pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

feeling.good

Nie wiem, gdzie wrzucić, a chciałam pochwalic sie Wam pudełkami dla moich dzieciaków :)

fasolka1980

feeling.good piękne! kto to robił?

feeling.good

foszek

feeling.good przesliczne, podoba mi sie zwlaszcza szkatulka na bizuterie, musze sparwic jakas swojej malej, bo na chrzciny dostala tylko i wylacznie blyskotki

feeling.good

Cytat: foszek w 04 Lip 2012, 22:43:12
feeling.good przesliczne, podoba mi sie zwlaszcza szkatulka na bizuterie, musze sparwic jakas swojej malej, bo na chrzciny dostala tylko i wylacznie blyskotki

Matylda też i długo szukałam czegoś gotowego, ale jakoś nic mnie nie urzekło. I teraz bardzo się z tego cieszę :)

justynaaaa2

feeling.good piękne :)
to jest biżuteria twojej córki ??? :D rany ja tyle nie zebrałam chyba przez całe życie ;D

Kasia

feeling.good piekne!
musze popatrzec co maja i zamówic dla Michała :D

nionczka

Cytat: justynaaaa2 w 05 Lip 2012, 00:13:58to jest biżuteria twojej córki   rany ja tyle nie zebrałam chyba przez całe życie
to samo pomyślałam!  Mała dama rośnie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Kasia, napisz do Agnieszki. Poda Ci możliwe rozwiązania, link do serwetek. Na pewno coś wybierzesz.

Cytat: justynaaaa2 w 04 Lip 2012, 23:13:58
feeling.good piękne :)
to jest biżuteria twojej córki ??? :D rany ja tyle nie zebrałam chyba przez całe życie ;D

Cytat: nionczka w 05 Lip 2012, 09:20:53
to samo pomyślałam!  Mała dama rośnie

no sama jej zazdroszczę zdobyczy :D

Kasia

Cytat: feeling.good w 05 Lip 2012, 10:27:58Kasia, napisz do Agnieszki. Poda Ci możliwe rozwiązania, link do serwetek. Na pewno coś wybierzesz.
no musze napisać ale na rzie się nie spieszy

ciesze się że wrzuciłaś link, bardzo mi się podobają takie niespatynowane, niepoprzecierane, nienakrapiane, takie mniej "dekupagowe" produkty :D

a jakie wymiary ma skrzynka dla Stasia? A4 wejdzie?
bo ja większą skrzyneczke potrzebuję

Dodany tekst: 05 Lip 2012, 09:36:38

Cytat: Justynna w 05 Lip 2012, 10:17:22na biżuterię? Cheesy  bighug
szczerze, to Michał ma niewiele skromniejszy zestaw od Matyldy :D

potrzebuje ogólnie na pamiątki, jego szpargały
ale takie pudełeczko na bizu tez miałabym czym wypełnić lol lol

Justynna

Cytat: Kasia w 05 Lip 2012, 09:35:07
szczerze, to Michał ma niewiele skromniejszy zestaw od Matyldy :D

Wow! nieźle :D

Może też pomyślę o takiej skrzynce dla M., bo bardzo mi sie podoba :)

feeling.good

Kasia, Stas ma takie: http://drewlandia.com.pl/pokaz_produkt.php?idprod=202 Jest spore, ale a4 nie wejdzie. Może są jeszcze większe.

nionczka

Kasia, sama możesz zrobić takie pudełko. Idziesz na mazowiecką, kupujesz tam odpowiedniej wielkości pudełko (albo w empiku), do tego papiery do decoupażu (lepsze moim zdaniem niż serwetki) i klejo-lakier. jedno popołudnie i masz piękne pudełko! Własnoręcznie zrobione.

Kasia

Cytat: nionczka w 05 Lip 2012, 10:16:19
Kasia, sama możesz zrobić takie pudełko. Idziesz na mazowiecką, kupujesz tam odpowiedniej wielkości pudełko (albo w empiku), do tego papiery do decoupażu (lepsze moim zdaniem niż serwetki) i klejo-lakier. jedno popołudnie i masz piękne pudełko! Własnoręcznie zrobione.

myslałam o tym ale z moimi zdolnościami obawiam się ze tylko zniszczę materiał
nie mam tego drygu, checi wiedza jak najbardziej ale wykonanie całkowicie do bani

kidys kilka rzeczy przemalowywałam tylko i nie byłam aż tak bardzo zadowolona z efektu
a niedoróbek nie znoszę!

foszek

Cytat: nionczka w 05 Lip 2012, 10:16:19
takie to latwe?
Kupilam wlasnie w ikea wieszaki drewniane dla dzieci i korci mnie zeby je jakos ozdobic, zastanawiam sie tylko czy ja musze je jakos oszlifowac????
Przydalby sie maly poradnik na strefie :D

jestynka

Cytat: foszek w 05 Lip 2012, 20:05:51zastanawiam sie tylko czy ja musze je jakos oszlifowac?Huh?

nie musisz

nionczka

Cytat: jestynka w 05 Lip 2012, 20:09:08Cytat: foszek  Dzisiaj o 08:05:51
zastanawiam sie tylko czy ja musze je jakos oszlifowac?Huh?

nie musisz

drewno przed? Nie, chyba, ze jest jakies chropowate, ma niedoskonałości. Ale ja nigdy nie szlifowałam niczego.

foszek

Wlasnie siedze na ebay i ogladam serwetki :headbang:

talula

foszku warto lekko zmatowić papierem ściernym (o różnej grubości), lepiej będzie sie trzymać na nim wszystko...

pudełka piekne! mnie to z kotkami szczególnie się spodobało, a to wcale nie takie łatwe zrobić coś, co będziemy chcieli innym pokazać...w każdym razie nie od razu ;)

niewiemjaka

feeling ale piekne pudełka mają Twoje dzieci! :bravo:
musze Wiktorowi takie sprawić, takie na pamiatki, bo jego skarby na razie to w kuferku, to w szufladzie, ale taka A4 żeby i rysunek mogl sie zmiescic :knuje:

foszek

Powoli zaczynam przechodzic od fazy planow do realizacji. Pomalowalam jedna sciane na fioletowo, doszlam do wniosku ze z szablonami nie dam rady, na pewno nie w takiej ilosci co bym chciala. Beda gotowe motylkiGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Zmontowalam komode, polke, kupilam szafe z lustrem.
Wlasnie wystawilam stare meble F. na ebay....