pokoje naszych dzieciaczków :)

Zaczęty przez jusia, 26 Paź 2008, 17:37:35

salsa

Cytat: golinda w 11 Sty 2012, 10:25:17ewentualnie wciskamy do kontaktu ten aktykomarzacz)
komaromorderca to latem moj ulubiony przedmiot domowy :D na drugi dzien tylko trupy scielą się pod scianą :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

Cytat: golinda w 11 Sty 2012, 10:32:54
tylko u dzieci nie powinno się za bardzo stosować

nie mam dzieci to stosuje bez ograniczen ;)

zosia2007

polecam moskietiery, mam i problem z komarami i innego typu owadami nie istnieje a okna pootwierane ;D

salsa

Cytat: golinda w 11 Sty 2012, 10:40:04
no ale wątek jest jednak o pokojach dzieci ;)
no tak, ale odpowiedziałas mi (chyba ;) ) na temat komaromordercy ;)

niewiemjaka

Angie mi sie podoba :) taki ciepły w tych kolorach
a co do technikaliów runa to sie nie znam ;)

Angie

niewiemjaka właśnie to runo mnie martwi :D mają po dwa rodzaje dywanów np. zielona łąka
i widać, że jeden jest ładniejszy od drugiego. I teraz nie wiem czy ten w stopy jest fajniejszy czy brzydszy :D
napisałam do nich maila, ale na razie bez odzewu.
Ta zielona łąka tez mi się podoba, ale fiolet z niej mógłby się gryźć z fuksjową ścianą  :hmm:

mary

Angie, na allegro sprzedają te dywany i nawet sporo zdjęć jest, można się przyjrzeć dokładniej http://allegro.pl/dywany-nowa-kolekcja-akrylowe-cuda-120-x-170-i2082451626.html

edit, dopiero teraz zauważyłam, że na tej Twojej stronie też jest więcej zdjęć. Niepotrzebne zamieszanie ;)

Angie

Tak jak myślałam dywany mają różną jakość.
Nie ma dywanu stopki w wersji grubszej i na razie nie będzie  :zly: :zly: :zly:

Kasia

Pyś

zuzia

marcheewka

Cytat: Angie w 07 Lut 2012, 16:06:37
niewiemjaka właśnie to runo mnie martwi :D mają po dwa rodzaje dywanów np. zielona łąka
i widać, że jeden jest ładniejszy od drugiego. I teraz nie wiem czy ten w stopy jest fajniejszy czy brzydszy :D
napisałam do nich maila, ale na razie bez odzewu.
Ta zielona łąka tez mi się podoba, ale fiolet z niej mógłby się gryźć z fuksjową ścianą  :hmm:

ja zamówilam od nich z allegro dywan Kredki ( taki z zębami). Na zdjeciach był bardzo ładny, wyglądal na gruby, kolory byly soczyste. Dywan okazał sie zwykły, nawet powiedzialabym kiepskiej jakości. Był niechlujnie wykonany, te kredki- zęby byly krzywo powycinane. Kolory były takie przygaszone, no i był on zdecydowanie cieńszy niż wyglądal na zdjeciach, włosie takie jakieś twarde, szorstkie i zbite. Nie zachwycil mnie i odesłalam. Kupilam dywan z leroi merlin, kosztował dwa razy wiecej, ale ma fajne, mięciutkie włosie, jest gruby i nic z niego nie wyłazi.

Dywan pokazany pzrez ciebie jest ladny, też go braąłm pod uwagę. Być moze bedzie lepszej jakości.

foszek

Skoro mowa o dywanach, ja kupilam malej taki:

elve

1. gdzie kupujecie pościel dla starszych dzieci? w jakich rozmiarach?
2. ma któraś namiot ikea ten (lub coś podobnego):

nionczka

Cytat: elvelve w 10 Lut 2012, 20:53:15

1. ja mam 2 zestawy poscieli na pojedyncze lozko duze, czyli 200 cm, a lozeczko rozciagane teraz ustawione na 160 chyba. mam tez posciel z lozeczka malego. Nie chce kupowac poscieli specjalnie do lozeczka regulowanego. Wole podwinac za duza. Taka skapa jestem. Posciele mam z Hiszpanii i Belgi, ale gdybym miala w wawie kupowac to pewnie w Ikei. Na 101%.

2. nie mam namiotu, ale chetnie bym kupila. My mamy domek ceratowy do ogrodka i na poczatku byl super zabawa, potem sie opatrzyl. Taki namiot jest fajny, moze kiedys kupimy!

Kasia

Elve my kupiliśmy dla Michała z ikea ale z kolędy średnio jestem zadowolona, kupiliśmy chyba 5 a cieżko sie pod nią zagrzac :knuje: jestem przyzwyczajona do cieplejszej koldry.

Ale poszwy maja w piękne, kupiliśmy taka seledynowo-niebieska i cały czas sie zachwycam :)

marcheewka

Cytat: elvelve w 10 Lut 2012, 20:53:15

My mamy ten namiot i to jest hit! Ola dostała go na Mikołaja i od tamtej pory codziennie sie w nim bawi. Teraz, jak jest starsza to nawet fajniej sie bawi, bo wnosi tam różne poduchy, zabawki, leży tam sobie, siedzi,skacze, czyta itp Często kogoś zaprasza ;)
Polecam, fajna zabawka.

magdalinska

gdzies u kogos ( ze strefy) w pokoju dziecka widziałam taki regał/szafka cos takiego, takie białe duze kwadraty. kto ma takie i powie mi co to jest i skad?
:bra: :bra: :bra: :bra: :bra: :bra:

Dodany tekst: 07 Mar 2012, 14:54:45

nie moge teraz tego nigdzie znalezc

Angie

Kasia

expedit z ikea?

yoy

magdalinska
to? Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

to expedit, ikea

magdalinska

no wlasnie nie jestem pewna czy to to,bo wydawało mi sie ze ten regał miał ciensze scianki  :hmm: