a masz jakas blokade na okna (w sumie drzwi na balkon)?
Tam nie ma balkonu, to tylko okna. Dwie kwatery są rozwieralno-uchylne i planuję tam wymienić klamki na takie na klucz.

Ejjjj no przeciez posprzątałam przed zrobieniem zdjęcia.

Kata

elvelve Fajny pokój, jasny i przestronny :)
Pozdrawiam

Kata

nionczka

Boskie okna!!!
a jeśli chodzi o rozmiar moja córka będzie miała jeszcze większy :-)
Wlasnie mialam pytac czy te okna sa bezpieczne. Ja mam jakas paranoje z balkonami  w pokojach dziecinnych.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

elve duuży
fajnie, choć ja bym łóżko wstawiła tam gdzie sa puzzle, a je dała tam gdzie łóżeczko i fotel

magdalinska

u Kuby w pokoju jest wyjscie na taras, juz mysle jak tam jakas blokade załozyc, zeby sobie kiedys sam nie otworzyl i nie poszedł w sina dal

elve

to jest strona północna, nie chciałam zastawiać łóżkiem miejsca gdzie wpada najwięcej dziennego światła

sonatina

elvelve świetny ten pokój :)

Moi chłopcy tez będą mieli pokój z balkonem i wstawimy klamki do drzwi balkonowych z zamkiem. A okno to duża tafla - wiec nie ma problemu.

niewiemjaka

elve Anka ma wspaniały duzy jasny pokój :) ah

wrobelek0403

Cytat: golinda w 10 Sty 2012, 12:05:20
Ninka też ma balkon, ale okna mogę zamknąć na klucz

tak mnie w sumie naszło, a macie tam zwykłe okna?? bo rozumiem, ze balkonowe niebezpieczne, ale jednak w lecie nie da sie przy zupełnie wszystkim zamknietym :knuje:

tak z ciekawosci pytam :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magdalinska

wrobel ja mam w tym pokoju tylko tarasowe. moge je uchylic i opuscic rolety z zewnatrz i zostawic małe przeswity i wtedy załozyc jakas blokade na te drzwi. albo blokada na zamknietych, cos bede musiała wymyslic

wrobelek0403

Cytat: golinda w 11 Sty 2012, 10:11:43
a nie rozumiem za bardzo pytania ;)

moze pytanie jest głupie :D ale zastanawiam sie jak mozna rozwiazac konflikt - bezpieczenstwo dziecka, a dopływ swiezego powietrza w lecie do pokoju.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/